Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Delta Core | Sıfır Açılmamış Satın Al 2 Mayıs 2021 01:34 1 1 Asus Rog Delta Core | Sıfır Açılmamış Kulaklığın ses, kalite ve sağlamlığından çok memnundum. Ancak kablo karmaşası gerçekten canımı sıkıyor. Kablosuz kulaklığa geçmek istediğim için satılıktır. Kulaklık garantiden sıfırı ile değiştirilmiştir28.08.2021 tarihine kadar garantisi devam etmektedirİzmir için elden satış, İzmir dışında önce ödeme sonrasında kargo bana ait gönderim yaparımSadece kablosuz kulaklık takas tekliflerine açığımSatıp satmamak konusunda çok kararsız kaldım. Ses kalitesinden gerçekten çok memnundum. Satılmaz ise tekrar kullanabilirim. Fiyat sondur lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.850 TL --> 800 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Ağustos 2021 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus ROG Strix 2080 Super | Satılık ALINIK RTX 3070 TR Garantili Asus Rog Delta Core | Sıfır Açılmamış ALINIK 5600X (Tercihen İzmir içi elden teslim)