Şimdi Ara

Asus P6T / P6T DELUXE / P6T DELUXE V2 / Paylaşım Bölümü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
9.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BATYUS

siteye upload etmeyi denerim ama dediğim gibi bendeki P6T ilk anakartı delux falan değil ...

hocam çok tşkler aynı modelin ürünü oldugu için bir ihtimal diyorum. bakalım umarım olurda anakart cdmiz yok elimizde olur. sayende...!
  •  Asus P6T / P6T DELUXE / P6T DELUXE V2 / Paylaşım Bölümü

3 aydan beri 4200mhz olarak kullanıyorum. Noctua D14 ile boşta 50 - yükte 110 derece. Sorunsuz çalışıyor. Mavi ekran - reset vb.. sorunu yok.
    Denemek için 4500mhz yaptım. Sıcaklık dışında bir sorun çıkarmadı ama boşta 70 dereceyi görünce 4200 yaptım.
  • merhaba arkadaslar;

bilgisayarimda Asus P6T SE anakarti bulunmakta ve ssd almayi dusunuyorum (Vertex 2 veya Vertex 3),fakat donanim bilgimi bagislayin lutfen,acaba bahsettigim urunlerden herhangi birini alirsam bu anakartima uyarmi,nelere dikkat etmem lazim,yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.

Son olarak eger anakartima uyar ise bilgisayarima montaji yapmak kolaymidir?
  • Vertex 2 gayet güzel kullanırsın,vertex 3 ü tam performansı ile kullanmak için sata III lazım yanlış bilmiyorsam.Sen yinede depolama bölümüne bir konu aç sor,yanlış bilgilendirmiş olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proximity -- 22 Temmuz 2011; 3:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Vertex 2 gayet güzel kullanırsın,vertex 3 ü tam performansı ile kullanmak için sata III lazım yanlış bilmiyorsam.Sen yinede depolama bölümüne bir konu aç sor,yanlış bilgilendirmiş olmayayım.

tesekkur ederim ilgin icin,dedigin gibi konu acayim.
  • meraba
    i920 işlemci
    p6t delüx v2 bord güncel biyoslu
    ocz 1600 ddr3 6*2 gold edition ram
    wd blak 1tb ve wd 2 tb sata 2 hdd
    asus 6970 ekran kartı

gelelim sorunuma nasıl overclock yaparım hiçbir fikrim yok yadımcı olursanız sevinirim
  • meraba
    i920 işlemci
    p6t delüx v2 bord güncel biyoslu
    ocz 1600 ddr3 6*2 gold edition ram
    wd blak 1tb ve wd 2 tb sata 2 hdd
    asus 6970 ekran kartı

gelelim sorunuma nasıl overclock yaparım hiçbir fikrim yok yadımcı olursanız sevinirim
  • Blck değerini yükselterek işlemci frekansını arttırabilirsiniz.
  • valla 150 ye cıkardım ve dondu ne yapabilirim başka bu arada acemi oc çuyum bilğilerinize

istegim ise 3,9-4 ghz çalıştırmak işlemciyi bide ram leri 1600 de çalıştırmak

yardım ederseniz sevinirim
  • Thermalright Silver Arrow gibi bir soğutucu olmadan 4 - 4.2 Ghz kurtarmaz.
    Stok fan ile 2.8 - 3.0 yapıp kullanabilirsin.
  • stok fan degil zaten
    zeoterm core 92 kullanıyorum kazamda termaltek element 5 fanlı bir kasa sogutmam fena degil kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay1947

stok fan degil zaten
    zeoterm core 92 kullanıyorum kazamda termaltek element 5 fanlı bir kasa sogutmam fena degil kısaca

pci-e hızını 100 e sabitle, işlemciyede yavaş yavaş voltaj vermen lazım.
  • quote:

Noctua D14 ile boşta 50 - yükte 110 derece

D14 bile dizginleyememiş bu işlemciyi, gerçi temmuz'da sıcaklıklar yüksek.

Kışın 100 derece altına iner o.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.