Şimdi Ara

ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hayır resetlememiştim. Bu reseteleme düğmesi anakartın arkasında da var sanırım değil mi ? Akşam resetleyip de deneyeyim o zmn.
    İntel Core i7 4790k - ASUS Z97 DELUXE- GSKILL RipjawsX 1866 MHZ 8*2 RAM- MSI RX 480 8G-Asus Mg279q Monitör Sandisk Extrime II SSD Raid 0- Seagate Baracuda XT 2*2 Tb HDD - CREATİVE Sound Blaster ZxR SES KARTI-LOGİTECH Z5500- COOLER MASTER HAF-X KASA -COOLER MASTER SILENT PRO 1000W PSU ! LG 3D CINEMA 47LW650S TV - SONY BDV-E380 3D Blu-ray 1000W 5 1 -LG G2 C.Tel.
  • bu autotuning le extreme ayarlarda oc yapan arkadaşlar var mı? varsa sonuçları yazabilirler mi?

benim 5071 ghz. sanıyorum 103.5 x 49 olarak ayarladı en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 22 Mart 2011; 15:11:13 >
    AMD Ryzen5 3600 @4200 ghz - Msi B350 Tomahawk Anakart - PNY XLR RTX3070 - Gskill RipJaws DDR4 16 Gb. 2400 mhz - WD Caviar Black 1 Tb. Hdd. - Samsung EVO PLUS 256 GB SSD- Thermaltake Element T Kasa - Thermaltake Toughpower XT 675W Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

Orijinalden alıntı: highbrow

Yeni biosu yükledim ancak sıcaklık problemi baş gösterdi. Değerler yaklaşık 10 c daha yüksek bi önceki biosa göre. Nedenini anlayamadım. Bir de şu speedstep enable olmasına rağmen işlemci sürekli 5 Ghz de çalışıyor.

Bios' u yükledikten sonra CMOS' u resetlediniz mi?

CMOS'u resetledim düzeldi. speedstep in çalışmamasının nedeni ise Güç seçeneklerinden "dengeli önerilen"i seçmek gerekiyomuş o da düzeldi. teşekkürler
    İntel Core i7 4790k - ASUS Z97 DELUXE- GSKILL RipjawsX 1866 MHZ 8*2 RAM- MSI RX 480 8G-Asus Mg279q Monitör Sandisk Extrime II SSD Raid 0- Seagate Baracuda XT 2*2 Tb HDD - CREATİVE Sound Blaster ZxR SES KARTI-LOGİTECH Z5500- COOLER MASTER HAF-X KASA -COOLER MASTER SILENT PRO 1000W PSU ! LG 3D CINEMA 47LW650S TV - SONY BDV-E380 3D Blu-ray 1000W 5 1 -LG G2 C.Tel.
  • _____________________________
    9800X3D - X870E Carbon - RTX 5080 TUF OC
  • arkadaşlar h61 kullanan var mı aranızda hiç ??

quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

http://forum.donanimhaber.com/m_47705178/tm.htm

hayırlı olsun sabertoothun

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

bu autotuning le extreme ayarlarda oc yapan arkadaşlar var mı? varsa sonuçları yazabilirler mi?

benim 5071 ghz. sanıyorum 103.5 x 49 olarak ayarladı en son.

bu gözümden kaçmış, ben denememiştim autotuning baya çıkartıyormuş o zaman, deneyeyim ilk fırsatta
  • arkadaşlar i7 2600k işlemcim ve p8p67 deluxe anakartım var 6 gb 1600 ramim var sorunum şu biliyorsunuz bu anakartlar revize edildi bendeki b3 revizyon fakat değiştirdiğimden beri ai suite düzgün çalışmıyor bclk değerini değitişremiyorum auto olarak overclock yapıyorum bu seferde bclk değerini test ederken takılıyor 42 de habire aynı yerde değişmiyor ben stop diyene kadar devam ediyor kaç kere kaldırdım kurdum düzelmedi format bile attım olmadı he birde otomatik overclock apınca %0 artış oldu tebrikler diyor artış yapıyor ama değer %0 gösteriyor biosu downgrade edeyim dedim önceden ona izin veriyordu şimdi yeni anakartta onada vermiyor ne yapacağımı şaşırdım başına böle bişi gelen varmıdır?

Orijinalden alıntı: yase1503

arkadaşlar i7 2600k işlemcim ve p8p67 deluxe anakartım var 6 gb 1600 ramim var sorunum şu biliyorsunuz bu anakartlar revize edildi bendeki b3 revizyon fakat değiştirdiğimden beri ai suite düzgün çalışmıyor bclk değerini değitişremiyorum auto olarak overclock yapıyorum bu seferde bclk değerini test ederken takılıyor 42 de habire aynı yerde değişmiyor ben stop diyene kadar devam ediyor kaç kere kaldırdım kurdum düzelmedi format bile attım olmadı he birde otomatik overclock apınca %0 artış oldu tebrikler diyor artış yapıyor ama değer %0 gösteriyor biosu downgrade edeyim dedim önceden ona izin veriyordu şimdi yeni anakartta onada vermiyor ne yapacağımı şaşırdım başına böle bişi gelen varmıdır?

sandy bridgelerde bclck ile overclock pek tercih edilmiyor, cünkü en baba yapanı 110mhz bclck yapıyor. çarpan arttırarak overclock yapın

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

Asus P8P67 Deluxe Bios 1606:

http://www.asustek.pl/Pawel%20S/P8P67-DELUXE-ASUS-1606.rar

öncelikle teşekkür ederim fakat bu bios sürümü sitesinde görünmüyor siz nereden buldunuz sorabilirmiyim
    Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar kötüdür ...Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 75HP Dizel LT - Beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

yaaa bu 1155 olayına geçmek lazım sanırım :D

K işlemci alıyorsan kesinlikle ama düz işlemciler için oc yüzdesi düşük
  • arkadaşlar p8p67 evo aldım ufak bi sorum var bilgisayarı kapatınca usb lere güc gelmiyor usbden bişey şarz edemiyorum biosdan dolayı sanırsam ama hangi ayar olduğu hakkında bi yardımcı olabilirmisiniz......

ASUS P8P67 Deluxe
    Intel i7 2600k
    KINGSTON 6gb (3x2gb) Hyperx T1 DDR3 2000MHz
    Noctua NH D-14

5.0Ghz overclock için detaylı anakart ayarları konusunda yardımlarınızı bekliyorum , ram 2000mhz de olacak şekilde olursa daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Yahu bir sürü overclock videosu buldum ve arşive ekledim. Ancak 2600k bulamadım. Bulsaydım size sunacaktım. Basit bir şey yok. Çarpanı artıracaksınız. Stabilite sorunu çıkınca voltajı da bir az artıracaksınız.

Orijinalden alıntı: @wise

Yahu bir sürü overclock videosu buldum ve arşive ekledim. Ancak 2600k bulamadım. Bulsaydım size sunacaktım. Basit bir şey yok. Çarpanı artıracaksınız. Stabilite sorunu çıkınca voltajı da bir az artıracaksınız.

teşekkür ederim

ama o kadar kolay olmadı şimdilik aşağıdaki değerlere ulaştım prime 95de test ettim stabil gibi ; değerler normal mi?

ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XpLoSiVe_ -- 21 Mayıs 2011; 15:13:38 >

• Stabiliteyi anlamak ve işlemcinin iyi bir değer de olduğuna inanabilmek için tavsiye prime95 sabaha kadar çalışmalı.

Bir az voltaj verdiniz mi?

Orijinalden alıntı: @wise

Stabiliteyi anlamak ve işlemcinin iyi bir değer de olduğuna inanabilmek için tavsiye prime95 sabaha kadar çalışmalı.

Bir az voltaj verdiniz mi?

+0,125v cpu 1.39v CPU

1 saatlik prime 95 de sorun çıkmadı.. sabaha kadar denemedim..
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.