P535 ile yapıkredi nin internet banlacılığına girebilen arkadaş var mı? Ben girmaya çalışıyorum, ilk açılan sayfadan internet bankacılığına bastığımda açılan pencere ile birklikte popup güvenlik duyurusu da açılıyor, bunu kapatmak için ise tüm i.explorer ı kapatmak gerektiğinden sonraki sayfaya geçemiyorum. Acaba Popup ların açılmasını iptal edebileceğimiz bir ayar var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Miskin KoaLa
SIRF CHIPSET AYARI NASIL YAPILIR
- SifrDemoPPC programını çekip kuruyorsunuz. - Çalıştırıyorsunuz. - Product Selection ekranında En alttaki, SiRFInstantFix'i seçiyorsunuz ve sağ üst köşeden OK'e basıyorsunuz. - Connection ekranı geliyor karşınıza. Port: COM2 Baud Rate :4800 seçili iken Connect diyorsunuz. - Connected (NMEA) diyor... Telaşa Mahal yok, devam ediyoruz... :) - Done tuşuna basıp bu ekrandan çıkıyoruz. - Karşınıza gelen ekranda, SOL ALT KÖŞE'de Setup var. Buraya giriyoruz. - Switch to SiRF Binary'ye tıklıyoruz. - Şimde tekrar Setup'a girip Serial Comm kısmına girdiğimizde, Port: COM2 Baud Rate 57600 ve en altta Yeşil bir Connected SiRF Binary yazısını görüyoruz :) - Done diyip çıkabiliriz. - Şimdi Tekrar Setup'a tıklayıp Exit ile programı kapatıyoruz.
Anladığım kadarıyla bu program Sirf Chipseti içerisindeki modu değiştiriyor. (Yani Chipsetin onu kullanan uygulamaya nasıl bilgi göndereceğini) Destinatör'ü açtığınızda GPS Ara kısmında Direkt olarak 57600 Sirf olarak buluyor...
Harita üzerinde nasıl sonuç verdiğini deneyemedim. Bakıcaz :)
Hayırlı uğurlu olsun...
selam arkadaşlar,
SiRFDemoPPC programını install etmeye çalışıyorum. 'setupSiRFDemoPPC' is not a valid Pocket PC application hatası veriyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
igoyu yine bu forumda navigasyon bölümünden buldum. ordan bakabilirsin. biraz araman gerekebilir. ama yüklediğine değiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Cancer77
quote:
Orjinalden alıntı: asaral
merhaba beyler, foruma yeni katılan birisi olarak birkaç acemi sorum olacak, tecrübelilerden cevap beklerim...
p535 i notbook a bağlayıp gps ekranını notbook ta görebilir miyiz acaba en yüksek hangi kapasitede sd kart görebiliyor
Kart olarak normal miniSD kullandığı için şu an en fazla destekleyeceği 4 GB'tır fakat normal miniSD'de 4 GB BULABİLMEN ÇOK AMA ÇOOOOK ZOR, eBay vs.'de dandik markalarda var. Bunun dışında yeni teknoloji SDHC miniSD kartlar 32 GB'a kadar piyasaya sürülecek fakat P535 SDHC kartları desteklemiyor şuan, belki bir firmware güncellemesiyle belki destekleyebilir ama bu hiç olmayadabilir. Sonuç olarak pratikte 2GB'lık miniSD'lere kaldık şimdilik...
Aman diyeyim yanlış yapmayın Cihaz 2 GB destekliyor Bizim firma komşumuz Kingston distribütörü Bayi sitesinden girip Asus P535 yazdık Max 2 GB mini SD diyor
Ellerinde 4 ve 8 GB mini SD ler var ama çok pahalı.
Bence hafıza kartını alırken dikkatli olun ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem Dengel Aman diyeyim yanlış yapmayın Cihaz 2 GB destekliyor Bizim firma komşumuz Kingston distribütörü Bayi sitesinden girip Asus P535 yazdık Max 2 GB mini SD diyor
Ellerinde 4 ve 8 GB mini SD ler var ama çok pahalı.
Bence hafıza kartını alırken dikkatli olun ;)
Hayır, eğer SDHC olmayan normal 4GB'lık miniSD kart bulursanız ki eBay'den alınabiliyor, P535'te çalışıyor, teknik olarak şuan normal miniSD'ler için 4GB'tan fazla kapasiteli chip yapılamıyor, sizin bahsettiğiniz 8GB kapasiteli olanlar SDHC (Secure Digital High Capacity) miniSD kartlar, bunlar yeni ve farklı bir teknoloji, P535 bu kartları şu an için desteklemiyor, onun dışında 2GB diye bir kapasite sınırını ne P535'in kılavuzunda ne de başka bir yerde bulamazsınız. Zaten 4GB'lık kartla P535'ini gayet güzel kullanan bir sürü insan var, örnek; ben, yeterki aldığınız kart çok dandik olmasın en azından U-TEK filan olsun, TOPRAM veya OEM kartlar sorun çıkartıyor. O yüzden esas ben size aman diyeyim.
SELAM BENDE NAVİGASYON BÖLÜMÜNDE İGOYU ARADIM AMA LİNKLER BOZUK ÇIKTI SAGLAM BİR LİNK YOKMU
opera 8.6 versiyonu ile popup açılan pencerelerin gozukmesini sağlayabilirsin.
Aşağıdaki linkte IGO nun son versiyonu var, ("r" den sonki boşluk silinerek linki çalıştırın)
r p d sharede ıgonun son versiyonu dediğinizi download ederken şöyle bir ekranla karşılaşıyoruz
Download via Level(3) #2 Download via Cogent Download via Level(3) #4 Download via TeliaSonera Download via Cogent #2 Download via Teleglobe Download via Level(3) Download via Level(3) #3 Download via TeliaSonera #2 Download via GlobalCrossing
ve alttada via Telia sonera seçili bu şekildemi download etmeliyiz.
Bişey seçmenize gerek yok, zaten bu ekrana seçili geliyor. Bu ekranda yapılacak şey, "here:" yazan yere üstündeki kodu yazıp, download via ... butonuna basıyoruz.
hocam bu igo türkçemi ?
bu arada bu gps olayını ılk defa bır kullanayım dedım dısarda, açtım ilk defa, açmadan oncede sirf ile ilgili olan olayı yapmıstım. herneyse destinatoru açıyorum 5 uydu buluyor yolda ama enlem boylamı almıyor ? haritada da sınyal az diyor gostermıyor :S anlayamadım ? kimsede bu problem oluyormu
Evet igo yu kurduktan sonra menuden türkçeyi seçip türkçe kullanabiliyorsun.
ARKADAŞLAR ŞU GPS Yİ KULLANANLARA SESLENİYORUM... PUSULASI , ALTİMETRESİ VARMI ENLEM BOYLAM BİLGİLERİNİ GÖSTERİYORMU ÖRNEK EKRAN GÖRÜNTÜLERİ VEREBİLECEK VAR MI
BU ARADA
DAHA ÖNCE SORDUĞUM SORUYA CEVAP ALAMADIM:
ARABADASINIZ VE YANINIZDA LAPTOP TA VAR... 535 İ BİR ŞEKİLDE LAPTOPA BAĞLAYIP LAPTOP EKRANINI GPS İÇİN KULLANABİLİR MİYİZ
Aynı soruyu bende M700 forumunda sormuştum. ama cevap gelmedi. Ben telefonumu alınca deneyeceğim. Çünkü Google earth programını bir GPS yardımı ile kullanabiliyorsunuz. Sanırım haritası olmayan yerlerde çözüm olabilir.
pusulası, enlem ve boylem gosterimi, hız gostergesi var. ancak bir pc ya da notebook a baglayıp gps olarak kullanılamaz.
altımetreside var.
asus için skype windows mobile versiyonları skpe sitesinde. yeni versiyonu.