Merhaba Arkadaşlar Yarın Kısmet Olursa Asus Transformer Pad Infinity TF700 Tabletim Geliyor Ve İlk İzlenimlerini Sizle Paylaşacağım Gerçekten Çok Heyecanlıyım
Tabletimizin Özellikleri: 1.6GHz hızında 4+1 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 çipset ile yüksek hızda mobil teknoloji. 16:10 en-boy oranı, 600 nit parlaklık ve Full HD 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü 10.1 inçlik Super IPS+ ekranı ile dünyanın en yüksek görüntü kalitesine sahip tableti. Corning Gorilla Glass 2 ve Nano Molding teknolojisi ile sadece 8.5mm kalınlığında, 586 gram ağırlığında tasarlanmış sağlam dış yüzey. 8MP 5 katmanlı f/2.2 diyafram aralığına sahip arkadan aydınlatmalı kamera sensörü, 2MP ön kamera, Bluetooth 4.0 ve 25Wh pile sahip olan Infinity, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile birlikte geliyor.
hocam ne kadara aldın?
quote:
Orijinalden alıntı: inferno1905
hocam ne kadara aldın?
Ödemeyi Ben Ne Yazıkki Yapmadım Yurt Dışındaki Bir Tanıdığım Yollayacak Beklemedeyim İlerleyen Zamanda Sorma Fırsatım Olursa Bildiririm
quote:
Orijinalden alıntı: Evrenye
quote:
hocam ne kadara aldın?
Ödemeyi Ben Ne Yazıkki Yapmadım Yurt Dışındaki Bir Tanıdığım Yollayacak Beklemedeyim İlerleyen Zamanda Sorma Fırsatım Olursa Bildiririm
hayırlı olsun o zaman güle güle kullanın.. ben de bu aralar tablet arayışındayım kafamda asus tf300 var yurtdışında fiyatı çok uygun ama tanıdık yok işte sen yardımcı olabilir misin acaba
quote:
quote:
quote:
hocam ne kadara aldın?
hayırlı olsun o zaman güle güle kullanın.. ben de bu aralar tablet arayışındayım kafamda asus tf300 var yurtdışında fiyatı çok uygun ama tanıdık yok işte sen yardımcı olabilir misin acaba
Amerikadan Daha Önce Alışveriş Yaptığım Güvenilir Kişiler Var İrtibat Mailini En Kısa Zamanda Yollamaya Çalışırım
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam ne kadara aldın?
Amerikadan Daha Önce Alışveriş Yaptığım Güvenilir Kişiler Var İrtibat Mailini En Kısa Zamanda Yollamaya Çalışırım
bekliyorum çok teşekkürler
Bende nexus 7 getirtmek istiyorum iritibat icin bilgi alabilirmiyim.