Şimdi Ara

ASUS UL30A SU 9600 ULV, 4 GB RAM, 13.3 LED, ULTRABOOK, KELEPİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hakkari İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gb ddr3 ram (2+2)
    160 gb hdd.
    13.3" gerçek led ekran (1366x768)
    Altec hoparlörler
    HDMI, Wifi (Draft N), USB vs vs.

Ürün performans ve portable özellikleri bir arada barındırıyor. Orijinalinde olan SU7300 1.3 GHZ işlemcisi, ULV işlemcilerin en üst modeli olan (Core 2 Duo'lar için) SU9600 1.6 ghz. ile değiştirilmiştir. (İşlemci embedded yani gömülüdür. BGA cihazı ile değiştirilebiliyor) İşlemci puanı 4.9 dur. ULV işlemciler için çok iyi bir puan. Full HD filmlerde veya başka işlerde takılma, sıkıntı falan yok. Power for gear ve Eco Friendly LED ekranı sayesinde batarya ile 8 saate kadar kullanım ömrü sunmaktadır. Boşta beklemede daha fazla gösteriyor. 10 saati geçtiğini gördüm ama kullanım için gerçekçi rakam değil tabi. Ürün ultrabooklar gibi ince bir tasarıma sahiptir ve bu sebeple optik sürücüsü yoktur. Fan sesi ve ısınma sıfır diyebilirim. Ama gerçekten sıfır. :) Buz gibi.

Üründe kullanıma etki etmeyen tek bir problem var ve çözemedik. Notebookun arkasında 4 adet vida yeri var ve boş. Oralara vida takınca cihaz açılmıyor. Onun haricinde kullanımında sıkıntı yok. Vidalar olmadan sıkıntısızca kullanabiliyorsunuz. Gene çok rahatsız etmeyen bir iki ufak çizik var. Ekran ve kasanın dış tarafları pırıl pırıl.

Fiyat: 350 TL. Çok uygun fiyat veriyorum. Takas yok. Bu fiyata alınabilecek en güzel cihazlardandır. Win 7 64 bit kurulu olarak gönderilecektir. (Orijinal programları ve driver ları kurulu olarak)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum ölmüş bitmiş gerçekten böyle güzel bir alet geceye kadar kalmış, teşekkürler herkese ben aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Forum ölmüş bitmiş gerçekten böyle güzel bir alet geceye kadar kalmış, teşekkürler herkese ben aldım :)

Millet ne kaçırdığını bilmiyor. :) Hayırlı olsun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.