Şimdi Ara

ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
1
Favori
14.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben birşey sorcam bu anakartın kurulumu nasıl olcak ?

Adım adım anlatabilcek biri varmı ? msn ffelanda olur :D mesela işlemciyi nasıl takıcaz ^^ Bu Tpu ve Epu nun konumları nasıl olcak kasayının power reset tuslarını neye bağlıcaz o cubuklar varya karsıtırıyorum hangisi olduğunu

Remleri hangi slotlara koyucaz ? 2x 2 gb rem aldım.

Kim yardım edicek bana

Kurulum rehberi var ama sizdende duyarsam emin hareket ederim . Kurulum rehberi kısıtlı bilgileri veriyor zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 28 Ocak 2011; 2:33:40 >
  • @uyesercan

Tabiki hocam biliyorum Asus'daki artıları Ben sadece Gigabyte'ın daha iyi skor aldığını söyledim Efi Bios'un artısı büyük (Chevrolet reklamı gibi oldu buda )
  • Beyler 2 tane rem geldi ben bu remleri nasıl takıcam ?

mavilere mi ? siyahlaramı ? birde yönü nasıl olmalı ?
  • p8p67 modeli (ekstra birşey yok pro değil, LE değil EVO değil sadece p8p67) overclocksuz 1600mhz bellek destekliyormu?

coğu sitede hızaşırtmasız 1333 mhz diye geciyor.. aklım karıştı doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malkavian

p8p67 modeli (ekstra birşey yok pro değil, LE değil EVO değil sadece p8p67) overclocksuz 1600mhz bellek destekliyormu?

coğu sitede hızaşırtmasız 1333 mhz diye geciyor.. aklım karıştı doğrusu..

destekliyor

4 x DIMM, Max. 32 GB, DDR3 2200(O.C.)*/2133(O.C.)/1866(O.C.)/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory
    Dual Channel memory architecture

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Qx3PdnZI9Pq9BcIU&templete=2

•  ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu

Arkadaşlar Şu mavi olan yere ne takıcam powerdan gelen kabloyumu takıcam ?

Psu kablolarında 4 lü yok 2 tane 2 li var ikisini mi takayım yoksa nasıl yapcam anlamadım.
  • Oraya 4lü 12Volt kablonuzu (Sarı-Siyah) takabilmeniz lazım. Eski nesil Core serisinde o şekilde de çalışıyordu ama bunlarda ne olur bilemiyorum.
  • Bu arada dörtlüden kastım 2 Sarı 2 Siyah kablo. Anakartınızın 12 Volt girişi 8'li zaten. Sağ ya da sol tarafına eski kablonun takılabilmesi lazım.
  • p8p67 pro dan simdilik uzak durun.henuz tanimlanamayan bir sorun var.alet windowsdayken surekli donuyor.mavi ekran vermiyor ama ekran donuyor.kaliyor oyle.bazen sadece mouse oynuyor ama geri kalan hersey donuyor.bazende 10-15 dk bekleyince kendiliginden duzeliyor hersey normale donuyor

bendeki donma sirasinda intelppm.sys ve ntokrnl.exe adli bu 2 process islemciyi %100 kullaniyor

ben bu sorunla 1 haftadir ugrasiyorum.en son bios (1204)su anda cozum degil.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=P8P67+PRO&id=20110114233152836&page=1&SLanguage=en-us
    verdigim linte sorunu yasayanlar bi hayli fazla.google a p8p67 freeze yazincada zaten cikan sonuclari gorebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

p8p67 pro dan simdilik uzak durun.henuz tanimlanamayan bir sorun var.alet windowsdayken surekli donuyor.mavi ekran vermiyor ama ekran donuyor.kaliyor oyle.bazen sadece mouse oynuyor ama geri kalan hersey donuyor.bazende 10-15 dk bekleyince kendiliginden duzeliyor hersey normale donuyor

bendeki donma sirasinda intelppm.sys ve ntokrnl.exe adli bu 2 process islemciyi %100 kullaniyor

ben bu sorunla 1 haftadir ugrasiyorum.en son bios (1204)su anda cozum degil.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=P8P67+PRO&id=20110114233152836&page=1&SLanguage=en-us
    verdigim linte sorunu yasayanlar bi hayli fazla.google a p8p67 freeze yazincada zaten cikan sonuclari gorebilirsiniz

bende ayni sorunu yasiyorum cozume ulasabildinmi?

• Bu bende ilk formattan sonra oldu driverleri yükleyince geçti Mouse'um çalışıyor ama tıklamıyordu arada saniyelik 2-3 saniyeliğine baslat donuyordu penceler donuyordu , ama driverleri kurnca kalktı bu sorun bu arada belki bende kalkmasının nedeni düz p8p67 olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_bjk
    bende ayni sorunu yasiyorum cozume ulasabildinmi?

cozum blamadim simdilik ama 2 sey yaptim su anda kadar donma olmadi bakalim ama mhtemelen olacaktir.neticeyi yazarim
    yaptiklarim

bios tan ai overclock u x.m.p
    marvell sata portlarini kapadim

@kursad

2-3 saniyelik donmalar degil.10-15 dakkalik donmalardan bashsediyorm.donma sirasinda alet 2-3 dakkada bir kendine geliyor 3-5 saniyeligine tekrar donmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 30 Ocak 2011; 1:57:21 >
  • 1253 biosu kurup belleklerin yerini degistirmeyi denediniz mi ? Aslinda bahsettiginiz sey daha cok isletim sistemi ile bir problem olabilir gibi görünüyor, asusta verdigin linkte de windowsta dengeli güc yonetimini secince problem oldugu fakat performans secili iken problem olmadigini belirtmisler.
  • arkadaşlar bir hatırlatma yapayım dedim p8 board kullanan arkadaşlarım işletim sistemi xp kullanacaklarsa ahcı driver nı xp cdsine entegre etmeliler veya disket ile yüklemeleri gerekiyor yoksa kurulumda mavi ekran ile karşılaşırsınız birde sata3 portlarına sata2 sabit disk veya optik sürücü bağlamayın kurulumda okuma hatası yapıyor bilgilerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

arkadaşlar bir hatırlatma yapayım dedim p8 board kullanan arkadaşlarım işletim sistemi xp kullanacaklarsa ahcı driver nı xp cdsine entegre etmeliler veya disket ile yüklemeleri gerekiyor yoksa kurulumda mavi ekran ile karşılaşırsınız birde sata3 portlarına sata2 sabit disk veya optik sürücü bağlamayın kurulumda okuma hatası yapıyor bilgilerinize

hocam P8P67 Pro kullanıcısıyım. SataIII portlarına SSD bağladım 2 tane herhangi bir sorun yaşamadım (Kurulumda okuma hatası almadım) Raid0 kuruldu.
    Bir de Şu kilitlenme sorununu da yaşamadım hiç. Bir kaç tane test yaptım herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik. (CPU 2600K)
    Bu anakartlar-ve 2600k - 2500k işlemci konfigrasyonları biraz ram konusunda seçici davranıyorlar. uyumlu bellek kullanmak gerek. Benim aklıma yaşanan sorunlarla ilgili böyle bişii geldi açıkçası.
     ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: uyesercan

1253 biosu kurup belleklerin yerini degistirmeyi denediniz mi ? Aslinda bahsettiginiz sey daha cok isletim sistemi ile bir problem olabilir gibi görünüyor, asusta verdigin linkte de windowsta dengeli güc yonetimini secince problem oldugu fakat performans secili iken problem olmadigini belirtmisler.

yok problem devam ediyor aynen

@halepce

sorun belleklerle ilgili degil zaten asus anakartlari cok fazla ramde seecmez
    olay power management la alakali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 30 Ocak 2011; 13:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyesercan

1253 biosu kurup belleklerin yerini degistirmeyi denediniz mi ? Aslinda bahsettiginiz sey daha cok isletim sistemi ile bir problem olabilir gibi görünüyor, asusta verdigin linkte de windowsta dengeli güc yonetimini secince problem oldugu fakat performans secili iken problem olmadigini belirtmisler.

Hocam Asus'un sitesinde en son bios sürümü 1204 görünüyor. Sizce başka bir siteden alınan bios'a güvenmeli miyiz?
  • 1204 zaten en son bios.1253 olan beta ve 1204 ten onceki biostu
    ileri gidecegine geri gitti bios numarasi bu sefer
  • Hocam o beta olan 1053 değil mi ama? 1204'ün hemen altında.

http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P8P67 PRO&SLanguage=en-us
  • quote:

Orijinalden alıntı: halepce

quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

arkadaşlar bir hatırlatma yapayım dedim p8 board kullanan arkadaşlarım işletim sistemi xp kullanacaklarsa ahcı driver nı xp cdsine entegre etmeliler veya disket ile yüklemeleri gerekiyor yoksa kurulumda mavi ekran ile karşılaşırsınız birde sata3 portlarına sata2 sabit disk veya optik sürücü bağlamayın kurulumda okuma hatası yapıyor bilgilerinize

hocam P8P67 Pro kullanıcısıyım. SataIII portlarına SSD bağladım 2 tane herhangi bir sorun yaşamadım (Kurulumda okuma hatası almadım) Raid0 kuruldu.
    Bir de Şu kilitlenme sorununu da yaşamadım hiç. Bir kaç tane test yaptım herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik. (CPU 2600K)
    Bu anakartlar-ve 2600k - 2500k işlemci konfigrasyonları biraz ram konusunda seçici davranıyorlar. uyumlu bellek kullanmak gerek. Benim aklıma yaşanan sorunlarla ilgili böyle bişii geldi açıkçası.
     ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu

Burdanmı kontrol ediyorsun sorun olup olmadığını bende kontrol etmek istiyorum programın adı nedir ? nerden yüklediniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.