Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.791
Cevap
216
Favori
370.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam o zaman ayarlardan uygulamalara baksana bı AMD panel uygulaması kurulu mu acaba kurulu ise bi kaldır yine sitedeki link üzerinden kur onu belki düzelir.
    Preview driver vs kurmadin değil mi yaptıysan ana konuda ekran kartı için temiz kurulum nasıl yapılır yazıyor bakabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam harici hiçbirşey kurmadım 3 4 gündür kullanmıyordum cihazı dün gece açtım her zaman ki gibi önce güncelleştirmeleri kontrol ettim armory crate üzerinde tek bir graphic card güncellemesi gelmişti indirdim kurdum yeniden başlattım acaba bu güncelleme ile resmi afmf2 geldi mi diye kontrol etmek için amd software girmek istediğimde bu hatayı aldım. Aygıt yöneticisi üzerinden sürücüye geri dön seçip yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Ama bu defa armouru crate tekrar girince yine grafik kart güncellemesi geliyor indirip kurunca sorun tekrarlayıp başa dönüyor kısır döngü gibi. Şimdi sorum şu oyunlarda herhangi bir problem performans farkı görmedim yeni güncelleme gelene kadar böyle takılırım lakin benim aktif edemediğim güncelleme de afmf 2 resmi yayınlandı mı bi haberim doğrusu çünkü amd software ulaşamıyorum. Eğer geldiyse afmf 2 cloud recovery yapsam sorun düzelir gibi geliyor bu işlemi daha önce 1 kez yaptım açıkcası çok kez yapmanın bi zararı var mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada cihazda kurulu tüm amd sofware uygulamaları ve tüm sürücüleri silip sıfırdan kurdum çözüm olmadı

• SSerhat7 S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben bu bakayım müsait olduğum zaman benim cihazdan daha geçen preview kurdum sonra temiz kurulum ile resmi driver a dönmüştüm çünkü bi sorunum yoktu

Siteden baktım şimdi en son Nisan'da gelen driver var hocam bunu mu kurdun acaba her hangi bir yeni driver da göremedim armory crate güncellemeleri icinde
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• Rog Ally X neden satılmıyor bilgisi olan var mı arkadaşlar? Tahmini ne zaman diğer satış sitelerine gelir ilk Ally çıktığında ne zaman Hepsiburada tarzı sitelere gelmişti biliyo musunuz

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Evet hocam en son bunu kurdum bu kurulu ilen armory cratede update geliyor

Çok tuhaf valla hocam hani o armory crate update i yapmayınca aynı hata var mı acaba

Yok ozaman sorunsuz kullanıyorum dediğim gibi onur hocam afmf2 resmi gelmesiyse kalsın update i vazgeçtim gelince bakarım ama geldiyse cloud recovery yapıcam

Bu arada şimdi bana da ac güncellemesi geldi ama ben de kurmam şimdi muhtemelen AMD app i yeni driver için yeni update almadı hala eskisi ile uyumlu çalıştığına göre

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hocam amerikada 3 gün önce girdi satışa bildirim açmıştım mail geldi ama orda da 2 gün sürmedi bitti tekrar. Ekim kasım gibi arkadaş gelecek diye bende almadım tekrar girer diye düşünüyorum.

• memetagca M kullanıcısına yanıt

sağolasın hocam

• Bana da yeni amd driver geldi yükledim ama sitede nisan ayının driverı var.

• Arkadaşlar MCU 311 güncellemesini yaptıktan sonra Rog Ally ı tamamen kapatıp tekrardan açmayı tavsiye etmiş Asus haberiniz olsun

Hocam Microsoft storedan amd uygulanmasını güncelleyin Facebook gruplarında okudum bu şekilde düzeliyormuş

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Hocam şuna aslında x bir oyunda şu kadar saatken şu anda şu kadar saat diyebilseydin çok iyi olurdu, seninki biraz bilimsellikten olmuş %kaç farkettiriyor batarya süresi, değer mi acaba steam os kurmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 19 Ağustos 2024; 2:5:21 >

anaa çok değişik konsept hemen deniyorum Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt

geçenlerde sahibindende satılıyordu 35e görmüştüm şimdi 45bine ilana atmışlar ürün zaten asus türkiye satışı 38bin değilmi nedir bu fiyat

• manwerulez M kullanıcısına yanıt
    Dene hocam baya saran bir oyun mantığı da kolay yani en yüksek puanı yapmaya calisiyorsun ama ilerledikçe zorlaşıyor başa dönüyorsun olayı çözüp sonra daha ileriye gidiyorsun roguelike yani

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.