Şimdi Ara

ASUS P9Z77V-PRO + intel i7 3770K + Kingston HyperX 16gb(2x8gb) 1600MHZ DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS P9Z77V-PRO + intel i7 3770K + Kingston HyperX 16gb(2x8gb) 1600MHZ DDR3
    Arkadaşlar Merhaba. Evdeki bilgisayarımın bazı parçalarını yeniledim. Anakart işlemci ram aldım. Öncekiler boşa çıktı. 2012 yılından beri kullanıyorum. Bendeki kasa Akasa Venom Toxic. Kocaman 3 fanlı bir kasa. O yüzden ısınma falan olmadı şimdiye kadar. Şu an bu ilanı verirken hala kullanıyorum bilgisayarı. Kısmetse yarın yeni parçaları takacağım. Ben şu anda bu parçaların piyasasını bilmiyorum. Tek tek mi yoksa topluca mı satsam onu da bilmiyorum. İlanı gören arkadaşlar mesaj atsın. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım. Sadece anakartta bir problem var. Arkasındaki 3.5mm ses jackından ses vermiyor. Ben ekran kartından alıyorums sesi(Asus GTX 1060 6gb). Sorunun nedenini ve çözümünü bilmiyorum. Dediğim gibi mesaj atın görüşelim. Önceki referanslarıma bakabilirsiniz. Parça alım satım işi yapmıyorum. Sadece ev kullanıcısıyım. İyi günler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin,Silifke Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • hoparlör simgesine sağ tıkla "ses denetim seçenekleri" orada ses çıkış aygıtın hdmi veya dport monitörde kalmıştır. oradan ses kartını seç tabi 3.5 cakı da takıp dene bakalım. Fiyat sen yazmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.