Şimdi Ara

## ASUS VW222S 22 hakkında yardımınız gerekli ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.19" lcd bakarken birden gözüme çarptı bu model . " ASUS VW222S 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS "

Hem 22",hemde 2ms,hemde 2000:1.Acaba bu monitör hakkındaki görüşleriniz nelerdir,fiyatı 342 YTL kdv dahil.

• Biraz inceleme yaaa

2adet konu başlığı var bununla ilgili
  • Evet var haklısın ama her kafadan bir ses çıkmış,tarafsız bir inceleme mevcut değil o yüzden çelişkide kaldım.
  • kardeş süper bir monitör bi kere 22'' bu zaten en büyük artısı 2000:1 gibi bi kontrast oranına sahip üstelik 2 ms benden sana tavsiye bu monitörü hemen al bende bu monitörden alacam dvı varmış yokmuş belli olmuyormuş kullananların söylediğine göre bence bir dakika düşünmene gerek yok;)
  • tarafsız bir inceleme var ve herkes hemen hemen bi noktada birleşmiş.Fiyat performans ürünü Asus 22'' monitör.Alınası bir monitör.Memnun kalırsın alanlar memnun ben memnun olmayan görmedim
  • bende lcd monitör araştırıyorum...
    SAMSUNG SYNCMASTER 223BW 22" 5ms DVI WIDE SCREEN LCD mi alsam yoksa Asus VW222S 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS mi alsam kararsız kaldım. fiyat farkı 79 ytl
  • 79ytl fark varsa Samsung'u tercih edebilirsiniz. Ama nasıl 79ytl oluyor anlamadım. Ben Asus'u 326ytl ye aldım. En yakın fiyatlı dvi monitör 500ytl civarıydı. Fark o kadar fazla olunca değmez bence ama 79ytl çok fazla değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.