Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.015
Cevap
66
Favori
285.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş
    Yok hocam tuf yok 1 sene oldu cihazı alalı genel bakıma yolladım macun falan yenilesinler diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Yok hocam tuf yok 1 sene oldu cihazı alalı genel bakıma yolladım macun falan yenilesinler diye.
    korkuttun beni :)
  • Arkadaşlar bu ryzenlerin geleceği yok benimde daha sabrim yok cünku her an bir ekstra gümrük vergisi gelecek diye korkuyorum. En son aşagidaki pc yi almaya karar verdim. Amerikadan gelecek 2 sorum var daha önce alan arkadaşlar bana bilgi verirse sevinirim dua ederim.

1. Bu fiyata vergi dahilmi ilk defa yurt dişindan sipariş gecicem ? 1399$

2. Bu üründe msi global garantisi varmi 1 sene ?

www.amazon.com
    Amazon.com: MSI GL65 Leopard 10SFK-062 15.6" FHD 144Hz 3ms Thin Bezel Gaming Laptop Intel Core i7-10750H RTX2070 16GB 512GB NVMe SSD Win 10: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=MSI&m=ATVPDKIKX0DER&qid=1592153865&refinements=p_n_feature_seven_browse-bin%3A18107822011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&rnid=303116011&s=pc&sr=1-1

Şimdiden Teşekkuler

• oguz_ua O kullanıcısına yanıt
    1800 dolarlara geliyor hocam. Dediğiniz fiyat sadece ürünün kendisi. Altta shipping ve tax var.

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

• juxtance kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dostum. Valla bilmiyordum az daha sipariş veriyordum

• Hyperactivehead H kullanıcısına yanıt

Durum bundan ibaret. Bu şimdi sorun değil midir?

• Murattarikulu M kullanıcısına yanıt
    Vsync kullanarak denediğinde sorun görmüyorsan problem yok demektir. Diğer arkadaşlara da sorabilirsin.

• _____________________________
    Elhamdülillah

• Hyperactivehead H kullanıcısına yanıt
    Bilen anlayan arkadaşlar yorum yaparsalar içim rahatlayacak zaten. daha kimse bir şey dememiş :)

• prtsc0 P kullanıcısına yanıt
    uygulamyı kaldır yeniden yükle
    Selamlar. Oyunda bu tarz yırtılmaların olması normal. Sebebi basitçe ekranınızın tazeleme hızının, ekran kartınızın tazeleme hızına yetişmemesi. Ekranınız 60 fps üzerini veremiyor, ancak ekran kartınız oyunlarda 60 kare üzerinde görüntü veriyor. Sorun bundan kaynaklı. Oynadığınız oyunların içinden ayarlar kısmından vsync kısmını on (açık) yaparsanız bu sorun otomatik olarak ortadan kalkar. Yanlışım var ise arkadaşlar düzeltsin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sen hiç disketten Windows kurdun mu ?
  • asig kullanıcısına yanıt
    Nedir mesela hocam var mi bi fikriniz

Ben de 4900 h 2060 lı modeli alacaktım vazgeçtim ayriyetten asus bilerek hava giriş çıkışlarını bloklamış enteresan

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • loses kullanıcısına yanıt
    FA506'in tüm modellerinde ucuz, 45% NTSC ve gecikme süresi yüksek IPS paneller bulunuyor. 144Hz ekranlı modelin bile tepki süresi çok iyi değil, 34ms GTG gecikme süreli.

Bu tip ucuz paneller kullanan laptoplara karşı dikkatli olurum.

• Murattarikulu M kullanıcısına yanıt
    2,5 sene PUBG oynarken aynı sorunu yaşadım. V-sync aktif ettiğimde sorun ortadan kalkıyordu, lakin 60 FPS 'e çakılı bir şekilde oyun oynuyordum.
    CS GO tarafında hiç ayarlar ile uğraşmıyordum çok oynamadığım için hatırlamıyorum. Bu yüzden 144 veya 120 hz IPS panel şart işte.

Orijinalden alıntı: alcnern

1100 dolar + gümrük ve yol ile 1495 dolar. Vergi de daha az harcandıysa geri iade ediyor o kısmını amazon onuda önümüzdeki süreçte görücem.
    Hocam sana zahmet olmaz ise eğer yeni bir konu başlığı açıp tüm süreci detayları ile anlatabilir misin?

Malum ülke insanı olarak sürekli KAZIKLANIYORUZ! bizi sövüşleyen yerli satıcılara kazandırmaktansa Amazon, NewEgg kazansın. Hak etti içimizdeki ahlaksız fırsatçılar.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.