Şimdi Ara

Asus Strix Radeon R9 285

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus Strix Radeon R9 285
    Merhaba,

2016 yazında almış olduğum ekran kartımı model yükselteceğim için satıyorum. Ürün gayet temiz kullanılmış olup çok nadir oyun oynanmıştır. (CS:GO, S.K.i.L.L, GunZ) Oldukça sessiz çalışır ve biraz pimpirikli olduğum için ürünlerimin macunlarını her 6 ayda bir değiştirir bakımlarını sık sık yaparım.Asus Strix Radeon R9 285
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam orada fiyat olarak 850 lira mı yazıyor ?
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Mezarcılık mı yapıyor desem ? Ölü fiyatcı mı desem ? Uyuzluğuna mı satışları baltalamaya çalışıyor desem bilemedim bu arkadaş için.

Marowak da bahsettiğine göre sabıkalı biri belli. :)
  • AleaJactaEst123 A kullanıcısına yanıt
    r9 285 ve 850 lira ? forumda 800-850 ye gtx 970 satılıyor hadi beni yalancı çıkarın...
  • Ya hocam kusura bakma ama sende bi tutturmuşsun forumda forum. Forumdaki bir çoğu kart mining kart. Herşeye bu kadar hakimsen zaten bilirsin. ( Oda muamma. )Kanımca.
  • r9 380 var forumda şu anda 600 tl adamın istediği rakama bak gerçekten harikalar (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee adamin istedigi fiyat o diye ben daha mi dusuge satayim? Ya da bu fiyati belirleyici kriter ust modellerini bir iki kisinin ucuza satiyor olmasi mi? Kurtulun su kafadan kim neyi hangi fiyattan satmak istiyorsa satar. Ne kasinti bir guruh turemis yahu...
  • AleaJactaEst123 A kullanıcısına yanıt
    Cok haklisin hocam. Ama maalesef turkerrr ve benzeri insanlar sadece fiyat uzerinden kiyas yapmaya endekslemis kendilerini. Ne soylersek bos ;)
  • BleagleJK kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar burası forum herkes yorum yapabilir.Neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz bunu anlayabilmiş değilim eskiden diğer 2.el ürün satılan ilanlara bakamazdık abuk sabuk fiyatlardan dolayı kimin ne alıp sattığını,kimin neyi nerede kullandığını az çok bu foruma takılan bilir bir ürünün ne edeceğinide...

Malından eminsen fiyat senin için normal ise neden celallenirsiniz bunu anlayabilmiş değilim,isteyen istediğini desin bunu istemiyorsanız letgo,sahibinden gibi yerlerden satabilirsiniz keza oradada ben dayanamayıp mesaj yazdıklarım beni engelliyor,bende çok kafama takılırsa ilanı sildiriyorum,şikayet ediyorum,adam hakaret etmemiş malınızı kötülememiş fiyatın fazla olduğunu söylemiş hep o mu söyleyecek emin ol o yazmasa bir başkası yazacak buna engel olamazsınız.
  • celallenmeyin arkadaş haklı ve fiyat yüksek bu şahsi fikrim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.