Hocam başlarda zor basiyordu, on sefer bassam bir defa çalışıyordu. Sonradan hiç basmadı. İçini açayım bir temizliyim dedim. Hiç bir işe yaramadı. Daha da uğraşmadim. Çok kullandığım için de servise falan veremedim. Termal macunlarini da 2 senedir değiştiremedim. Kaldı hepsi öyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (249. sayfa)
-
-
İçindeki silikon parca oynayınca zor basıyor ya, onu yapıştırmak lazım ama neyle yapıştırmak makul onu çözemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım, termal macun değiştirdiniz mi hocam ? Değiştirilmesi kolay mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette videoları var. Çok zor değil. Ben değiştim. MaaşAllah taş gibi makine
Daha önce hiç degistirmediyseniz biraz zor. Ben video izleyip yapmıştım. Ama kasayı açması çocuk oyuncağı, geçen çok kısıtlı bir sürede açıp kapattım bir şeyi kontrol etmek için.
Hangi markayı oneriyorsunuz hocam ?
Thermal Grizzly Kryonaut kullandım. Araştırmalarımda ön plana bu çıkmıştı. Dijital değerlendirme yapmıyorum bsayardan. Kullandım değerlere bakmıyorum. :)
Amazon da bende tam bu markaya bakiyordum. Yorumlarina iyi diyorlar. :)
Aldığım günden beri termal macun değişimi yapmadım. Şuana kadar ısınma v.s. bir sorunla karşılaşmadım.
Benimde termal macunu tazeleme niyetim var. Bu ürünü kullanmayı planlıyorum.
www.hepsiburada.comArctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4gr Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/arctic-mx-6-ultra-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a-pm-HBC00003NWM85Aslında şunu da deneyimlemek istiyorum ama hiç deneyen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 11 Aralık 2023; 9:37:35 >
-
mermilerin üzerine de dizsem olurdu aslında 5 derece düşürdü 45 derece yüksek disk kullanımda sürekli ona rağmen
-
Bu laptoplar için çok fazla önerilmiyor.
wifi kartının yazılımında problem var. bunu öneriyorlar onun yerine, gözle görülür performans artışı oluyor.
guru3d forums[Realtek 8822CE] Modded Wireless Drivers with Enabled Advanced Featureshttps://forums.guru3d.com/threads/realtek-8822ce-modded-wireless-drivers-with-enabled-advanced-features.438553/ -
Ben laptopu aldıktan sonra aliexpress ten intelin orijinal wifi 6 kart getirtip değişmiştim. O zamanlar 120 tl gibi bir fiyatı vardı. Eğer müsaitliğiniz var ise tavsiye ederim. Wi-fi 6 kart alıp değişmenizi.
Sıvı metal olayını bayadır araştırıp veri topluyordum. Son zamanlarda araştırmayı kesmiştim. Almaya niyetliydim ama az önce şu videoyu görünce riske atmak istemedim. Vazgeçtim sıvı mevzusundan.
Bga ServisyoutubeSıvı metalin hatalı uygulanması sonucu hasar gören Asus Zephyrus M15 in ekran kartı onarım videosudur. BGA Servis 0532 328 11 99 Osmaniye Mah. Fabrikalar Cad. No:1 BGA SERVİS Bakırköy / İSTANBULhttps://www.youtube.com/watch?v=XiLZQJOtEW8 -
Hocam gecenler de WiFi adaptörü aldım. Iki farklı urun aldım. Sonuncusu TP-Link Archer T2U Plus AC600 High Gain Wi-Fi USB Adapter WLAN-Antenne bu.
Malesef nette duzelme olmadi. Anlamadigim Şey ipad ile kullanirken gecikme yasamiyorum PC de asiri gecikme var.
Bosuna da 16 Euro verdim adaptör için. Sizin driveri deneyeceğim. Umuyorum düzelir.
Hanımlar Beyler ssd yazma ömrünü tüketen var mı ben %70'ini tükettim 177 terabyte 18599 çalışma saatinde sizde durum nedir? Crystaldisk İnfo yada Hard Disk Sentinel'den görüntü atabilirmisiniz? Teşekkürler İyi Forumlar
-
Merhaba. FA506II-BQ018T 4600h model laptop’um ram takacağım derken talihsiz bir şekilde anakart kısa devre yaptı. Laptop hiçbir tepki vermiyor. Bilgisayarcı işlemciye kadar zarar gördüğünü yeni anakart alınması gerektiğini söyledi. Asus’dan aldığım fiyat 20k+işçilik. Bilgisayarcı yurtdışından getirebileceğini fakat 5-10k arasında bir tutar olacağını söyledi. Şuanda laptop başka bir bilgisayarcıda ancak sonuç ne olur bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Son Windows güvenlik guncellemesini yükleyen oldu mu ? ben yükledim fakat bilgisayar acilmadi. Boot ekraninda takilma yapti. Daha sonra win11 flash diski ile kurtarma yaparak acabildim. Güncellemeyi kaldirinca sorun ortadan kalkti.
Yüklemeden önce bilginize.
-
-
Selamlar. Acaba bizim cihaz type c portu üzerinden şarj edilebiliyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X