Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Termal macun yenileme işlemini kendimiz yapmamız durumunda garanti dışına çıkmış oluyor muyuz bilginiz var mı?

• berkantkz B kullanıcısına yanıt

bence çıkartırlar sordum cevabını bekliyorum asustan

bence çıkartırlar sordum cevabını bekliyorum asustan

Cihazınız ile ilgili bir sorunla karşılaştığınız için çok üzgünüz.

ASUS Türkiye olarak sizin memnuniyetiniz ve talebiniz bizim için çok değerli, bu modelde sadece arkasını açıp fiziksel hasar vermeden RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirsiniz. Bunun dışında yapılan müdahale garantiden çıkaracaktır.

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

asus telefonla aradı bugün demekki cihaz yanar diye korktular

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Ne diye aradılar yapmayın etmeyin diye mi? Ücretsiz bakım kapsamında garanti kapsamında kendileri yapıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    ücretsiz bakım kapsamında kendileri yapıyorsa iyi ancak ben kullanacakları macuna güvenmiyorum. kendim götürsem macununu, öyle yapsalar diycem ama bu sefer de elemanlara güvenmiyorum.

ben arkadaşım için sordum demiştim bu yüzden detaya girmediler

• Bu cihazdan almak isteyen olursa iletişime geçsin. Satıp sadece kasa alacağım. Monitör var çünkü. Cihaz sorunsuzdur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yeni güncelleme geldi. Dil eklemeye gerek kalmadan açılıyor.

• 1650ti kullanan arkadaşlar god of war'da hangi ayarlarda kaç fps aldıklarını yazabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Critos -- 17 Ocak 2022; 6:43:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü
  • Ekran şöyle bi şey çıktı ve gitmiyor.

Nedir bu arkadaşlar, yardımcı olabilirmisiniz.

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

• jocabonita J kullanıcısına yanıt

darbe yemiş ve hasar bırakmış gibi sanki

• Değerli arkadaşlar 14 ay önce aldığım FA506IU modeli olan R9 4900H serisini kullanıyorum. Şu anda batarya ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Şöyleki;

Bir gün önce en az 3 saat giden batarya bir gün sonra adaptör fişini prize takmadan açılmıyor. Sanki batarya yokmuş gibi. Şarj yüzde 93 ten yukarı çıkmıyor. Adaptörü çıkarınca da bilgisayar hemen kapanıyor. Windows ve My Asus ta bataryayı test ettiğimde batarya sağlıklı gözüküyor. Bu neden olmuş olabilir? Bataryanın ömrü 14 ayda bitmiş olabilir mi? Ayrıca batarya garanti kapsamına giriyor mudur? Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?

• Akıncı2733 A kullanıcısına yanıt
    Asus teknik desteğe sormalısınız

Bataryayı hep prizde mi kullandınız, batarya koruyucu yüzde 60 max şarjda tutun diyorlardı mesela buna uyudunuz mu?

her zaman pirizde değil. batarya ilede çok kullandım. bazen tam şarjlı bazende yüzde seksen şarjlı kullandığım oldu. Daha önce de farklı laptoplar kullandım. genelde hep aynı şekilde hareket ettim. Ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Müşteri destek hattına bir mesaj attım. Cevap gelmesini bekliyorum. Bakalım ne diyecekler.

Hiç darbe almadı. Durup dururken oldu

Bundan önceki msı da 3 yıl sonra böyle olmuştu ama onda hiç dikkat etmemiştim bile, dediğiniz gibi bir gün önce iki saat giden batarya ertesi gün prizsiz çalışmadı. Batarya da garantiye dahildir ya 14 ayda biten batarya mı olur? Cevap gelince bize de haber verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 7 Şubat 2022; 10:17:8 >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.