Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
641.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemkalici -- 22 Ocak 2017; 9:7:20 >

Orjinalden alıntı: cemkalici
    arkadaşlar asus p535 de çalıştırabileceğimiz araba oyunu varmı bir yerden need for speed oyununu indirmiştim ama çalışmadı...
    eğer elinde olan warsa gönderirseniz ikrama geçer

Bu iş görür sanırsam

Snow Rally City Stage 1.1 Full for Pocket PC
     ASUS P535 KULLANICILARI
     ASUS P535 KULLANICILARI
     ASUS P535 KULLANICILARI

İndirmek için tıklayın

Saygılarımla

• oyunu kurdum ama hata veriyo acılırken oynayabilen arkadaş larmı acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: yxsdf

quote:

arkadaşlar asus p535 de çalıştırabileceğimiz araba oyunu varmı bir yerden need for speed oyununu indirmiştim ama çalışmadı...

Bu iş görür sanırsam

ASUS P535 KULLANICILARI
     ASUS P535 KULLANICILARI
     ASUS P535 KULLANICILARI

İndirmek için tıklayın

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: Amato
    oyunu kurdum ama hata veriyo acılırken oynayabilen arkadaş larmı acaba

Bende sorunsuz çalıştı, çok güzel hızlı çalışıyor

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

arkadaşlar hepsiburdada fiyat 1200 size özel % 2 de indirim diyo 1176 /8 taksit ne dersiniz fiyat uygunmu sizce herkes aldıgı fiyatı yazarsa karşılaştırma yapma şansım olur

Orjinalden alıntı: scorpyyy

Gittigidiyorda az kullanılmış ikinci el var... 700-800 civarı sanırım. Yenisini almamış olsaydım denerdim. Anneler günü kampanyasında Vatan'dan cardfinans ile 1048 /12 koşullarında almıştım.

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

arkadaşlar hepsiburdada fiyat 1200 size özel % 2 de indirim diyo 1176 /8 taksit ne dersiniz fiyat uygunmu sizce herkes aldıgı fiyatı yazarsa karşılaştırma yapma şansım olur

• Herkese merhaba ;
    Yaklaşık 1 aydır şu forumu ( hem hp 6815 hemde asus p535)dikkatle okudum.Araştırdım.Ve bugün 1155 ytl ye izmir vatan dan ASUS P535 satın aldım.
    Korkunç iyi bir makina.Vatan bilgisayardaki özellikle Erdal isimli kardeşimiz yaklaşık yarım saat ilgilendi,ayarlarını yaptı.
    Çok memnunum.İyiki bu cihazı almışım.
    Daha vatan dan çıkar çıkmaz evime kadar gps ile gelebildim.Evimdeki wireless i anında yakaladı.Telefon özelliği ise dehşet verici boyutta net ve kullanışlı.
    HP 6815 kullanan arkadaşların bazı sıkıntılarına şahit oldum, markayı kötülemek istemem belki o kişilerin şanssızlıkları olabilir sonuçta elektronik cihaz.Ama asus aldığım için çok memnunum.Kararsız kalan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
    Sağol Vatan
    ve sizler, çok şey öğrendim.Hepinize teşekkür ederim
    saygılar

Orjinalden alıntı: mustang35
    Herkese merhaba ;
    Yaklaşık 1 aydır şu forumu ( hem hp 6815 hemde asus p535)dikkatle okudum.Araştırdım.Ve bugün 1155 ytl ye izmir vatan dan ASUS P535 satın aldım.

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz, iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 4 Temmuz 2007; 0:12:26 >
    şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: mkelleci

Forumu takip edenler okumuslardır, bir süredir aletin telefon kesilmesi, cekmemesi ile ilgili sorunlarımı yazmıstım. En sonunda telefonu servise verebildim, önce telecity'nin kozyatagındaki merkez binasına gittim fakat orda bakmıyorlarmış. Bunun üzerine beni Bostancı vatan bilgisayarın hemen karşısındaki Başarı servise gonderdiler. Neyse orda telefonu teslim ettik artık bekliyoruz. Hadi hayırlısı. Belki WM6 yüklenmiş birşekilde geri verirler kim bilir :) Telefonu geri aldıgımda sonucları yine sizinle paylaşacagım.

Arkadaslar dün telefonu geri aldım, bilin bakalım ne olmuş. Cihazda sorun tespit edilemedi! Şimdi kücükte olsa bir olasılık var benim SIM kartım oldukca eski 98 yılından kalma, cok uzun deneme sansım olmasada arkadasımın yeni sim kartını denedim 1-2 dakikalıgına bir problem olmadı. Simkartımı değiştirip deniyeceğim eğer birşey değişmez iseki çok büyük ihtimalle değişmeyecek gibi geliyor (insallah yanılıyorumdur), gidip telefonu kafalarına atacagım.

Bu arada bu problebi yasayan arkadasların sim kartlarıda benim gibi eski mi acaba?

• "mkelleci" arkadaşım biliyorsun bende aynı sorunları yaşıyorum. Telefon bi şekiyor bi çekmiyor.

Benim sim kartım 1,5 yıllık, hatta turkcell in du pluslarından. Bence bahane uyduruyorlar. Bende servise götürmek için senin cevabını bekliyordum. Ne yapacağız. Ayn ısorunu yaşıyoruz. Ve bir kac kişi daha var galiba. Sanırım sorunlu bir telefon. Bence antenle ilgili bir problemi var aletin.

Siz sisteme hard reset attınızmı, yani fabrika ayarlarına geri dönüş. Ben bu gece deneyeceğim, eğer yazılımsal sa tahminim düzelecektir. AA deil devam ediyorsa, P535 tarafımdan mimlenmiş olacak. Bunun içinde hakkımızı aramalıyız. Bu iş para iadesine kadar gitmeli...
    CEMO
  • her iki makişnada farklı farklı sorunlar var fakat aldıktan sonra bana sıkıntı vermeyecek bir makina istiyorum
    ben forma konyada katılıyorum saat ve gözlük aynı zamanda promosyon işleriyle ugraşıyorum

En Çok Satılan Cep Bilgisayarı (PDA) TelefonlarListesi
    1. ASUS P535 ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 779,00 USD + KDV 51%

2. ASUS P525 Quad-Band 529,00 USD + KDV 25%

3. HP IPAQ RW6815 CEP BİLGİSAYARI WIRELESS+KAMERA+GPRS FA777AA + 1GB HP MINI SD HAFIZA KARTI HEDİYELİ !!! 599,00 USD + KDV 8%

4. TURKCELLPDA HTC P4350 576,00 € + KDV 6%

5. I-MATE PDAL POCKET PC PHONE 555,00 USD + KDV 3%

6. HP IPAQ HW6915 CEP BİLGİSAYARI WIRELESS+KAMERA+GPRS FA736AA 799,00 USD + KDV 2%

7. GIGA-BYTE G-Smart i 120 ( BLUETOOTH GPS ALICI HEDİYELİ ) 899,00 USD + KDV 2%

8. I-MATE JASJAM POCKET PC PHONE 1.199,00 USD + KDV 1%

9. GIGA-BYTE G-Smart i 300 ( TÜRKÇE CD + 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 699,00 USD + KDV 1%

10. TURKCELLPDA HTC 620 469,00 € + KDV 1%

Bu liste online satışlara göre günlük güncellenmektedir.

• Kardeş sağolasın. Ellerine sağlık.

Deneme yaptım. iyi çalıştı. Yanlız daha oynayamadım.

Ya nereden buluyorsun bunları. Başka neler var bakalım bizde yahu.

quote:

Orjinalden alıntı: yxsdf

quote:

Bu iş görür sanırsam

ASUS P535 KULLANICILARI
     ASUS P535 KULLANICILARI
     ASUS P535 KULLANICILARI

İndirmek için tıklayın

Saygılarımla

• yardımcı olabilecek war mı bu konular hakkında

arkadaşlar p535i usbden bağlayınca şarj oluyor bunu nası engelleyebilirim
    bi de wifi hakkında bişe war seviyeyi bir weya iki gösterdiği bi modeme bağlanamıyor wifi için önerdiğiniz herhangi bir ayar warmıdır????
    şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: 61ts61
    yardımcı olabilecek war mı bu konular hakkında
    arkadaşlar p535i usbden bağlayınca şarj oluyor bunu nası engelleyebilirim
    bi de wifi hakkında bişe war seviyeyi bir weya iki gösterdiği bi modeme bağlanamıyor wifi için önerdiğiniz herhangi bir ayar warmıdır????
    şimdiden teşekkürler

Maalesef USB'den şarjı kapatma şansınız yok. Wi-Fi konusunda ise P535 tarafında çok sıkıntı yok. Şifreyi düzgün yazdıysanız, modeminizde DHCP aktif ve MAC kısıtlaması yok ise (yada P535'in MAC adresini tanımladıysanız) sorunsuz bağlantı yapılıyor. Wi-Fi ile bağlanamama sıkıntısı daha çok modem ayarlarından kaynaklanıyor.

All the while I have been using the usb cable to connect the 577W to my PC as I have problem connecting it using bluetooth and IrDA. I have found a way to disable the usb charging while sync with pc (got the info from other site) and it work perfectly.

Disable charging over USB

If your device can charge over USB, you can probably disable this feature by setting:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 0 (DWORD decimal)

And to re-enable:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 1 (DWORD decimal)

Orjinalden alıntı: P535

meram, P535'in muadili HP6815 degil, asus p525. P535'te ilave olarak gps var. Aşağıda hepsiburada'nın online satışlarına göre düzenlenmiş listesi var.

En Çok Satılan Cep Bilgisayarı (PDA) TelefonlarListesi
    1. ASUS P535 ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 779,00 USD + KDV 51%

2. ASUS P525 Quad-Band 529,00 USD + KDV 25%

3. HP IPAQ RW6815 CEP BİLGİSAYARI WIRELESS+KAMERA+GPRS FA777AA + 1GB HP MINI SD HAFIZA KARTI HEDİYELİ !!! 599,00 USD + KDV 8%

4. TURKCELLPDA HTC P4350 576,00 � + KDV 6%

5. I-MATE PDAL POCKET PC PHONE 555,00 USD + KDV 3%

6. HP IPAQ HW6915 CEP BİLGİSAYARI WIRELESS+KAMERA+GPRS FA736AA 799,00 USD + KDV 2%

7. GIGA-BYTE G-Smart i 120 ( BLUETOOTH GPS ALICI HEDİYELİ ) 899,00 USD + KDV 2%

8. I-MATE JASJAM POCKET PC PHONE 1.199,00 USD + KDV 1%

9. GIGA-BYTE G-Smart i 300 ( TÜRKÇE CD + 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) 699,00 USD + KDV 1%

10. TURKCELLPDA HTC 620 469,00 � + KDV 1%

Bu liste online satışlara göre günlük güncellenmektedir.

MERHABALAR,

BEN HP 6815 de kullandım. Şu an 2 haftadır ASUS P535 de kullanıyorum. Bence ikisinede tenezzül etmeyin. Paranız varsa I-MATE alın yoksada pda telefon almayın, tavsiye etmem. Hiç biri başarılı deil.

Samsung'un I-600 modelinide inceleyin derim. ÇOK BAŞARILI.

Ama telefonla cep bilgisayarı hatta gps aynı anda bence biraz sorunlu. Dha teknoloji o noktaya gelemedi. Cep bilgisayarı olarakda I-MATE derim. Telefon özelliği olmasın derseniz benimde kullandığım DELL AXIM X51V şiddetle tavsiye edilir.

• quote:

quote:

Forumu takip edenler okumuslardır, bir süredir aletin telefon kesilmesi, cekmemesi ile ilgili sorunlarımı yazmıstım. En sonunda telefonu servise verebildim, önce telecity'nin kozyatagındaki merkez binasına gittim fakat orda bakmıyorlarmış. Bunun üzerine beni Bostancı vatan bilgisayarın hemen karşısındaki Başarı servise gonderdiler. Neyse orda telefonu teslim ettik artık bekliyoruz. Hadi hayırlısı. Belki WM6 yüklenmiş birşekilde geri verirler kim bilir :) Telefonu geri aldıgımda sonucları yine sizinle paylaşacagım.

Arkadaslar dün telefonu geri aldım, bilin bakalım ne olmuş. Cihazda sorun tespit edilemedi! Şimdi kücükte olsa bir olasılık var benim SIM kartım oldukca eski 98 yılından kalma, cok uzun deneme sansım olmasada arkadasımın yeni sim kartını denedim 1-2 dakikalıgına bir problem olmadı. Simkartımı değiştirip deniyeceğim eğer birşey değişmez iseki çok büyük ihtimalle değişmeyecek gibi geliyor (insallah yanılıyorumdur), gidip telefonu kafalarına atacagım.

Bu arada bu problebi yasayan arkadasların sim kartlarıda benim gibi eski mi acaba?

"mkelleci" arkadaşım biliyorsun bende aynı sorunları yaşıyorum. Telefon bi şekiyor bi çekmiyor.

Benim sim kartım 1,5 yıllık, hatta turkcell in du pluslarından. Bence bahane uyduruyorlar. Bende servise götürmek için senin cevabını bekliyordum. Ne yapacağız. Ayn ısorunu yaşıyoruz. Ve bir kac kişi daha var galiba. Sanırım sorunlu bir telefon. Bence antenle ilgili bir problemi var aletin.

Siz sisteme hard reset attınızmı, yani fabrika ayarlarına geri dönüş. Ben bu gece deneyeceğim, eğer yazılımsal sa tahminim düzelecektir. AA deil devam ediyorsa, P535 tarafımdan mimlenmiş olacak. Bunun içinde hakkımızı aramalıyız. Bu iş para iadesine kadar gitmeli...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.