Şimdi Ara

ASUS PadFone, Android 4.0.4, daha iyi performans ve pil ömrüyle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ASUS'un telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar deneyimini bir araya getiren PadFone cihazı, Android 4.0.4 sürümünü beraberinde getiren bir yazılım paketiyle güncellendi. OTA olarak kullanıcılara ulaşan sistem güncellemesi, 9.20.1.22 yapı numarasına sahip.

Stabilite ve performansta artış, dinamik ekran değişimi (DDS), güç tüketimi, kamera performansı ve kalite optimizasyonu, mesaj / e-posta düzenleme özelliğinde iyileştirme, 64GB microSD desteği ve Super Note özelliğinin eşlik ettiği güncelleme, ayrıca ASUS'un cihaz takibi ve veri koruma hizmetinin de kullanılabilmesini sağlıyor. Buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yazılım paketini ASUS'un resmi sitesinden indirerek de PadFone'unuzu son sürüme yükseltebilirsiniz. Yapmanız gereken; buradaki adresi ziyaret edip Firmware bölümündeki son güncellemeyi indirmek ve arşivden çıkarmak. Daha sonra çıkardığınız dosyayı microSD kartınıza atıp telefonunuza yerleştirin. Uyarı çubuğundaki Firmware yükleme uyarısına dokunup dosyayı onayladıktan sonra aygıtınız güncellenmeye başlayacaktır.

Güncelleme, yaklaşık 500MB büyüklüğündedir, indirmeden önce internet bağlantınızı kontrol etmeyi unutmayın. 

• Yorumlara göre yüksek fiyatını hakediyor ama +2.000 TL yine de pahalı gibi... Oysa tasarımı süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Yorumlara göre yüksek fiyatını hakediyor ama +2.000 TL yine de pahalı gibi... Oysa tasarımı süper.

aynen 1200–1500 atası olsaydı alırdım hem tablet hem telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye ye ne zaman gelicek?

• Bence 2000 lira uygun bir fiyat diye düşünüyorum. Sonuçta hem tabletiniz hemde telefonunuz oluyor. Bugün pisaya baktığımız zaman htc one s le benzer performans veriyor one s in ciyatı ise 1600 1700 arası bi fiyattan satılıyor. Bunun üsütne 300 tl daha verip bunu almak en mantıklısı diye düşünüyorum.

• bu ürün ne zaman raflarda göreceğiz bilen duyan varmıdır.

• Her zaman olduğu gibi Avrupa ve Amerikada çıksın, pazar doysun, yeni model çıkmaya yakın elde kalanları türk pazarına sokup fahiş fiyattan satarlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Yorumlara göre yüksek fiyatını hakediyor ama +2.000 TL yine de pahalı gibi... Oysa tasarımı süper.

cidden pahalı ya ben şahsen kolay kolay bu parayı verebileceğimi zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağustosta gelecekti ses yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.