Şimdi Ara

SATILDI - ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI - ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC 6GB

SATILMIŞTIR.

-----------------

28.03.2019 faturalı Asus Rog Strix RTX 2060 OC (6 GB) ekran kartı güncelleme sebebiyle satılıktır. İlk ve tek kullanıcısı benim, 28.03.2022 tarihinde kutusuna koyuldu.

SATILDI - İstediğim tutar: 6000 TL - SATILDI

Tertemiz ve sapasağlam durumdaki kartla 3 yıl boyunca oyun oynandı, garantisi bitti.

Asgari seviyede bobin ağlaması var. Yavaşlayıp duracağı sırada fanların bir tanesinden durmadan tam önce birkaç saniye boyunca bir tıkırtı sesi geliyor, bu bir sorun olmamakla birlikte alıcıya sürpriz olmaması için belirtiyorum.

Alışverişlerimde pazarlık yapmıyorum, pazarlık mesajlarını yanıtlamıyorum. Takas düşünmüyorum.

Kargo masrafı alıcıya ait olacak şekilde ödeme sonrası azamî 1 gün içinde gönderebilirim, kutu zarar görmeyecek şekilde paketlenecektir.

Uygun olması sebebiyle PTT Kargo tercih ediyorum, gönderi masrafı şehir farketmeksizin şubeden şubeye yaklaşık 30 TL tutacaktır. Diğer firmalar için 3 veya 3.5 desi üzerinden hesaplatabilirsiniz fakat başkalarının adına alınmış kargo kodu vb. şeyler ile göndermeyeceğim.

İzmir şehir içi Metro-Tramvay-İzban duraklarında şehsen teslim edebilirim.

Oyun testleri 2560x1440 çözünürlükte yapıldı, Windows 10, i7 9700k, 16 GB DDR4 3000 Mhz.

Forza Horizon 5 - Ultra (En üst ayarın bir altı) Cyberpunk 2077 - High (En üst ayarın bir altı), aynı resimde solda DLSS kapalı, sağda DLSS Quality açık.

Shadow Of The Tomb Raider - Highest (En üst ayar), ikinci resimde DLSS Quality açık.

Horizon Zero Dawn - Ultimate (En üst ayar), ikinci resimde DLSS Quality açık.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip altı bi fiyat düşünürsen hocam direkt mesaj da atabilirsin.

• Fiyat takip

• Fiyat takip.

• keşke garantisi bitmeden gönderseydiniz tertemiz sıfırlanmış gibi gelirdi size. hemde çok kısa süre önce bitmiş garantisi

• Fandan bahsediyorsanız bu bir arıza sayılmadığından teknik serviste yapılacak bir şey yok. Mesela EVGA kartlarda 1000 serisinden beri var olan bir durum, diğer markalarda da denk gelmek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 17 Nisan 2022; 7:9:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS STRIX GTX 960 -- 1500 LİRA
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.