Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero (2. sayfa)
-
-
https://www.dfsbilgisayar.com/asus-rog-crosshair-viii-dark-hero-x570-ddr4-s-v-gl
4475 TL daha fazla para vermeyin.
-
önceki siparişimi iptal ettim attığın linkten aldım ama ödemeyi yaptıktan sonra stok yok yazısı var son ürünü ben mi aldım yoksa tok bittikten sonramı karttan çektim.
-
dfs efsane fiyata satmıs sanırım :) kacırdık
-
yuh 45 dakika önce vardı ne ara bitmiş itopya 4800 demiş halt etmiş
dfs
Asus ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 DDR4 S+V+GL - 492.43 USD + KDV (dfsbilgisayar.com)
itopya
tp
-
Çok pis pusuda bekliyordum telefondan devamlı kontrol ediyordum bir arkadaş sağolsun uyandırdı hemen aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyat ne böyle x570 prime pro yu 1350 liraya almıştım ekim ayında. Kabul çok iyi bir kart ama 4500 ve üzeri fiyatlara satılıyor çok extreme işler yapmadıkça bu kart gereksiz görünüyor yinede son kullanıcı tercihine kalmış.
-
Aldım bende teşekkür ederim. Bekliyoruz bakalım
Ben de aldım teşekkür ederim, DFS daha uyguna satıyormuş 200 TL fazla verdim ama çok sıkıntı değil sonuçta 6 ayda anca ödeyeceğim. Tam X570-E satın aldıktan sonra gelmesi de ayrı bir şans oldu, onu da iade edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 23 Aralık 2020; 12:32:57 > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 24 Aralık 2020; 21:15:23 > -
Kargo kodunu bekliyorum ilgin için sağolasın.
güvenilirliğine kendiniz karar verin.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Ocak 2021; 9:44:41 > -
Anakarttan çok memnunum hiç bir sıkıntısı yok üstlerde 5900x ile alakalı stress testi de atmıştım. Sesi kalitesi çok iyi 3600 mhz cl16 ram takılı gayet stabil biosta bir sürü ayarı var fanı yok beslemesi güzel buda anlık besleme ihtiyacı olduğunda ihtiyacı anında karşılıyor buda serin ve stabil olmasını sağlıyor. Kutusu bile laptop kutusu gibi büyük ve kalite hissiyatını veriyor. Zaten kalitesiz olan bir ürün anlık stoka gelip birmez fiyatı da çok az olmayan bir ürün düşünün...
hayırlı olsun bende durumu merak ettim alan yazmadı bekle bekle yok bitmesi stok az oluşundan yoksa olsa satılsa neden üreten saklasın bakalım ilerde bulunabilirlik artarsa ve insancıl fiyat olursa düşünürüz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X