Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS TUF Rtx 4070 Ti OC Edition Satın Al 3 Mayıs 2025 01:16 1 1 ASUS TUF Rtx 4070 Ti OC Edition 2 senedir kullanıyorum. sistem değişikliği sebebiyle satıyorum.kutu fatura aksesuar tamdır.asus 3 sene garanti diye hatırlıyorum ama emin de değilim. garantisi bitmiş gibi düşünebilirsiniz.İstanbul -Pendik - kurtköyden elden teslim alabilirsiniz.kargo ve mesafeli satış yapılmayacaktır.31.500 TLgereksiz yorumlar silinecektir. teklifi olan mesaj atabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 31500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK AM4 Cpu ve Anakart ASUS TUF Rtx 4070 Ti OC Edition High Power Element Smart 750W 80+Bronze Güç Kaynağı COUGAR PANZER-S 3x120mm KIRMIZI LED FANLI MidT ATX USB3.0 GAMING