Şimdi Ara

(SATILDI)ASUS TUF 6700XT [TR FATURALI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (SATILDI)ASUS TUF 6700XT [TR FATURALI]

-Kartın ilk sahibi

-Mayıs 2021 TR faturalı, 2024 Mayısa kadar Asus Türkiye garantili

-Mining hiç yapılmamıştır, sadece oyun amaçlı kullanılmıştır. Piyasa bulunan mining kartlar ile karıştırmayınız.

-Kutu , fatura bütün içerik mevcuttur.

-Samsung Marka Ram

-Takas teklifleri dikkate alınmayacaktır.

-Coil whine sorunu yoktur.

-3080 aldığım için satılığa çıkardım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• valla ben ikna oldum. Daha ucuza sıfırını taksitle almak varken, ikinci el karta peşin daha fazla para verilir :)

normalde yorum yapmamaya çalışıyorum böyle ilanlara herkes istediği fiyata satar falan diye ama yani sıfırından da pahalıya koymazsın be arkadaş. ilana gir çık zamanımızı çalıyorsunuz gerçekten.

• Sıfır 6700xt ler 9000-9500tl hocam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erenzengin kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, TUF olarak aratma yapmıştım ben o sebepten dolayı bu fiyatı uygun gördüm. 17.500 civarında akakçede

• Gedikpasha G kullanıcısına yanıt
    Aynı chip set hocam. Arada ki farkla üst modeli alınıyor :) ayrıca TUF olması matah birşey değil orta segment bir model tuf dediğiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenzengin -- 25 Temmuz 2022; 8:43:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erenzengin kullanıcısına yanıt

Elbette aynı chip hocam ancak arada müşteri hizmet desteği, soğutma performansı ve malzeme kalitesi farkları var. Herkes aynı chip nasılsa diye referans almıyor.

• valla ben ikna oldum. Daha ucuza sıfırını taksitle almak varken, ikinci el karta peşin daha fazla para verilir :)

normalde yorum yapmamaya çalışıyorum böyle ilanlara herkes istediği fiyata satar falan diye ama yani sıfırından da pahalıya koymazsın be arkadaş. ilana gir çık zamanımızı çalıyorsunuz gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canok -- 9 Ağustos 2022; 9:29:11 >
  • Hocam iade kampanyasıyla birlikte hepsiburada'dan alınca 7998 TL ye felan geliyordu sanırım yada 7937 TL öyle bir şey. İyi satışlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.