Şimdi Ara

ASUS RAMPAGE FORMULA X 48 ALDIM ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda verdiğim ayarlarla 1066 yı çalıştırabildim..ama mavi ekran çıkıp duruyordu bende voltajı 2.1 den 2.18 e çektim..şimdi sorun çıkarmadan çalışıyor fakat ramin çalışma voltajı 2.0 ile 2.1, bir sorun oluşturur mu sizce??
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

X48 Rampage lazım bana :)

burda satan vardı 400 e nehalm çıksın bende satıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: raskolnikov11

Yukarıda verdiğim ayarlarla 1066 yı çalıştırabildim..ama mavi ekran çıkıp duruyordu bende voltajı 2.1 den 2.18 e çektim..şimdi sorun çıkarmadan çalışıyor fakat ramin çalışma voltajı 2.0 ile 2.1, bir sorun oluşturur mu sizce??

ram ısılarını elle kontrol et çok fazlada sınırı aşma bence
  • Ramleri alamadım bir sorun çıktı ve vatanbilgisayara gidemedim ama yarın yüde yüz gidicem.Sizce 4GB 800Mhz ReaperX (2x2GB) PC2 6400 CL4 RAM bu ramlerle problem çıkarır mı?
  • yada daha ucuza corsair 4GB 675MHZ DDR2 T2X 5400 RAM (1GB X 4) mi alsam
  • ali emre kardeşim ilk plarak ramları sen vatana deilde direk ithalatçıya ver çünkü vatan çok sallıyo ben 1 ay vatanda parça beklettim yaptık dediler yolladılar gene aynı elden sonra çizgiye götürdüm ethernetin epromu sıfırlanmıştı pc internete giremiyordu vatanın 1 ayda yapamadığını çizgi 25 dk da yaptı

ram olarakta benim ramlardan tavsiiye ederim 1100 mhz ye kadar çıkarttım daha da çıkar uğraşılırsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

asusun üst seviye anakartlarında neden e-sata çıkışı yok. 500 ytl az para değil sonuçta.

Maximus'u alınca bende sinir olmuştum. Sırf bu nedenle bende Abit QuadGT aldım.
  • yok sen beni yanlış anlamışsın yada ben kendimi yanlış ifsde etmişim ben diyorum ki bu iki ramden hangicini alsam
  • CORSAİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

CORSAİR

dostum Fsb limit testi yapma imkanın oldumu? sınırları nedir Quad ile 6x veya 7x da 500 fsb civarını denedinmi hiç?
  • 3900 sınırını bende daha geçemedim onun için bugün gaz alıp basıcam kompressöre

ben 675 lik corsairlerle 1040 mhz gördüm 2.2 v ile duyduğum ve bildiğim kadarıyla KİNGSTONLA bu kart arsında 1 problem var bende kısmetse 1 ara corsair 1066 ram alıcam corsair sorunsuz ve çok güzel çalışıyo bu kartla kingston ne kadar destekliyor listesinde olsada anlayamadığım 1 nedenle DET ram diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

X48 Rampage lazım bana :)

burda satan vardı 400 e nehalm çıksın bende satıcam

arkadaşlar kimse heveslenmesin mallar satıldı hatta alındı bile ben tarafından

asus rampage anakart
    q6600 işlemci
    HD3870X2 ekran kartı
  • daha acele etme kanka NEHALEM VE 4870 X 2 GELSİN OZAMAN yenilicez yine komple sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thule

Asus Striker 2 Extreme bekliyorum.Daha türkiye'de yok sanırsam..

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=5014
    aradağın bugaliba
  • arayan buldu sanırım triple sli ını
  • Mehmet abi anakartın hayırlı olsun süper kart güle güle kullan abi
  • saolasın kardeşim özlettin kendini nerelerdesin yaa
  • bu anakarttan bende aldım nasıl bişey ne işe yarar bilmeden aldım sırf hava olsun diye
    biri beni surdursun o.c. yapmam crossfireda yapmam neden aldım bilmiyorum
  • ya hocam cf yapmayacaksan o/c ile uğraşmıyorsan ne diye aldın anlamadım haaaa
  • ya dedimya bazen sorular soruyorum anakartın ne diyorlar xfx650i ultra wardı söyleyince kötü yada one yada onda şu yok bu yok demeleri deli etti
    quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

ya hocam cf yapmayacaksan o/c ile uğraşmıyorsan ne diye aldın anlamadım haaaa

muhaha sanırım bunda hepsi war :) sebebi bu işte
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.