Şimdi Ara

ASUS - Republic Of Gamers Anakart Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.047
Cevap
31
Favori
142.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

ilk üye ben olacaktım arada kaynak oldu sanırım külüp hayırlı olsun

Crosshair V Formula ---> Maximus IV GENE-Z/GEN3 ---> son board >>> Maximus IV Extreme-Z

forever ROG

Aramıza hoşgeldin dostum olsun bu anakartın ilk üyesi sen oldun. CPU-Z dan gördüğüme göre ekran kartın x8 ile çalışıyor farkındasın değil mi?

2 kart 1-3 takınca slotlara 8x oluyor ama problem değil performansta bi kayıp yok 3dmark 11 de belki 20 30 puan

bu arada kalabalıklaşmış burası hoşgeldiniz ROG kardeşlerim

Evet imzada gördüm sonradan SLI olduğunu sorun yok ozaman :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Bence hiç uğraşmayın buyrun on saniyenizi alır yükleyin geçin.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/ROGTHEME_V10003_Win7.zip

İşte bu yaa. Çok teşekkürler.

Rica ederim. Kişiselleştirden de siyahı seçip saydamlığı kapatın renk karıştırıcıdan sola çekin hepsini tam olsun.

fare işaretcisi vs degişti tema gayet güzel de yalnız bu start düğmesini nasıl degiştiricez

• Start düğmesinide değiştiriyor tema.

ASUS RAMPAGE III FORMULA benim canaVar......

Orijinalden alıntı: muazcabir

X100 çipsetli (tabiki bu benim düşüncem)anakart çıkana kadar bu kartla devam....

:))))
    Core i7 2600k 3,3Ghz@5,0Ghz\Asus ASUS MAXIMUS IV EXTREME-Z Republic of Gamers\GİGABYTE GTX 690 CORSAIR DOMINATOR GT 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ \CORSAİR Airflow PRO LED\Asus ROG Xonar Phoebus Ses Kartı\CORSAİR 120gb Force Gt Sata3 SSD\CORSAİR AX850\Enermax Cluster 120MM White LED 6X\SAMSUNG LED TV FULL HD SLIM 54 CM\CORSAİR H100 SIVI SOGUTMA\Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Ultimate Klavye + Thermaltake Tt eSPORTS Black Element Gaming Mouse+Tt eSPORTS DASHER Profesyonel Speed Edition PAD+Tt eSPORTS SHOCK Profesyonel Oyun Kulaklığı Beyaz\XBOX 360 Wirelss\ Thermaltake lvl 10 GT Snow Edition ASUS VG278H 27' 3D Vision 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mania26

Süper bir konu olmuş eline sağlık egemen en kısa zamanda bende resimleri eklicem

Teşekkür ederim, gerekiyordu artık Donanımhaber'e böyle bir konu, bekliyoruz.

Başlık şu şekilde olursa daha güzel olabilir diye bir tavsiye verebilirim sanırım.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • İyi böyle ya uzun uzun yazmaya gerek yok :)
  • quote:

Süper bir konu olmuş eline sağlık egemen en kısa zamanda bende resimleri eklicem

sende mi geldin
    BenQ BL3201PT @ 4K - i7-7820X - Evga X299 Dark - Corsair Dominator Platinum 3000 MHz CL15 @ 3200 MHz CL16 4*8GB 32GB DDR4 & Light Bar kit - MSI GTX 1080 Tİ Founders Edition @ 2050Mhz - Samsung 970 EVOPlus 500GB*2 - WD2002FAEX Caviar Black 2TB*2 & WD20EARX Caviar Green 2TB - Corsair Obsidan 900D - Evga Süpernova 1600 P2 Power Supply - Custom Liquid Cooling Acrylic by Bitspower & EKWB - Corsair K95 Platinum RGB LED Mechanical Gaming Keyboard, Cherry Speed & Corsair Dark Core Rgb SE & Corsair MM1000 - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad, Extended - Xbox One Wireless Controller - Onkyo AVR Receiver TX-NR727 - Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm - Logitech C920...

https://valid.x86.fr/uumvea
    https://valid.x86.fr/zigli5
    https://valid.x86.fr/ixld41
    https://valid.x86.fr/gvw0zd
  • quote:

quote:

sende mi geldin

Aynen Kanka
    Core i7 2600k 3,3Ghz@5,0Ghz\Asus ASUS MAXIMUS IV EXTREME-Z Republic of Gamers\GİGABYTE GTX 690 CORSAIR DOMINATOR GT 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ \CORSAİR Airflow PRO LED\Asus ROG Xonar Phoebus Ses Kartı\CORSAİR 120gb Force Gt Sata3 SSD\CORSAİR AX850\Enermax Cluster 120MM White LED 6X\SAMSUNG LED TV FULL HD SLIM 54 CM\CORSAİR H100 SIVI SOGUTMA\Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Ultimate Klavye + Thermaltake Tt eSPORTS Black Element Gaming Mouse+Tt eSPORTS DASHER Profesyonel Speed Edition PAD+Tt eSPORTS SHOCK Profesyonel Oyun Kulaklığı Beyaz\XBOX 360 Wirelss\ Thermaltake lvl 10 GT Snow Edition ASUS VG278H 27' 3D Vision 2
  • Arkadaşlar GAMEFİRST yukledim ancak BF3 oynarken program tuzunden bağlantı kopuyer nedenini açıklayabilecek var mı?

ASUS - Republic Of Gamers Anakart Kullanıcıları Kulübü

Orijinalden alıntı: mbtaskale

Arkadaşlar GAMEFİRST yukledim ancak BF3 oynarken program tuzunden bağlantı kopuyer nedenini açıklayabilecek var mı?

ASUS - Republic Of Gamers Anakart Kullanıcıları Kulübü

Multiplayer oynarken mi bağlantı kopuyor?

• Evet multide sorun çıkıyor bende kaldırdım mecburen.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.