Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD Satın Al 20 Ağustos 2023 13:23 1 1 Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD İki ürünü de 28 Ocak 2023'de Amazon Amerika üzerinden aldım. Faturaları mevcut.Sıfır kutusunda ürünler, hiç açılmadı. İhtiyacım kalmadığı için satıyorum.Ayrı ayrı satış fiyatı;SSD kutusu 1200 tl.SSD 1000 tl. SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi [SATILDI] Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık [SATILDI] Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD [SATILDI] Apple Watch Series 8 GPS 45mm Gece Yarısı