Bildirim
## ASUS VW222S 22 hakkında yardımınız gerekli ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Biraz inceleme yaaa
2adet konu başlığı var bununla ilgili -
Evet var haklısın ama her kafadan bir ses çıkmış,tarafsız bir inceleme mevcut değil o yüzden çelişkide kaldım. -
kardeş süper bir monitör bi kere 22'' bu zaten en büyük artısı 2000:1 gibi bi kontrast oranına sahip üstelik 2 ms benden sana tavsiye bu monitörü hemen al bende bu monitörden alacam dvı varmış yokmuş belli olmuyormuş kullananların söylediğine göre bence bir dakika düşünmene gerek yok;) -
tarafsız bir inceleme var ve herkes hemen hemen bi noktada birleşmiş.Fiyat performans ürünü Asus 22'' monitör.Alınası bir monitör.Memnun kalırsın alanlar memnun ben memnun olmayan görmedim -
bende lcd monitör araştırıyorum...
SAMSUNG SYNCMASTER 223BW 22" 5ms DVI WIDE SCREEN LCD mi alsam yoksa Asus VW222S 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS mi alsam kararsız kaldım. fiyat farkı 79 ytl -
79ytl fark varsa Samsung'u tercih edebilirsiniz. Ama nasıl 79ytl oluyor anlamadım. Ben Asus'u 326ytl ye aldım. En yakın fiyatlı dvi monitör 500ytl civarıydı. Fark o kadar fazla olunca değmez bence ama 79ytl çok fazla değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X