Şimdi Ara

asus nvidia geforce gt 630 2gb 128bit ddr3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus nvidia geforce gt 630 2gb 128bit ddr3 arkadaşlar bu ekran kartı sizce iyimidir?

Buyrun : http://www.vatanbilgisayar.com/gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti-5565.html

Ben bunu alıcam şuanki ekran kartı Nvidia GeForce 7300 SE

Ramlerimi değişip en son modelini taktım 3gb ram var 6 gbye eş değer diyebilirim..

Bütcem maximum 175 lira ama bu ekran akrtını almayı düşünüyorum iyimidir kötümüdür ve hangi oyunları açar bunun gibi önerileriniz nedir güç kaynaklı ekran akrtı oolmasın ugrasmıyım :)

Sağ olun şimdidien..

• Sisteminizin geri kalan parcalarini da yazarsaniz daha net bir tablo cikar ortaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitemin diğer bileşenleri hakkındada bilgi verebilirseniz daha sağlıklı bir sonuç çıkartırız. fakat size fikir olması açısından arkadaşımda hp dv7-7110st model bir laptop var. ekran kartı sizin almak istediğiniz modelin gt630m 2gb mobil versiyonunu ve oynadığı oyunlarda

1. crysis 2 en düşük ayarda dahi kasıyordu.
    2. homefront düşük ayarlarda kasma yoktu.
    3. outlast düşük ayarlarda kasma yoktu.
    4. c.o.d black ops 2 orta ayarlda arada kasar ama rahatlıka oynarsın.

tabi bu laptop i7 işlemci ve 8gb ram'e sahip ekstra olarak ssd takmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcom -- 5 Mayıs 2014; 9:03:19 >
  • Ram 3GB DDR2 800mhz
    isledim sistemi Intel Dual Core 3.000GHz
    şuan ekran akrtım GeForce 7300 SE çok çok hızlı şuan pc ram felan son model dün taktım ama ekran akrtı yok pc çok hızlı yanlzı bi ekran akrtı bana bundan daha iyi bi ekran kartı onerirseniz sevinirim. yani bu 144 lira bunun 1-2 tık üstünü soylerseniz 160 170 liraya daha iyi olur..
  • işlerimden ötürü geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. belirtiğiniz fiyat aralığında seçeneklerimiz kısıtlı. ama linkteki ürün her yönden gt630'dan iyidir.

http://www.hepsiburada.com/liste/powercolor-amd-radeon-hd7730-2gb-128bit-ddr3directx-111-pci-e-30-ekran-karti-ax7730-2gbk3-he/productDetails.aspx?productId=bd304252&categoryId=204

gt630 ilen arasında bir seçim yapacak olursak 7730 daha iyi duruyor.

• bu ürünü vatan pc gibi bazı yerleden linki varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alios22

bu ürünü vatan pc gibi bazı yerleden linki varmı

olmazmı fiyatta uygunhttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7730-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti-10606.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamsın :)) Şimdi bu kartı alıcam hangi oyunları açar bu ? Ram 3gb son model 3.00ghz işlemci

birde şuank kartım GeForce 7300 SE girişlerde problem yaşarmıyım ?

Ayrıca Kasa 300 Wat sorun çıkartırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alios22 -- 6 Mayıs 2014; 8:40:28 >
  • Alios22 A kullanıcısına yanıt
    7730 mevcut sistemine uyum sağlar giriş "PCI Express" problem olmaz. power 300w sorun olacağını sanmıyorum 300w ile kullananlar var forumda sıkıntı olmamış.

oyunlar konusunda bir çok oyunu düşük yada orta ayarda oynatır. ama şu oyunları açar diyemem kartı kullanmadığım için
  • anladım hocam GT 63 0dan kat kat iyimi yani bu ?
  • Emin ol gt630 dan daha iyidir. Pisman olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 lira hiç bişi alıcam bu akşam ayda hafta sonu teşekkür ederim :) 2000 lira verip pc almakdansa 300 lira masraf ediyorum bunal beraber 2000 liralık pc kadar oldu suan ekran akrtım dandik gta 4 oynuyorum ram son model işlemci 3.00 ghz :)
  • Simdiden hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ ol yorumların çok değerliydi teşekkür ederim :)

birde bu onerdiğin ekran akrtı 300 psu için sıkıntı diyolar ben psu alacak param yok bana gt 630 dan 1-2 tı kdaha iyi ekran akrtı soylermisiniz Rigorz gibi oyunları sorunsuz oynatacak GTa 4 dü iyi oynatacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alios22 -- 6 Mayıs 2014; 22:36:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.