Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(SATILDI)ASUS TUF 6700XT [TR FATURALI]

-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, TUF olarak aratma yapmıştım ben o sebepten dolayı bu fiyatı uygun gördüm. 17.500 civarında akakçede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenzengin -- 25 Temmuz 2022; 8:43:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elbette aynı chip hocam ancak arada müşteri hizmet desteği, soğutma performansı ve malzeme kalitesi farkları var. Herkes aynı chip nasılsa diye referans almıyor.
normalde yorum yapmamaya çalışıyorum böyle ilanlara herkes istediği fiyata satar falan diye ama yani sıfırından da pahalıya koymazsın be arkadaş. ilana gir çık zamanımızı çalıyorsunuz gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canok -- 9 Ağustos 2022; 9:29:11 > -
Hocam iade kampanyasıyla birlikte hepsiburada'dan alınca 7998 TL ye felan geliyordu sanırım yada 7937 TL öyle bir şey. İyi satışlar dilerim.
En Beğenilen Yanıtlar

Sıfır 6700xt ler 9000-9500tl hocam :)
|
valla ben ikna oldum. Daha ucuza sıfırını taksitle almak varken, ikinci el karta peşin daha fazla para verilir :) normalde yorum yapmamaya çalışıyorum böyle ilanlara herkes istediği fiyata satar falan diye ama yani sıfırından da pahalıya koymazsın be arkadaş. ilana gir çık zamanımızı çalıyorsunuz gerçekten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X