Şimdi Ara

Asus Vh222 21.5'+ Zalman ZM-M2020W Trimon 3D Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Zalman ZM-M2020W Trimon 3D Monitor

Cihazın ekranında hafif çizikler olabilir.Kutusu kablosu vs yoktur.3d gözlüğü vardır.3d streoscopic görüntü verir ve Nvidia kartlarda 3d görüntü alabilirsiniz.

Fiyat 200 TL dir

inceleme için

http://www.trustedreviews.com/Zalman-ZM-M2020W-Trimon-3D-Monitor_Monitor_review_zalman-zm-m2020w_Page-2
    http://www.quietpc.com/zm-m220w
    http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/zalman-zm-m220w.html

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ASUS VH222 21.5 Monitor

Garantisi bitmiş,temiz kullanılmış bir monitordur. Fiyat 160 TL dir

Asus Vh222 21.5'+ Zalman ZM-M2020W Trimon 3D Monitor  Asus Vh222 21.5'+ Zalman ZM-M2020W Trimon 3D Monitor  Asus Vh222 21.5'+ Zalman ZM-M2020W Trimon 3D Monitor
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 28 Ağustos 2013; 16:51:13 >

• Cihazın kendi resimlerini koysan daha çabuk satılabilir hocam...
  • teşekkür ederim uygun zamanı bulursam inşallah hemen resimleri cekip ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 6 Mayıs 2013; 11:39:37 >
  • bu meletin vga girişi mevcutmudur acaba :)
  • vga ve dvi girişi mevcuttur dostum
  • pm..
  • zalman için takip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbaz_233 -- 22 Temmuz 2013; 16:36:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu zalmanda 120 hz nvidialarda destekliyoemu dvi da.ms hızı kaç birde 2 dir umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3A kullanıcısına yanıt
    hocam verdiğim linklerden daha detaylı inceleyebilirsin gecikme süresi tam olarak bilmiyorum aslında...120 hz destekliyor bildiğim kadarıyla ama nvidia gözlükleriyle değil kendi gözlükleriyle 3d vision acıp aktif edebiliyorsun..Gelip kendinde bakabilirsin istersen kapım acık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

hocam verdiğim linklerden daha detaylı inceleyebilirsin gecikme süresi tam olarak bilmiyorum aslında...120 hz destekliyor bildiğim kadarıyla ama nvidia gözlükleriyle değil kendi gözlükleriyle 3d vision acıp aktif edebiliyorsun..Gelip kendinde bakabilirsin istersen kapım acık

Misafir edersen geliriz tabi ne demek
    ASUS 'un girişlerinde VGA-DVI-HDMI 3'ü de var sanırım.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahVeMad -- 11 Ağustos 2013; 20:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Misafir edersen geliriz tabi ne demek
    ASUS 'un girişlerinde VGA-DVI-HDMI 3'ü de var sanırım.?

dostum asus arkadaşımn evinde ama isterseniz Zalman için gelebilirsiniz ne demek beklerim

• asus ta dvi mi vga mi var? birde resimler pek belli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitor arkadaşımın ve bildiğim kadarıyla sadece VGA girişi bulunmaktadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.