Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.859
Cevap
28
Favori
627.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arter alt tuşa uzun basınca büyük harf çıkıyor ama çok kullanışlı değil, ""bu cihaz cep tel değil fazla birşey beklemeyin" diyenlere katılmıyorum, bu bilgisayar olduğuna göre 2. parti yazılımlarla daha effective kullanmanın yollarını bulmalıyız
  • igo yüklenirken lisans hatası veriyo yükleyebilen kimse varmı ben yükleyemedim
  • Bende Asus P535 i almak isteyen bir öğrenci olarak sizlerden yani kullanıcılardan bi ricam olacak. Eğer CDlerden birinin içinde kullanım kılavuzu dijital olarak varsa ( yani pdf olarak ) bi yere upload edebilir mi? Kullanım kılavuzları ürün hakkında bi fikir edinme açısından yardımcı olabilir. İlginiz için teşekkürler bi gün alabilirsem tecrübelerimi ve sorunlarımı paylaşırım inşallah :)
  • Arama kaydına ulaşmak için birkaç tuşa basmak gerektiğini yazmıştım ama insan PPC olarak kullanmaya alışınca cihazın aynı zamanda bir "telefon" olduğunu da unutuyor Sol altta her zaman "Arama Ka..(yıtı)" seçimi duruyor, bunu farketmemişim. Sol seçim tuşu ile doğrudan son arananlar-gelenler-vs.vs. kısmına ulaşılabiliyor. Bu kayıt kısmı açıkçası birçok telefondan daha kullanışlı. Tek tuşla filtre edilebiliyor. Şu andan itibaren bir telefon olarak cihazın eksiği yok, benim açımdan

Bu arada mesaj yazarken Türkçe T9 yok mu diyen arkadaşlar var. Ben Türkçe kelimeler yazdıkça cihaz hafızasına alıyor. Daha sonra aynı kelimenin ilk harflerini yazmaya başlayınca öneriler sunuyor, 4 kelimeye kadar. Harf ve öneri sayısını Giriş ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Sizin cihazlarda da bunun olması lazım.

• İGO yüklenirken lisans hatası veriyor, birkaç kişi bunu yazdı ama yükleyip çalıştıran ve link veren arkadaştan henüz ses yok çalıştıranlardan çözüm bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx

İGO yüklenirken lisans hatası veriyor, birkaç kişi bunu yazdı ama yükleyip çalıştıran ve link veren arkadaştan henüz ses yok çalıştıranlardan çözüm bekliyoruz

Sanırım bu taş bana..:)

Cihazı aldığım bir hafta içinde okadar çok program yükledim kaldırdımki hangi program nasıl yükleniyordu şifre neydi, ben bunu nerden indirmiştim aklımda kalmadı doğrusu. Ama şu an bende yüklü olan IGO 'nun içinden baktığımda lisanslar bölümünde şunlar var. Umarım işinize yarar.

IGO 2006 EUROPE CE-PCE1-9XJE-H6S9-4UYB-496C
    IGO 2006 SUMMER UPDATE CE-P0D3-7J2G-60KE-0NXS

Birde not büyük ihtimal ben bunuhttp://www.cebimdekipc.com/showthread.php?t=4149 adresinden indirmişimdir. Orayada bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 21 Mayıs 2007; 11:59:23 >

• asus ün sitesinde kullanım klavuzu ve tomtom klavuzu vs var bu link kullanım klavuzu
    http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/IA/P535/e2755_p535_manual.pdf

quote:

Orjinalden alıntı: kenya

Bende Asus P535 i almak isteyen bir öğrenci olarak sizlerden yani kullanıcılardan bi ricam olacak. Eğer CDlerden birinin içinde kullanım kılavuzu dijital olarak varsa ( yani pdf olarak ) bi yere upload edebilir mi? Kullanım kılavuzları ürün hakkında bi fikir edinme açısından yardımcı olabilir. İlginiz için teşekkürler bi gün alabilirsem tecrübelerimi ve sorunlarımı paylaşırım inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 21 Mayıs 2007; 11:55:23 >

• ASUS UN ÖNERDİĞİ AŞAĞIDAKİ FİRMWARE GÜNCELLEMESİ BİZİM CİHAZLAR İÇİN GEREKLİMİ ANLAYAN ARKADAŞLAR BUNUNLA İLGİLİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

Version V.4.3.0 2007/01/09 update

Description P535 Phone Module Firmware V4.3.0 (Applicable to all areas)
    Caution:
    Please install Phone firmware V4.3.0 with ROM V4.3.14 or later for better compatibility.

Additional features and improvements:
    V.4.0.0 => V.4.3.0

1. Improve the stability of phone conversation.
    2. Enhance the support for supplementary service
    3. Increase the support for Voice Mail Services
    4. Correct the Roaming icon
    5. Improve the stability of GPRS connection.

Please update as follow tips:
    1. Connect P535 with an adapter (to ensure sufficient power while updating)
    2. Unzip P535-FW-V430.rar and you will get P535-FW-V430.exe. Copy P535-FW-V430.exe to Mini SD card’s root folder
    3. Insert Mini SD card to P535’s expansion slot (on top of P535).
    4. In P535, go to File Explorer and select Mini SD card.
    5. Click on P535-FW-V430.exe and it will execute update firmware
    6. After the update is complete, it will show a Successful dialog. Please click ok to reset P535 (it will reset automatically after ok is pressed, please wait a few seconds).
    7. After P535 has been rebooted, please go to Start > Setting > System > System Information > Version to check that the radio version is V.4.3.0

LİNK:http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/IA/P535/P535-FW-V430.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

İGO yüklenirken lisans hatası veriyor, birkaç kişi bunu yazdı ama yükleyip çalıştıran ve link veren arkadaştan henüz ses yok çalıştıranlardan çözüm bekliyoruz

Sanırım bu taş bana..:)

Cihazı aldığım bir hafta içinde okadar çok program yükledim kaldırdımki hangi program nasıl yükleniyordu şifre neydi, ben bunu nerden indirmiştim aklımda kalmadı doğrusu. Ama şu an bende yüklü olan IGO 'nun içinden baktığımda lisanslar bölümünde şunlar var. Umarım işinize yarar.

IGO 2006 EUROPE CE-PCE1-9XJE-H6S9-4UYB-496C
    IGO 2006 SUMMER UPDATE CE-P0D3-7J2G-60KE-0NXS

Birde not büyük ihtimal ben bunuhttp://www.cebimdekipc.com/showthread.php?t=4149 adresinden indirmişimdir. Orayada bakabilirsiniz.

Program yüklenirken lisans istemiyor direkt lisans hatası veriyor anlayamadık

• IGO yu kaldırdım şimdi ve yendien kurdum. Bu sorun bende de olacak mı diye. Olmadı. Bazen insan ufak bir detayı atlayabliyor. Onun için kurulum aşamalarını anlatmaya çalışayım.

1-zipli dosya çekilir.
    2-zipli dosyaya tıklanır.
    3-çıkan igo_turkey klasörü seçili hale getirilip klasör olarak, activesyns ın kullandığı wmusermydocuments klasörüne çıkarılır.
    4-asusa dönülür.
    5-dosya gezgininden my documentss klasörüne girilir.
    6-buradaki igo_turkey klasörüne ulaşılır.
    7-oradaki setupa tıklanır.

Ben bu adımları yapınca şifre falanda sormadan çalıştı.

Bide şimdi aklıma geldi. Kurulum bittikten sonra kullanıcı anlaşması şartlarını bildiren uzunca bir yazı cıkıyor. sagdaki aşagı oka tıklayarak bayağı aşağıya inmek gerekiyor. Ancak o zaman" kabul " tuşu ortya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 21 Mayıs 2007; 13:38:30 >
  • Dostum elimden geldiğince çeviriyorum. Telefonum elimde yok. Tam olmayabilir.

1. Connect P535 with an adapter (to ensure sufficient power while updating) Adatörü bağlayın. Update esnasında kapanma olmaması için.

2. Unzip P535-FW-V430.rar and you will get P535-FW-V430.exe. Copy P535-FW-V430.exe to Mini SD card’s root folder. P535-FW-V430.rar dosyasını açın ve sonra P535-FW-V430.exe dosyasını elde edin. Bunu Mini Sd kartınızın root folder ına kaydedin.

3. Insert Mini SD card to P535’s expansion slot (on top of P535). Mini SD kartınızı P535 genileme slotuna takın. ( P535 iniziniz üstündeki ) --- ( sanırım açılma içini bir bilgisayarda SD kart okuyucusunda yapıyor )

4. In P535, go to File Explorer and select Mini SD card. P535 te File explorer a gidip Mini SD kartı seçin.

5. Click on P535-FW-V430.exe and it will execute update firmware P535-FW-V430.exeyi çalıştırın ve update tamamlanacaktır.

6. After the update is complete, it will show a Successful dialog. Please click ok to reset P535 (it will reset automatically after ok is pressed, please wait a few seconds). Update tamamlandıktan sonra reset yapın. Zaten update bitiminden sonra sizden reset etmenizi isteyecektir. Ok tıklayın.

7. After P535 has been rebooted, please go to Start > Setting > System > System Information > Version to check that the radio version is V.4.3.0 Tekrar açıldıktan sonra Start > Setting > System > System Information > Version V.4.3.2.0 olup olmadığını kontrol edin.

ASUS UN ÖNERDİĞİ AŞAĞIDAKİ FİRMWARE GÜNCELLEMESİ BİZİM CİHAZLAR İÇİN GEREKLİMİ ANLAYAN ARKADAŞLAR BUNUNLA İLGİLİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ

Version V.4.3.0 2007/01/09 update

Description P535 Phone Module Firmware V4.3.0 (Applicable to all areas)
    Caution:
    Please install Phone firmware V4.3.0 with ROM V4.3.14 or later for better compatibility.

Additional features and improvements:
    V.4.0.0 => V.4.3.0

1. Improve the stability of phone conversation.
    2. Enhance the support for supplementary service
    3. Increase the support for Voice Mail Services
    4. Correct the Roaming icon
    5. Improve the stability of GPRS connection.

1. Connect P535 with an adapter (to ensure sufficient power while updating)
    2. Unzip P535-FW-V430.rar and you will get P535-FW-V430.exe. Copy P535-FW-V430.exe to Mini SD card’s root folder
    3. Insert Mini SD card to P535’s expansion slot (on top of P535).
    4. In P535, go to File Explorer and select Mini SD card.
    5. Click on P535-FW-V430.exe and it will execute update firmware
    6. After the update is complete, it will show a Successful dialog. Please click ok to reset P535 (it will reset automatically after ok is pressed, please wait a few seconds).
    7. After P535 has been rebooted, please go to Start > Setting > System > System Information > Version to check that the radio version is V.4.3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 21 Mayıs 2007; 22:06:44 >

• System Information kısmında;

ROM Version: V4.3.23 WWEI_IR00
    Radio Version: V 4.5.0 yazıyor bende.

Önce bunları kontrol edin. Sizinkide bu şekilde ise güncelleme yapmanıza gerek yok...
  • Ebay dan aldığım ürünler bugün evime geldi. Hiç beklemiyordum bu kadar çabuk gelmesini. Ayın 14 ünde siparişleri verdim bugün yani 21 inde elime ulaştı. 535 için masaüstü Credle,yedek bir pil ve ekran koruyucu film.

Çok sevdim bu işi. herkese tavsiye ederim.
  • Merhaba.

Asus p535'in kutusu içinden sadece bir adet stylus kalem çıktı ve bu da ne yazık ki kayboldu.

Telecity firmasını aradım ancak onlar da, Başarı Elektronik firmasına yönlendirdi.
    Henüz kalemi bulabilmiş değilim.

P535 kalemini nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuncb
    Merhaba.
    Asus p535'in kutusu içinden sadece bir adet stylus kalem çıktı ve bu da ne yazık ki kayboldu.
    Telecity firmasını aradım ancak onlar da, Başarı Elektronik firmasına yönlendirdi.
    Henüz kalemi bulabilmiş değilim.
    P535 kalemini nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

eBay'den alabilirsiniz...
    Replacement Stylus for Asus P535

• quote:

Orjinalden alıntı: umit34

Ebay dan aldığım ürünler bugün evime geldi. Hiç beklemiyordum bu kadar çabuk gelmesini. Ayın 14 ünde siparişleri verdim bugün yani 21 inde elime ulaştı. 535 için masaüstü Credle,yedek bir pil ve ekran koruyucu film.

selam..

ebay'de hangi satucudan aldın acaba?

tesekkurler...
  • Selam arkadaslar,

Turkcell Yayıncell mesajlarını almak için gerekli ayarların nasıl yapılması gerektiğini bilen var mı?
    Özellikle 055 Spor kanalı...

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar asus p535 den GPS ile yolları bulmak için internete mi bağlanıyor.
    bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
    GPS i kullanırken kontör düşünyor mu? eğer öyle değilsa nasıl bağlanıyor
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Aldığın parçaların resimlerini zahmet olmazsa koyabilir misin vaktin olduğunda????

edit:
    bir de yeni aldığın pili biraz kullandıktan sonra, onunla ilgili görüşlerinide paylaşabilirsen bizi sevindirirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: umit34

Ebay dan aldığım ürünler bugün evime geldi. Hiç beklemiyordum bu kadar çabuk gelmesini. Ayın 14 ünde siparişleri verdim bugün yani 21 inde elime ulaştı. 535 için masaüstü Credle,yedek bir pil ve ekran koruyucu film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_Lu_E -- 21 Mayıs 2007; 19:07:22 >
  • GPS in GSM le ilgisi yoktur.
    ne kontörü düşecekmiş?

http://www.offshop.net/texts.asp?TextID=782

quote:

Orjinalden alıntı: cemkalici

Arkadaşlar asus p535 den GPS ile yolları bulmak için internete mi bağlanıyor.
    bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
    GPS i kullanırken kontör düşünyor mu? eğer öyle değilsa nasıl bağlanıyor
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 21 Mayıs 2007; 19:42:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.