Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dün akşam asus update programıyla bios güncellemesi yapayım dedim yükleme sırasında mavi ekran çıktı sistem reset attı pc açılırken bios ekranı gelmeden tekrar kapanıyor bunu sürekli tekrar ediyor fanlar çalışıyor 4 sn sonra tekrar kapanıp açılıyor ustalardan yardım bekliyorum kartı garantiye götürmeden yapabileceğim bişeyler var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERSİNN_D

beyler dün akşam asus update programıyla bios güncellemesi yapayım dedim yükleme sırasında mavi ekran çıktı sistem reset attı pc açılırken bios ekranı gelmeden tekrar kapanıyor bunu sürekli tekrar ediyor fanlar çalışıyor 4 sn sonra tekrar kapanıp açılıyor ustalardan yardım bekliyorum kartı garantiye götürmeden yapabileceğim bişeyler var mıdır?

Bios update sırasında bir hata olursa kart uçar malesef. Garantiye gönder
  • arkadaşlar asus update programı ile bios güncellemeyin windows üzerinden bios güncellemek riskli benşm başıma geldi bi kere ama sonra bios u kurtardım asus un kendi bios kurtarma programı var onla kurtardım en garantisi ez flash utulty
    bu arada arkadaşlar iki gün önce bu anakartdan aldım ve işlemci olarak e8200 düşünüyorum nasıl bi ikili olur bu anakartın fsb sınırı nedir.konuyu okudum fsb sınırı ile ilgili bişey bulamadım veya ben göremedim bide hangi bios en stabil(işlemciyi alamadığımdan board bi köşe de yatıyo valla pentium d ile kullandım tat vermedi amd ye geri döndüm işlemci alana kadar)
  • başka bi yolu yok mudur? 007Fatih
    gerçekten vaktim yok iş yerinden izin almam imkansız gibi artık arkadaşlardan rica edecem. anakartı mavi bilgisayardan almıştım direkt onlara mı vermeliyiz ilk önce ??
  • quote:

başka bi yolu yok mudur? 007Fatih
    gerçekten vaktim yok iş yerinden izin almam imkansız gibi artık arkadaşlardan rica edecem. anakartı mavi bilgisayardan almıştım direkt onlara mı vermeliyiz ilk önce ??

arkadaşım pc açılırken siyah ekranda BAD BİOS CHECKSUM STARTİNG BİOS RECOVERY diye bi yazı çıkıyomu bu durum söz konusu ise ben imzamdaki sistemde bu sorunu yaşadığımda burdan kurtarmıştım anakartın kitapçığına bi bak crash free bios un nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgiler vardır
  • pc açılırken ekrana görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor 3-4 saniye sonra resetliyor :S yinede kitapçığına bi bakıyım çok teşekkürler ilgilendiğiniz için
  • yaa arkadaşlar birisi biosunun fotosunu koyabilir miacaba? ben 3150 gördüm 450*7 e6550 ile. am sadece fsb ile oyanayarak. 1006 biosunu yüledim bugn. ordaki ince ayarları ne yapmam gerek? teşekkürler.
  • quote:

pc açılırken ekrana görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor 3-4 saniye sonra resetliyor :S yinede kitapçığına bi bakıyım çok teşekkürler ilgilendiğiniz için

Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa bios uçmuştur. Sen anakartı direk götür Mavibilgisayar'a. Garanti kapsamında tamiri yapılır veya yenisi ile değiştirilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 23 Mart 2008; 20:32:28 >
  • Arkadaşlar bu anakarta 2x4 pin cpu girişi var birisi zaten kapaklı bende 1x4 pin i kullanıyorum bunun ikinciside kullanan varmı varsa yararı zararı nedir psu da fazlalık bir 4x pin mevcut işe yarıyosa sokacam oaraya gözüme batıyor da :)
  • ben kullanyorum zararını görmedim ben de yeni bir termaltake 750w aldım eskisi asus 4 pindi o takılıydı ama ben diğer 4 pini açıp 8 pinin girişine güç kaynağını bağladım gayet iyi kullanılıyor.
  • arkadaşlar selamlar iyi günler:ben de google dan bu sayfayı buldum p5k-e wifi ap kullanıyorum açıkçası overclock nedir biliyorum ama nasıl yapılır hiç denemedim.işlemci Q6600 ram 2*1gb 800mhz kingston hyperix 750w termaltake power ve zotac 8800gt amp mevcut.burdan edindiğim bilgilerle belki denerim stock fan mevcut.açıkçası vatandan aldığımdan beri bilgisayar 401 biosla duruyor biosu da güncellemem gerekiyor herhalde ilk olarak.bir ara da bilgisyar açıldığında forumda burda bir arkadaşın bahsettiği gibi yukarıda var.bilgisayar açılırken overclok değerleri zarar gördü.normal başlatmak için F1 e basın dedi ve öylece default değerlerle devam etti.son olarak şu anda cpu z ye baktığımda 270 mi ne öyle bir rakam ya 6veya 9 ile çarpan görünüyor.2402 gibi standart bir hız var buna ne yapmam gerekli stock fanla hız aşırtma yapılabilirmi deneyeyimmi.?fikirlerinizi bekliyorum.tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

pc açılırken ekrana görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor 3-4 saniye sonra resetliyor :S yinede kitapçığına bi bakıyım çok teşekkürler ilgilendiğiniz için

Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa bios uçmuştur. Sen anakartı direk götür Mavibilgisayar'a. Garanti kapsamında tamiri yapılır veya yenisi ile değiştirilir

verdim bugün anakartı mavibilgisayar'a 20, 25 gün içerisinde yapılırmış :S o kadar güvenli yöntem varken sen git en riskli yöntemle windows üzerinden update etmeye çalış biosu :P olacağı buydu:D napalım beklicez

• [Deleted by Admins]
  • Tolgapolat

öncelikle ilgilendiğin icin sagol dostum. Yalnız bu bende olan bi sorun diğer arkadaşlara sordum böle bişeyle karşılaşmamışlar. Vista nın xpye göre biraz daha kastıgını biliyorum ama diğer konularda kasma sorunum yok şu an sadece orthosu calıstırdıgım zaman pcde işlem yapamıyorum..

Başka bi sorunum daha var belki sorun olarak algılanmayabilir ama mesela nvidia kontrol paneli tıklıyorum 3 sn yde açıyor ama nvidia tune programını kurdugum zaman bi daha kontrol paneli açtıgım zaman 9 saniyede anca acıyo kaldırdıgım zaman tekrar 3 saniyede açıyo belki büyük bi sorun değil ama huzursuz ediyo beni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 24 Mart 2008; 22:37:02 >
  • Konuyu biraz renklendirelim.

Asus P5K-E Wifi/AP anakartımızdan güzel görüntüler

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 24 Mart 2008; 22:41:00 >

• Asus P5K-E WİFİ AP bu anakrt 1004 bios yüklü ama sıcaklık nerdeyse 10 derce fazla gösteriyor neden acaba arkadaşlar

bu konuda bir bilgisi olan varmı

e2160 işlemci default değerde 35 derece gösteriyor
  • Beyler bu anakartla OCZ XTC Memory Cooler kullanan varmı?

DDR2 slotları biraz aşağıda olduğu için PCI-Express slotuna çok yakın. Yani uzun bir ekran kartı (8800,2900,3800..vs) kullandığımızda OCZ XTC Memory Cooler'ı monte edemiyoruz. Arada hiç mesafe kalmıyor çünkü. Kullanan varsa SS bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Mart 2008; 17:18:32 >
  • [Deleted by Admins]
  • zotac 8800gt hakikaten tam da sata kablolarının üzerine geliyor.bundan bir hafta önce monte ederken karşılaştım böyle bir sorunla.sataları diğer boş yerlere taktım problem olmadı birde sata kablolarının giriş yerlerindeki uçların yatık olanları var onlar kartın altında idare eder ama uçları dik olan sata kabloları ekran kartından dolayı yer değiştirmek gerekiyor.birkaç sata girişi kullanan arkadaşlar sata uçları yana yatık olanlardan alsınlar veya yer değiştirsinler.
  • arkadaşlar öncelikle yaptığım şeyleri anlatacağım sonrada birkaç soru da ben sormak istiyorum.
    1-zotac 8800gt aldım sata yerlerini değiştirerek taktım problem yok.
    2-güç kaynağı termaltake 750 watt aldım 8 pine taktım problem yok.

1-benim bios hala 401 görülüyor.vatandan aldığım gibi duruyor.bios güncellemesi yapmalımıyım.?
    2-bir ara bilgisayar acılırken overclock değerleri zarar gördü default için F1 basın dedi.acaba tekrar overclock yapmalımıyım.?
    Q6600, p5k-e/wifi ap, 2*1 gb kingston, zotac amp 8800gt stock fan.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.