Şimdi Ara

[SATILDI] Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uza güzellik uza.. profiline bi gir bak unutoyusn galiba issiz gobi her ekrankartina girip fiyata revize lazim diyebilmek buyuk meziyet bunu anca is olarak dusunen biri yapabilir..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şu profili ortaya döksene, sen zahmet etmeden ben dökeyim. Ekran kartı aradığım dönemde ve elimdekini satmayı düşündüğüm dönemde hepsi toplamda 9 ekran kartına mesaj yazmışım, 4 tane fiyat revize yazmışım. Kaldı ki tek fiyat revize yazan da ben değilim. 4 tane ekran kartıyla da iş kurulmuyor diye düşünüyorum. Şimdi ithamlarını da alıp, kendi kumunda oynar mısın ? Bak sarı site orada. İlanlara yorum yazan yok, eleştiren yok, istediğin fiyata takıl oralarda. Pardon orada 1k aşağıda satıyordun değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 13 Mart 2025; 14:35:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her donanima mesaj yazmissin hatirlatirim.bak birini daha yazayim adam ilana 1500 yazmis altinda yine sen.. 1000 veririm..yahu senin nasil bir bitmeyen donanim ihtiyacin varmis tum 2.el piyasasina dadanmissin uzaklas
    Bir baska konu ssd satıyor adam adamida çileden cikarmissin bide mesajini silmissin adam kendi kendine konusur gibi kalmış..
    Dahada mesaj yazmiycam hem sen kendini bil hemde senin gibileri forumdaşlar görsün diye uzattım konuyu açıkçası yoksa ciddiye bile almıyorum seni aslında..

Önce ekran kartı idi, şimdi tüm donanımlar oldu. Sonra ssd’ye bağladık. Cidden hem iftira atmak, hemde çirkefleşmek böyle olsa gerek. En sonunda benim buraya attığım tüm mesajları da listelersin sanırım. Bence listele daha ne kadar saldırabilirsin görelim. Beni haksız çıkarmak için 5000 liraya 980 pro ve 1500 liraya o ssd’yi de alabilirsin. Ben inanıyorum sen alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 13 Mart 2025; 15:1:22 >
  • Yahu cok mu zor kendi profilinde aktivitelere gir bak:)) bi tarafimdan uydurmuyorum ya:)
    Pes yazilmis tarihli konusmalarin duruyor iste..bide sildijlerin var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 13 Mart 2025; 15:1:51 >
  • Bence bir şeyler zoruna gitmiş, yoksa kendi attığın iftirayı bu kadar kanıtlamaya çalışmazsın. Hayır ne bu kadar zoruna gitti onu da anlamış değilim. Bence uzatma daha fazla.

“her ekrankartina girip fiyata revize lazim diyebilmek buyuk meziyet bunu anca is olarak dusunen biri yapabilir”

“Her donanima mesaj yazmissin hatirlatirim.”

Halen daha bekliyorum, bunları kanıtlamanı. Ben profilimden çekmeyeceğim mesajları, yazdıklarım ve yazılan ilanlar orada. Kendi kendine polemik yaratıp, iftira atıyorsun. Utanıp özür dileyecek isen, bu donanımlar yerine aldıklarımı tek tek özelden faturalarıyla ve konuşmalarıyla birlikte atayım. Sende konunun başına eklersin, ben iftira attım ama yanlış yapmışım diye. Bir “fiyat revize” yazdık diye kaç mesajdır saldırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 13 Mart 2025; 15:47:44 >
  • Yazmisim zaten illa ss alip yapistirayimmi yazismalarini orda duruyor mesajların:)) ha sildiginde var onuda anlat niye sildin ssd konusunda:))

Ben anladım kardeş, sen aklınca alay ediyorsun. Halen daha hatanı kabul etmek, attığın iftira yerine özür dilemek yerine saldırmaya devam ediyorsun. Bu arada 5000 TL’ye ikinci el 980 pro 1 tb alacağın zaman tekrar görüşelim. Söz sana indirim yapıcam. 5100’e anlaşırız.

Bu kısmı da tekrar ediyorum, “Utanıp özür dileyecek isen, bu donanımlar yerine aldıklarımı tek tek özelden faturalarıyla ve konuşmalarıyla birlikte atayım. Sende konunun başına eklersin, ben iftira attım ama yanlış yapmışım diye.”

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 13 Mart 2025; 15:49:20 >
  • Anladigina sevindim kardesim.tesekkur ederim 5000 serisi kart denk gelirsem ilaninina yazarim bende indirim icin.
    İftira dedigin seyler senin profilinde ilanlara yazdigin mesajlar acip oku diyorum hangisi iftira anlamis degilim..neyse iyi günler..

• 19 a var artık .. siz 15 e vs muhabbetine devam edin sen 15 e uzun uzun ararsın bulana kadar 3 ay beklersin.. bir başkası hemen yarına 19a alır.Sizin zorunuza giden ne anlamiyorum ki görende 30 yazdık sanır.. zaten 17 18 e satilmis ilan doluyken 15e varmişta.. niyeyse hic 18e satilanlari ağzınıza almiyosunuz:) Sana pahalı geliyorsa ben ne yapabilirim seni tatmin edecek fiyati mı yazmam gerekli illa.Ne diye gelip mesaj atma ihtiyaci duyar insan anlamıyorum.Nacizane cok yazmışsın diyeni anlarım, bunun piyasasi bu diyeni anlarımda.Gelmişsin bu forumda bu fiyata alan olmaz diyecek kadar manipülatif ve iddiali yazmak neyin göstergesi ? 20 yazmisim 19a veriyorum..Olmaz 19a veremezsin diyorsan vazgeceyim abicim? İzin alayim sizden isterseniz bide

10 bin mi yok artık..Arkadaşımın beyler yanlış anlaşılmasın yoksa ucuza yazardım mı diyeceksin :))
    5500 e satan var inanmayan açsın forumda fiyatlara baksın.Ortalamada 6-7-8 fiyatlarla dolu..
    Hayırdır seninki altın dan mı 10 bine..

Şu ilanı Aralıkta açıp, gelip buraya mesaj atacaksın birde yok neymiş bişey diyene laf ediyormuşum:)) vs vs.. 10 bin yahu baktıkça gülüyorum:)

*** İlanıda tahminen 1 gün daha açık tutacağım, 20 bine yarın Ankara içi elden almak isteyen olursa diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 17 Mart 2025; 16:16:34 >

• zyperX kullanıcısına yanıt

Öncelikle ekran resmi aldığın kişiyi etiketleyeceksin ki laf salladığını öğrenip cevap verelim değil mi?

Bak kendin diyorsun 4 ay öncenin konusu. O zamanda 1 kollular 8500 TL lere giderken +1500 TL ye 2 kollu ilandı.

Laf sallayacağım derken gittikçe batıyorsun haberin yok.

Merak ediyorsan eğer , bu ilandaki konsol 9.600 TL ye satıldı. [SATILDI] Silinebilir 

bu ilanında ki kartı da 20.000 TL ye alıcı bulamayınca silmişsin bakıyorum [SATILDI] Silinebilir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesaj attın mi desem sacmaladinmi desem..Adap çerçevesinde yazmayi öğreneceksiniz once sonra hakliysan gel yine yaz etiketmis vs.. konuya bi daha dönüp bakamiyosan agzinida açmayacaksin.Kafana göre yazıp bide etiket bekliyomis beyefendi.. yilbasinda 10 bin azmis gibi gelmiş bide yaziyosun..9600 satilmista ben satamamisimda..Zekasini sevdigim zaten pahalı satiyosun diye dem vuruyoruz bide onla ovunuyorsun:)) Daha konuyu anlamamissin etiket diyorsun.sana yazilan her harfe acıdım bak şimdi..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.