Şimdi Ara

Asus ROG Strix GL553VE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Oyun oynarken turbo fanı açarsanız nadiren 70 derecelerin üstüne çıkıyor. Fan devrini otomatikten %70 çıkarırsan oyunlarda işlemci ve ekran kartı ısısı 65 derecenin üstüne pek çıkmıyor. Turbo fanı açmadan oynarsanız 85-85 dereceleri gördüğü oluyor. Ben turbo fanı açıyorum. Turbo fan ses yapıyor evet ama oyunun sesi açıksa belli süre sonra o sesi duymuyorsun hele kulaklıkla oyun oynayan biriysen sesi hiç duymazsın. Ses yapıyor diye turbo fanı açmam diyen olabilir ama turbo fanı açmasanız bile fan otomatik ayarında iken de ses yapmaya başlıyor çünkü soğutmak için hızlanıyor ve yine aynı sesi yapıyor. Otomatik ayarda soğutması turbo ayarda ki soğutması kadar başarılı değil.
    g
    Bu arada turbo fanı olan her model ve marka dizüstü ses yapar o sebeple sessiz pc bulmak imkansız gibi. Bu arada bulabilirseniz GL553 ve GL753 çift fanlı modelleri de var gerçi çift fan olunca dvd sürücü olmuyor orası ayrı konu.

Tek fan var evet ama çift fanlı modellerde ki fanlarla aynı tür fan değil. Bunun fanı biraz daha büyük. Bu arada bilgisayarın sadece sol tarafı ısınıyor. Haddisk ve dvd sürücünün olduğu sağ kısım hiç ısınmıyor.

Bir de garip tir pc en az ısıtan oyun sanırım Wolfenstein The Old Blood

Turbo fan kullanıyorum onu oynarken de ama onu oynarken işlemci ve ekran kartı ısısı 60-65 derecelerin üstüne pek çıkmadı. Son olarak GL553 ve GL753 alacak veya almış arkadaşlar varsa şu sıralar kesinlikle Nvidia 385.69 sürücüsünü kurmayın. Sürücü sonrası oyunlar oynanmayacak hale geliyor.

1920x1080 çözünürlük ve yüksek ayarlarda ortalama 25-35 arası fps aldığım Tom Clancy's The Division oyununun fps değeri 8-9 düştü ve ayarları ne yaparsanız yapın değişmiyor. Crysis 3 denedim oda aynı değeri verdi. Bir önceki sürücü olan 385.41 geri dönünce eskisi gibi tekrar 25-35 fps almaya başladım.

Nvidia Türkiye facebook adresine durumu yazdım henüz cevap yazmadılar.

merhabalar. ürünü dün aldım. tek fanlı olmasının beni bu kadar rahatsız edeceğini tahmin edememiştim. bi sorum olacak, dediğiniz gibi yalnızca sol taraf ısınıyor. fakat bunu yanında fanın olduğu bölgede, klavyenin sol tarafı yani wasd tuşlarının olduğu bölümde fanın devri arttığında bir titreşim yaratıyor. parmaklarımda karıncalanma şeklinde hissediyorum. fan bariz şekilde klavyenin sol tarafını titretiyor. sanki hava çıkışı klavyeden gerçekleşiyor gibi. turbo fan çalışırken klavyenin sol tarafındaki tuşlarda bir titreme hissediyor musunuz acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.