Yukarıda verdiğim ayarlarla 1066 yı çalıştırabildim..ama mavi ekran çıkıp duruyordu bende voltajı 2.1 den 2.18 e çektim..şimdi sorun çıkarmadan çalışıyor fakat ramin çalışma voltajı 2.0 ile 2.1, bir sorun oluşturur mu sizce??
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
X48 Rampage lazım bana :)
burda satan vardı 400 e nehalm çıksın bende satıcam
quote:
Orjinalden alıntı: raskolnikov11
Yukarıda verdiğim ayarlarla 1066 yı çalıştırabildim..ama mavi ekran çıkıp duruyordu bende voltajı 2.1 den 2.18 e çektim..şimdi sorun çıkarmadan çalışıyor fakat ramin çalışma voltajı 2.0 ile 2.1, bir sorun oluşturur mu sizce??
ram ısılarını elle kontrol et çok fazlada sınırı aşma bence
Ramleri alamadım bir sorun çıktı ve vatanbilgisayara gidemedim ama yarın yüde yüz gidicem.Sizce 4GB 800Mhz ReaperX (2x2GB) PC2 6400 CL4 RAM bu ramlerle problem çıkarır mı?
yada daha ucuza corsair 4GB 675MHZ DDR2 T2X 5400 RAM (1GB X 4) mi alsam
ali emre kardeşim ilk plarak ramları sen vatana deilde direk ithalatçıya ver çünkü vatan çok sallıyo ben 1 ay vatanda parça beklettim yaptık dediler yolladılar gene aynı elden sonra çizgiye götürdüm ethernetin epromu sıfırlanmıştı pc internete giremiyordu vatanın 1 ayda yapamadığını çizgi 25 dk da yaptı
ram olarakta benim ramlardan tavsiiye ederim 1100 mhz ye kadar çıkarttım daha da çıkar uğraşılırsa
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
asusun üst seviye anakartlarında neden e-sata çıkışı yok. 500 ytl az para değil sonuçta.
Maximus'u alınca bende sinir olmuştum. Sırf bu nedenle bende Abit QuadGT aldım.
yok sen beni yanlış anlamışsın yada ben kendimi yanlış ifsde etmişim ben diyorum ki bu iki ramden hangicini alsam
CORSAİR
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet328
CORSAİR
dostum Fsb limit testi yapma imkanın oldumu? sınırları nedir Quad ile 6x veya 7x da 500 fsb civarını denedinmi hiç?
3900 sınırını bende daha geçemedim onun için bugün gaz alıp basıcam kompressöre
ben 675 lik corsairlerle 1040 mhz gördüm 2.2 v ile duyduğum ve bildiğim kadarıyla KİNGSTONLA bu kart arsında 1 problem var bende kısmetse 1 ara corsair 1066 ram alıcam corsair sorunsuz ve çok güzel çalışıyo bu kartla kingston ne kadar destekliyor listesinde olsada anlayamadığım 1 nedenle DET ram diyor
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet328
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
X48 Rampage lazım bana :)
burda satan vardı 400 e nehalm çıksın bende satıcam
arkadaşlar kimse heveslenmesin mallar satıldı hatta alındı bile ben tarafından
asus rampage anakart q6600 işlemci HD3870X2 ekran kartı
daha acele etme kanka NEHALEM VE 4870 X 2 GELSİN OZAMAN yenilicez yine komple sistemi
quote:
Orjinalden alıntı: Thule
Asus Striker 2 Extreme bekliyorum.Daha türkiye'de yok sanırsam..
Mehmet abi anakartın hayırlı olsun süper kart güle güle kullan abi
saolasın kardeşim özlettin kendini nerelerdesin yaa
bu anakarttan bende aldım nasıl bişey ne işe yarar bilmeden aldım sırf hava olsun diye biri beni surdursun o.c. yapmam crossfireda yapmam neden aldım bilmiyorum
ya hocam cf yapmayacaksan o/c ile uğraşmıyorsan ne diye aldın anlamadım haaaa
ya dedimya bazen sorular soruyorum anakartın ne diyorlar xfx650i ultra wardı söyleyince kötü yada one yada onda şu yok bu yok demeleri deli etti
quote:
Orjinalden alıntı: AnseLmo82
ya hocam cf yapmayacaksan o/c ile uğraşmıyorsan ne diye aldın anlamadım haaaa