Şimdi Ara

Asus P5vd2-vm biostan ekran akrti secimi? (on-in board)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus P5vd2-vm, harici ekran karti cikartilip xp kuruldu, daha sonra harici ekran kartini takinca ( harici ekran karti takili iken monitor harici ekran kartina takilinca) hicbir ekran gelmiyor, sanirim bioastan ilk ekran kartini harici secmemiz gerekiyor, bunu bu anakartta nasil yapicaz! nette aradim ama bios dokuman bulamadim, yardimlariniz icin tesekkurler. harici ekran kartini cikarinca calisiyor?!

• Bunun sistem kurmayla alakası yok,
    .harddisk olmasa bile BIOS ekranında görüntüyü alabilmen lazım.
    Hemen hemen bütün anakartlarda harici VGA takılınca Onboard VGA devre dışı kalır. Bunun için bir ayar yapmana gerek kalmaz.
    Bence kartı tam olarak takamamış olabilirsin.
  • Kardeş aynı anakart bende ne illet bişey experden aldım pcyi aynı anakarta sahibim benim 512 mb asus 7300 se 256 paylaşımlı ekranakrtım var ve performans alamıyorum biosta agp ccapture size yazıyor onu ne yapmamız lazım bende 32 mb acil yardım lütfen başlat xpde parça parça geliyor sistemim çok iyi 32 mb değilde 128 veya 256 yapınca gelmiyor birde seçeneklerde on board,pcı,pcı experess var acil yardımmm seni çok iyi anlıyorum kardeşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72D8D0F2D -- 14 Ekim 2008; 21:05:31 >
  • Şuan vista kullanıyorum arkaşaım xpde başalt parça parça geldiği için bunun standart bir değeri yokmu 2565 paylaşımlı oludğu için lütfen saygıdeğer doananım haber üyeleri ve donanım haber yetkilileri lütfen yardım edin biostaki o ayar yüzünden oyunlar da ve pcde performans alamıyorum kaç kere konu açtım ama tam cevap alamadım ama benim sorunumu yaşayanalr var donanımhaber yetkililerinden rica ediyoruz sizde bize yardımcı olursanız teşekkürler
  • @ a_warden_a

Inan sorunun cozumunu bilmiyorum!

ama kendi sorun cozuldu, yeni bir hd 3650 kart takildi ve mesele yok simdi, tesekkurler ilginiz icin
  • Arkdaşım sende saol sornunun çözüldüğüne ne kdar sevindim bilemessin ah keşke benimde düzelse sorun gerçekten ekran kartındaymışş bende yeni farkına vardım.Senin ekran kartın paylşaımsız dimi yani biizmki gibi 256/512 değil bende aynısından yarın alacağım kaça aldın arkdaşaım ve nerden bıktım artık parça parça geliyor herşey ''Herşeyi ayrıntılı bir şekilde yazarsan'' aynı sorundan yaşayan birini görmek beni bilinçlendirdi bende sorunu sadece ben yaşıyorum zannaediyordum yarın alacağım kaça aldın teşşekürler tekrar saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_warden_a

Arkdaşım sende saol sornunun çözüldüğüne ne kdar sevindim bilemessin ah keşke benimde düzelse sorun gerçekten ekran kartındaymışş bende yeni farkına vardım.Senin ekran kartın paylşaımsız dimi yani biizmki gibi 256/512 değil bende aynısından yarın alacağım kaça aldın arkdaşaım ve nerden bıktım artık parça parça geliyor herşey ''Herşeyi ayrıntılı bir şekilde yazarsan'' aynı sorundan yaşayan birini görmek beni bilinçlendirdi bende sorunu sadece ben yaşıyorum zannaediyordum yarın alacağım kaça aldın teşşekürler tekrar saol.

Sorunlu ekran karti; EAX1550 SILENT 256MB-1GB/ HTD/ DDR2 paylasimli yani

yeni alinan ise; ASUS EAH3650 SILENT 512MB ( DDR3 ) PCI-E 130 ytl izmir ttekmardan (cankayadan)

simdi mesele yok!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.