Arkadaşlar fiyatları aynı olan ufak bi fark var bu iki laptop arasından hangisini almalıyım kullanım amacım oyun, yazılım ve grafik tasarım için yani biraz geniş bi kullanım alanı şimdiden teşekkür ederim :DD
MSI CX61 2QC-1862XTR
Marka MSI Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili Bağlantı Özellikleri Kablosuz İletişim: Var Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) 2 X USB 3.0 - 1 X USB 2.0 HDMI Var Kart Okuyucu Var Bellek Özellikleri Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 8 GB Bellek Yuvası 2 Maksimum Ram Kapasitesi 16 GB Diğer Özellikler Kimin Seçimi Profesyonel, Oyun Klavye TR/Q Paket İçeriği Notebook Webcam Var Pil 6 Hücreli Oyuncular için Var Disk Özellikleri Sabit Disk Kapasitesi 1TB 7200RPM HDD Hızı 7200 RPM Ekran Kartı Özellikleri Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 920M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı Ekran Özellikleri Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 / LED Ekran Boyutu 15.6" İşlemci Özellikleri İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci 4712MQ İşlemci Cache 6 MB cache İşlemci Hızı 2.3 GHz Turbo Boost ile İşlemci Hızı 3.3 GHz İşletim Sistemi Özellikleri İşletim Sistemi Yok (Free Dos) Model Bilgileri Model 2QC-1862XTR Ürün Modeli Oyun Bilgisayarları Sürücü Özellikleri Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurtdışına Satış Yok Stok kodu BD601840
ASUS X550JX XXO99D
Marka Asus Bağlantı Özellikleri Kablosuz İletişim: Var Bluetooth Özelliği Yok USB (Adet) 3 Adet 2 x USB 3.0 1 x USB 2.0 FireWire Yok S-Video (TV-Out) Yok 10/100 Ethernet Var HDMI Var E-Sata Yok Kart Okuyucu Var Bellek Özellikleri Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 4 GB Bellek Yuvası 2 Maksimum Ram Kapasitesi 12 GB Bellek Hızı 1600MHz Diğer Özellikler Kimin Seçimi Profesyonel Klavye TR/Q Pil Ömrü (Saat) 2-4 Saat Webcam Var Ağırlık- 2.5 kg Boyutlar 38.0 x 25.1 x 2.92 Pil 4 Hücreli Disk Özellikleri Sabit Disk Kapasitesi 500GB 5400RPM HDD Hızı 5400 RPM Ekran Kartı Özellikleri Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX950M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı Ekran Özellikleri Ekran Boyutu 15.6" Dokunmatik Ekran Yok Güvenlik Özellikleri Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Yok İşlemci Özellikleri İşlemci Tipi Intel Core i5 İşlemci 4200H İşlemci Cache 3 MB cache İşlemci Hızı 2.4 GHz Turbo Boost ile İşlemci Hızı 3.4 GHz İşletim Sistemi Özellikleri İşletim Sistemi Yok (Free Dos) Model Bilgileri Seri- X550JX Ürün Modeli Notebook Sürücü Özellikleri Optik Sürücü DVD Yazıcı Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurtdışına Satış Yok Stok kodu BDHISTX550JXXX09
aliyenidede
kullanıcısına yanıt
Asus al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme