Valla bende 30fps e tamamım hatta aktif olarak 30fps sabit bf 1 online oynuyorum son günlerde fakat bir oyunu 30fps oynayacaksam grafiklerin yüksek olması şart ki o 30fps i çekeyim hocam |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (496. sayfa)

-
-
Ps remote için psplay uygulamasını satın aldım satın almadan önce demo versiyonu denedim canavar gibi çalışıyordu. Tam sürümde ise bir türlü bağlantı kuramıyorum ps ile, var mı fikri olan arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tercih meselesi hocam size ne uygunsa onu alın bana göre ana cihaz olacak gücte değil handheld cihazlar özellikle yanları sökülebilir olmalı bence yoksa sadece ikinci bı oyun bilgisayarı olarak kullanılır ben oyunların hepsini allyda oynuyorum o ayrı konu
Legion go tarzı cihazlar çok iyi hocam tasarım olarak
-
Aynen bu cihazlar handheld seçeneği olan Windows tabletler olmalı. Bu arada evil West diye bir oyun var kesin oyna hocam rdr ve god of war kırması gibi bı oyun 😂😂
O oyunu duymuştum hocam iyi diyolar
-
Ben konsolcuydum Steam deck aldıktan sonra konsolları bıraktım 6 aydır sadece steam deck kullanıyorum 😁 bazen arada yanına series s almayı düşünsem de oyun fiyatları öyle seviyelere geldi ki alsam da saksı görevi görecek gibi pc'ler de aşırı aşırı pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kırmızı. Oyuna bir baktım kör oldum güneşe bakıyorum sandım. Renk paleti zorlayıcı bir kırmızılığa sahip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baştaki atmosfer öyle de sonradan farklılaşma oluyor hocam prologue kırmızı ama
Dene bence hocam akıyor gidiyor kafa yormaya gerek olmayan bir oyun eski tarz düz ilerlemeli
Hocam ben hayatımda hiç konsol kullanmadim senin dediğin gibi hem oyun fiyatları pahalı hem de bı yerden sonra saksı görevi görüyor. Gaming laptop kullaniyordum sonra Steam decki alınca laptopun yüzüne bakmadim daha güçlüsü çıkınca ally a geçtim bitirmedigim oyun kalmadı. Zamanında arkadaşın PSP ile oynarken keşke şöyle elde PC de oynadiklarimi da oynayabilseydim diyordum bu cihazi görünce hiç kaçırmadım 😂😂
Arada masadaki monitöre bağlayıp bildiğin desktop gibi kullanıyorum Ally i her açıdan işimi görüyor yani laptop video izlemek dışında bir işe yaramıyor şuan bı de yenisi çıktıkça bunlarda baya ucuzladi Ally ikinci eli 14k lara satılıyor MSI claw 20k ya düşmüş 50k gibi fiyatla çıkmıştı ben uzun vadede güçlü bı handheld PC çıkarsa istediğim düzeyde güce sahip olursa onu alırım net
z2 extreme olan bir ally modeli çıkacak mı ya da öyle girişimler var mı? denk gelmedi öyle bir bilgi bana.
-
Bende Xreal Ar gözlük var hocam, yeni aldım, biraz da bu sebepten Ally aldım. Type-C takıyorum ekran karşımda.
Ama dün o kadar uğraştım HDMI olayını çözemedim, bir türlü Tv ye veremedim. Zaten yakın gözlüğü kullanıyorum ekran bana ufak geliyor Ps5-TV alışkanlığından dolayı.
Olmazsa yakında TR ye gelince satarım üzerine kar falan koymadan. Bugün de deneyeyim son kez ))))
-
Çıkacak büyük ihtimalle hocam Lenovo yaptı zaten ilk örneklerini o da gelir
Sen bilirsin hocam TV sorunu için dediğim gibi herhangi bir oyunda rsr yi aktif ettiysen kapat hatta AMD panelinde fabrika ayarlarina döndür belki düzelir öyle dene bence
Dediğin gözlük nasıl hocam bu arada zevkli oluyor mu o şekil oynamak bı nevi taşınabilir projeksiyon gibi bişey oluyor baktığında kocaman ekrani önüne getiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 14 Şubat 2025; 12:38:50 >
hocam şu ekranda çıkan fps sayacını kapatamıyorum bilgisi olan var mı
-
-
Bilim kurgu filmlerindeki karakterler gibi olmuş hocam 😂😂
Fiyatı yüksekmiş ama Türkiye'de hele 500 dolar olan bir şeyin kaç TL olacağını düşünmek istemiyorum ucuz modeller olursa düşünürüm belki
AMD paneli fabrika ayarına döndürmeyi denedin mi bu arada hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 14 Şubat 2025; 15:4:57 >
Command centeri actiginiz zaman real time monitor yok mu hocam onu off yapınca gitmesi lazım AMD nin sayaci ise panel içinde performans bölümünden kapatman lazım
Benim amacım aslında laptop almaktı ama gtx 1050 li laptoplar bile 10k bandına satılıyordu çipli switch/laptop/steam deck fiyatları birbirine yakınken steam deck aldım grafik olarak sanki ps4 daha iyiydi diye hatırlıyorum hep ama sonrasında gidip gameplay videolarına bakınca steam deckin 1 tık daha iyi olduğunu görüyorum sanırım unreal engine 5 depolarını izlemek algımı bozdu 😁 rog ally ben deck aldığım zaman fiyatı 2 katıydı fırsat olursa onun da z1 extreme modelini (veya daha iyi bi cihazı) denemek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X