Şimdi Ara

ASUS VG259QM 280HZ 1MS IPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS VG259QM 280HZ 1MS IPS

Şubatta Amazon Türkiye'den aldım, 3 seneye yakın garantisi var. Ölü piksel, IPS glow gibi sorunları yok. Sıfırdan bir farkı yok temiz ve az kullandım okuldan ötürü. 

Zaten samimi söylüyorum aşırı memnun olduğum bir monitör ama 3070’e geçince hem darboğaz olmaması, hem de 3070’in hakkını verebilmek için 2K’ya geçmeye karar verdim.

Asus’un bu serisini zaten takip edenler biliyor ama bence Asus’un bile planladığından daha iyi bir monitör oldu bu ve aynı monitörün 27 inçlik VG279QM modeli. Çünkü biliyorsunuz TUF normalde mid-end, ROG ise high-end ürün ailesidir. Fakat Asus’un bu sene çıkardığı 360hz’lik espor monitörü ROG PG259QN bile overshoot, BFI gibi konularda VG259QM’in gerisinde kalmıştır, input lag değerleri ise çok yakındır. Fiyat olarak ise oldukça az performans farkına rağmen 360hz’lik model iki katından daha pahalıdır. Bu model de düşük input lag ve tepki süreleri, yüksek tazeleme hızı, overshoot sorunu olmamasıyla tam bir espor (CS:GO, PUBG, Valorant, Warzone gibi oyunlar için özellikle) monitörüdür. Input lag değeri Benq’nun meşhur espor monitörü Zowie XL2546K’dan bile düşüktür, Benq TN Asus ise IPS panel olmasına rağmen.

Monitörün incelemesini ve PG259QN modeli ve XL2546K modeli ile karşılaştırmalarını Rtings sitesinden kontrol edebilirsiniz.

259QM 280 280Hertz Hertz 1 ms

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.