Şimdi Ara

ASUS TUF GAMING A15 FA507NVR - RTX 4060 - 16GB RAM - TEMİZ KUTULU - ORJİNAL PARÇA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS TUF GAMING A15 FA507NVR - RTX 4060 - 16GB RAM - TEMİZ KUTULU - ORJİNAL PARÇA

Merhabalar herkese kolay gelsin.ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR laptopumu satmak istiyorum.

Özelliklerinin fotoğrafını zaten paylaşıcam o yüzden tek tek yazmak istemiyorum.

Laptopu ben geçen sene tam bu zamanda hepsiburada üzerinden almıştım.

Bütün parçaları orjinal herhangi bir bozulma sorun çıkarma durumu olmadı.Laptopta yada bataryasında bi problem yok kontrol edebilirsiniz.

Herhangi bir çizik veya iz yok üzerinde.

Kutusu faturası belgeleri hepsi mevcut.

Ürünün hepsiburada üzerindeki güncel linki Asus Tuf Gaming A15 FA507NVR-LP030 Amd Ryzen 7 7435HS 16 GB Fiyatı burada.

Laptopta oynadığım oyunlar CS2 ve LOL'dü.Zaten bu oyunlarda performans sıkıntısı yoktu ama ekstra ağır grafikli oyunları yüklemedim ama sistem özelliklerinden rahat oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

Benim satma sebebim yeni mezun oldum iş hemen bulamam diye düşünüyordum Allah nasip etti iş buldum şuan laptopu kullanabilcek durumda değilim.Birazda yeni mezun olduğum için paraya ihtiyacım var satma sebebim budur.

İstanbul ve Kocaeli civarında alıcısı varsa bekliyorum.

Ben aynı ürünü aynı özellikleriyle başka satış platformlarında 40binden satışa koyulduğunu gördüm.Linkini soran arkadaşlara da atabilirim.O yüzden 34.000 TL gibi bi fiyat belirledim ama illaki pazarlık sünnettir konuşuruz ama yeni mezun olduğum için anlayışlı olmanızı bekliyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 34000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.