Şimdi Ara

ASUS R9 380 STRIX 4G Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ASUS R9 380 STRIX 4G Modeli
    Bundan yaklaşık 3.5 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan toplamış olduğum sistemin ekran kartını YÜKSELTMEK için satıyorum. Kart 3.5 yıllık dönemde sınav senemden dolayı 1 yıl boş yattı. Mining tarzı işlerle bir alakam olmamıştır. Normal sadece oyun odaklı kullandım. Kartı hiçbir zaman OC ile falan zorlamadım stok haliyle kullandım. Ekran kartını kullandığım kasa Zalman R1 yani sıcaklık olarak da ferah ortamda çalıştı şimdiye kadar hep. Kartı ve kasayı her mevsim tozunu dikkatli bir şekilde aldım. Sök çıkar da hiç yapmadım kozmetik olarak hiçbir eksiği yoktur. Aktif olarak kullandığım için fotoğrafı kasadan çektim. İsteyene daha yakından çekimler de atmaya çalışırım. Kutusu sadece fotoğraftaki var ve kutu içeriği maalesef başka yok. Faturası da yok. FurMark test sonuçlarını da ekleyeceğim. Başka yapmamı istediğiniz test olursa onu da yaparım. Sormak istediğiniz sorular için PM atabilirsiniz. Referans olarak forumdan daha önce satışım olmadı ama anlaşırsak her türlü güven konusunda yardımcı olurum. Kargoyla her yere gönderim yapabilirim.

FİYAT: 550 TL' ye forum dışına satılmıştır.

ASUS R9 380 STRIX 4G Modeli ASUS R9 380 STRIX 4G Modeli
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.ASUS R9 380 STRIX 4G Modeli
    Fiyat : 580 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bana gerekmiyor ama fiyat yazsanız iyi olur.
    Bu tür eski kartlar için uzun yazı yazılıyorsa genelde 800-1000 TL civarı oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirbankasi D kullanıcısına yanıt
    Fiyat belirttim hocam zaten aşşağıda ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luktodoro

Fiyat belirttim hocam zaten aşşağıda ama?
    Hocam mobil kullanıcıları ilanın içine yazılmış fiyatı göremiyorlar eğer uygulama ile bağlanmadılarsa, siz ilan içeriğine ayrıca fiyat ekleyin muhakkak.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hemen ekledim. İyi forumlar.
  • Pm atildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS R9 380 STRIX FAN
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.