Şimdi Ara

Asus p5g41tm-lx overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus p5g41t m-lx anakart ve q9400 işlemcili sisteme overclock yapmam gerekiyor biostan ayar yapınca kaydedip çıkıyorum bilgisayar yeniden başlıyor fakat windows başlamıyor öylece bekliyor bilgisayar. restart tuşuna basıp tekrar biosa girip geri alıyorum hiç bişey olmamış gibi açılıyor. Benim istediğim işlemcinin 3.2ghz a çıkıp ramlerinde 1333mhz da çalışması. Bunu bu anakartta nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

• elinizdeki işlemci 4 çekirdekli bir işlemci overclock gerek yok oyunlarda zaten 2 çekirdekli işlemciler iş görürken sizde 4 çekirdek var hem 2,66 ghz den 3,2 ghz olması imkansız çarpan başına 33,75 ghz tabi geliyor o da çok yüksek bir rakam en fazla çarpan başına 10-25 ghz yükseltebilirsiniz amd işlemcilerdeki gibi çarpan açma olayı olsaydı belki overclock için daha elverişli olurdu ama biz intelden bahsediyoruz bence benim tavsiyem hiç overclock işine girmeyin işlemciniz güzel çok ayrıntılı belki 3,2 ghz çıkabilir ama işlemcinin voltaj fbs ayarları gibi çok uğraşmak gerekir asusun yeni anakartların bazıların turbo V evo diye yazılım işlemcinin en son olacığı tespit edip overclock yapıyormuş ama sizddeki anakartda o özellik yok yardımcı olmuşumdur umarım

• cok saolişme yaradı
  • kardeşim sen o.c yaptın mı yapmadınmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.