Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog Ally Z1 Extreme Garantisi Devam Ediyor Satın Al 4 Mart 2025 09:02 1 1 Asus Rog Ally Z1 Extreme Garantisi Devam Ediyor 2024 Eylül ayında aldım. Windows önerisiyle batarya koruması olarak şarjını %80 üzerine çıkarmadım. Monitör alacağım için satıyorum o yüzden takas yoktur. Ekran koruyucusunu kendim taktım yedeği yok. Spiegen kılıfında duruyor hiç çıkarmadım. Voikoli siyah çantasıyla ve U-green 6-in 1 dock ile birlikte satıyorum. Asusun kendi sitesi üzerinden alındı ve Garantisi 2026 Ocak ayına kadar devam ediyor. Anlaştıktan sonra sıfırlayıp öyle vereceğim. Kendi kutusunu henüz bulamadım, bulursam vereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 19000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus Rog Ally Z1 Extreme Garantisi Devam Ediyor
Güncel < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus Rog Ally Z1 Extreme Garantisi Devam Ediyor