Şimdi Ara

Asus Striker Extreme İncelemesi#3DMark&HDTach Testleri Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
15.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün asus striker extreme anakartıma kavuştum bende kutu içinden SLI köprüsü çıkmadı hemen çizgi'yi aradım bir tane gönderiyorlar
    bakalım striker neler yapabiliyormuş yakından bende görmek istiyorum.

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu gün asus striker extreme anakartıma kavuştum bende kutu içinden SLI köprüsü çıkmadı hemen çizgi'yi aradım bir tane gönderiyorlar

sizide Striker kervanımızda görmek ne güzel hayırlı olsun

ayrıca içinden sli köprüsünün çıkmaması çok garipdir ki, bakınız: commando aldım LCD poster çıkmadı konusu >>>http://forum.donanimhaber.com/m_13820439/mpage_1/key_/tm.htm insan çok kıllanıyor bu durumlara....
    neler oluyor bu anakart camiasına? artık parça hırsızlığımı başladı ney
    ---------------------------
    anakartınız elinize ulaştığında, eğer o.c yaparsanız ki bu mümkündür
    o.c esnasında kullanacağınız bazı stabil bios ayarlarınıda bizler ile paylaşırsanız seviniriz

• İnceleme için teşekkür

Bu gün asus striker extreme anakartıma kavuştum bende kutu içinden SLI köprüsü çıkmadı hemen çizgi'yi aradım bir tane gönderiyorlar

dostum hayırlı olsun güzel bir tercih yaptın inşallah memnun kalırsın her halde son günlerde malzemelerden çalmaya başladılar
    Intel Core Ultra 265KF / Asrock Taichi Z890 OCF / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40@9000c44/ Nvidia RTX 5090 FE / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li Hydroshift 360 / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Vision Compact / Lian Li Uni Fan TL Wireless / Samsung Odyssey Oled 32G80SD / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Logitech Z906 / DXRacer King Series

• quote:

Orjinalden alıntı: s1Lv3r

quote:

dostum hayırlı olsun güzel bir tercih yaptın inşallah memnun kalırsın her halde son günlerde malzemelerden çalmaya başladılar

o.c için seni bekliyordum dostum, müsaitmisin ?

• güzel bir test çok faydalı ama bence 680 sli chipseti sadece yüksek performanslı sistemlerde 965P den iyi normal bir sistemde veya o/c de bence 965P daha iyi özelliklede Commando
    MyPC v1.2016 | INTEL Core i5 6600K 3,5->3,9GHz (stock) S-spec:R0 6MB cache Socket 1151 | AKASA Nero 3 cpu cooler 1x120mm PWM fan | CORSAIR Vengeance LPX DDR4-2800MHz CL:15-18-18-36 1.2v 2x8GB (dual) | ASUS Maximus VIII Ranger Z170 chipset 4xUSB 2.0 2xUSB 3.0 1xUSB 3.1 type-A 1xUSB 3.1 type-C (ASMEDIA controller) | ASUS Strix GTX 960 OC Nvidia GeForce GTX-960 GPU GDDR5 2GB samsung VRAM | CRUCIAL MX300 750GB SSD | WD Blue 3.5" 7200rpm 64MB cache 1TB | ASUS DW-24D5MT 24x optic disc drive | CORSAIR CS750M 750W CS series moduler PSU | FEEL Hurricane II Full-Tower PC kasası 1x140mm 1x120mm fan | LG 22MA53 Full HD IPS-LED 5ms 2xHDMI VGA SCART TV monitör | CREATIVE SoundBlaster T3130 2.1 speaker | DARK StoreX E21 2.5" USB 3.0 disk kutusu | WD Blue 2.5" 5400rpm 16MB cache 1TB HDD | MICROSOFT Basic Keyboard 1.0a | CORSAIR Vengeance M95 Performance 5700dpi laser mouse | MICROSOFT XBOX 360 controller for windows with receiver | LOGITECH F710 wireless gamepad | Thrustmaster T500RS driving wheel set | Thrustmaster TH8RS shifter |
  • evet arkadaslar devam devam...boylece biz yani cok iyi overclock bilgisi olmayan striker sahipleride size bakarak ayar yapabiliyoruz.....
    testlerin ve overclockların devamını bekliyoruz.............
    ASUS Striker Extreme//THERMALTAKE BIGTYPHOON//INTEL Core2 QUAD QX6700 2.66@3.50 GHz//ZOTAC 8800GT AMP//G.SKILL 2X1GB DDR2-800MHZ//PHILIPS 202P4 BRILLIANSE//SAMSUNG 400GB SATA2//ASUS 16XDVD RW//SAMSUNG 16XDVD-ROM//ENERMAX 620Watt//ASUS TA-582//MEGAWORKS THX 550
  • ya bende striker alıcamda bursada bulamadım bursada bilen varsa yada ist. nasıl alabilirm bilgi verebilcek olan varmı :D
    ...BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR...
  • _____________________________
    ASUS Striker Extreme//THERMALTAKE BIGTYPHOON//INTEL Core2 QUAD QX6700 2.66@3.50 GHz//ZOTAC 8800GT AMP//G.SKILL 2X1GB DDR2-800MHZ//PHILIPS 202P4 BRILLIANSE//SAMSUNG 400GB SATA2//ASUS 16XDVD RW//SAMSUNG 16XDVD-ROM//ENERMAX 620Watt//ASUS TA-582//MEGAWORKS THX 550

• arkadaslar az önce bi yerden duydum ve kafam iyice allak bullak oldu strikerlarda 3 karttan 2 si arızalı cıkıomus doğrumudur ya alla alla napcam ben ya gigabyte la asus arasnda kaldm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

arkadaslar az önce bi yerden duydum ve kafam iyice allak bullak oldu strikerlarda 3 karttan 2 si arızalı cıkıomus doğrumudur ya alla alla napcam ben ya gigabyte la asus arasnda kaldm

valla ilk senden duydum 2 striker denedim 2side sorunsuz bunula ilgili bir topic de görmedim forumda ama commandoyla ilgili bir topic var
    Intel Core Ultra 265KF / Asrock Taichi Z890 OCF / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40@9000c44/ Nvidia RTX 5090 FE / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li Hydroshift 360 / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Vision Compact / Lian Li Uni Fan TL Wireless / Samsung Odyssey Oled 32G80SD / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Logitech Z906 / DXRacer King Series
  • quote:

Orjinalden alıntı: _cisse_

strikerlarda 3 karttan 2 si arızalı cıkıomus doğrumudur ya

size bunu kimler uydurdu
    bize soracak olursan kesinlikle öyle birşey yok...... rahat olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 4 Mayıs 2007; 1:11:39 >
  • buda 6400@3900mhz

Asus Striker Extreme İncelemesi#3DMark&HDTach Testleri Eklendi
  • arkadaslar benim strikerm da salı günü gelioda şimdi kutu içinden hangi parçalar çıkıo söylermisiniz malum bursadayım kargoyla gelcek acıp bakmam lazım kargo giderse taklayada giderm resim bütün ekipmanları bi arada resmini çekebilcek varmı

Asus Striker Extreme İncelemesi#3DMark&HDTach Testleri Eklendi
  • saolsn s1Lv3r senin dediğin yerden sipariş ettim zaten
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.