Merhaba, Asus P5kpl-cm anakartıma, Bios'u uçan hd6770 ekran kartını takıp onboard ekran kartından başlatıp hd6770'in bios'unu kurtarmaya çalışacağım. Fakat daha yolun başınca bulamadığım şey, harici ekran kartı takılıyken onboard ekran kartını nasıl çalıştıracağım.Bildiğiniz üzere harici ekran kartı takılıyken öncelik onun. Biosu alt üst ettim ama bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum
advanced menusunden north bridge chipset configiraysona gir ordan, initiate graphics igd yap,altındaki ni de enabled 8mb ya da 1 mb yap. f10 exit.
quote:
Orijinalden alıntı: researcher12
advanced menusunden north bridge chipset configiraysona gir ordan, initiate graphics igd yap,altındaki ni de enabled 8mb ya da 1 mb yap. f10 exit.
Bahsettiğiniz şekilde sadece onboard ekran kartını görüyor; harici ekran kartını aygıtlarda, cpu-z graphic bölümünde ve aygıtlarla ilgili baktığım hiçbir yerde görmüyor.
Asus anakartlarda böyle bi özelliğin olmadığını düşünmeye başladım, sizce yanlış mı düşünüyorum?