Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    kardesim bu modeli kullaniyor;ekrani kapatirken ekranin hoparlore yaklasmasi ile oldukca yuksek seste bir cizirdama olusuyor, ayrica fisteyken bilgisayarin herhangi biryerine tirnakla hafifce vuruldugunda ses hoparlorlerden yankilaniyor,sizce bu neden kaynaklaniyor olabilir?? elektirik kacagi gibi birsey olabilir diye dusunuyorum,
    bilgisayari alali 3-4 ay oldu,kardesimin bilgisayari toplam 10saat dahi kullanmadigini biliyorum; bende tesadufen kullanmaya kalktigimda farkettim, sorunun kullanim hatasi yada sonradan olusan bir ariza oldugunu sanmiyorum; yarin aldigim magazaya geri goturucem oncesinde sizden bilgi almak istedim
  • merhabalar bildiğiniz gibi laptopta güç tüketimi seçenekleri mevcut high performance, battery saving gibi son günlerde high performanceye getirdiğimde ekranın parlaklığı düşüyor ancak quite performanceye getirdigimde parlaklik artiyor eskiden tam tersiydi bu sorunu yasayan var mi beya nasil duzeltebilirim
  • cevap verebilen yok mu en azından yazdıklarımı deneseniz?
  • arkadaşlar bu laptop da Blur oyununu çalıştıran var mı çok fena kasıyo
  • Merhaba arkadaşlar ben de asus un n61vg213 modelini 5 aydır kullanıyorum sizlere iki sorum olacak.

    1. Bilgisayarımı sürekli fişte kullanıyorum. Ancak sabahları bilgisayarımı açtığımda bilgisayarımın şarjının %1 düştüğünü farkettim. Bilgisayarımı uzun süre açmadığımda (5-6 saat) bunun olduğunu farkkettim acaba pilim deşarj mı oluyor?

    2. Windows live messenger ı açtığımda program donuyor, yanıt vermiyor. Programı sildim tekrar yükledim ama sorun devam etti. Bu arasıra olurdu amcak iki gündür sürekli donuyor. Aynı sorun internet explorer 64 bit i açtığımda da karşıma çıkıyor ve bilgisayari donduruyor. Nedeni ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor?

    Şimdiden yardımınız için teşşekkürler. İyi günler...
  • merhaba

    1- evet pil deşarj oluyor bu iyi bişey aksi takdirde yanma gibi sorunlar olabiliyor bende genelde fiş takılı kullanıyorum.

    2- acaba kablolu bağlantı mı kullanıyosun? ben usb modem ile bağlanırsam aynı sorun bende de oluyor ancak wireless'tan bağlanırsam anında açılıyor. Problemi bende bulamadım.

    blur oyununu hiç denemedim ancak split second oyunu tüm ayarlar açıkken çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum
  • anelka83 teşekkür ederim. bu %1 boşalma sorunu yeni başladığı için kafama takıldı. msn ve internet explorer ın donması da bilgisqayara format atıktan sonra düzeldi.
  • Arkadaşlar iyi günler.Bende bu bilgisayarın 7 aydır kullanıcısıyım.Bir sorunum var şu an.Programlarla ilgili değil. :D klavyemde a tuşu çıktı.ve takamıyorum.nasıl halledicem bu sorunu :D ( o zaman nasıl yazıyorsun diye soracaksanız tuş çıkınca altında birşey vardı oraya basarak yazıyorum :) )

    Tamam arkadaşlar bu sorunumu hallettim.Ancak bi sorum var.Ben elimdeki bu ASUS N61VG de oyun performansı olarak bi sorunum yok.Maşallah her oyunu tıkır tıkır işletiyor.Yalnız bi sorunum var.Bilgisayar şarja takılı değil iken oyunlar kasıyor biraz.Bunun için bi çözümünüz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliburak94 -- 17 Ağustos 2010; 12:14:16 >
  • Arkadaşlar merhaba. lifeframe 3 ü çalıştırınca the camera used by another program hatasını verio ve aşağıdaki hata ayrıntıları çıkıyor. ne yaptıysam olmadı sürücüleri güncelledim format bile attım ama düzelmiyor sanırım windows 7 den dolayı olusan bir appcrash hatası ama çözemedim yardım eder misiniz allah rızası için kırıcam pc yi o derece sinir geldi
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: LifeFrame.exe
    Uygulama Sürümü: 3.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 49cc331c
    Hata Modülü Adı: camera.dll
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 49ee81c3
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 000069b8
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: c1a8
    Ek Bilgiler 2: c1a84d3eef2213bc9f55628855996322
    Ek Bilgiler 3: 0436
    Ek Bilgiler 4: 043649c81b976bf3196e1e2b757d65ca




  • bendede aynı sorun var şarjda değilken oyunların hepsi kasıyor görüntü ayarını performansa getirdim ama yine de çözülmedi yardım edebilicek varmı arkadaşlar?



    quote:

    Orijinalden alıntı: aliburak94

    Tamam arkadaşlar bu sorunumu hallettim.Ancak bi sorum var.Ben elimdeki bu ASUS N61VG de oyun performansı olarak bi sorunum yok.Maşallah her oyunu tıkır tıkır işletiyor.Yalnız bi sorunum var.Bilgisayar şarja takılı değil iken oyunlar kasıyor biraz.Bunun için bi çözümünüz var mı?
  • arkadaşlar fifa 11 kasıyor bunun sebebi ne olabilir. Bu laptop daha fazla sistem gereksinimi olan oyunları hiç takılmadan oynuyorum ancak ilk kez fifa'da böyle bir sorun çıktı.
  • Herkese seLam N61Vg213 kullanıcıLarı bn bu pc yi seçme şansım olmadı bundan once Asus F5SL200DV vardı sağ hoparlörü bozulunca garantiye gönderdim yapamadılar ve 2-3 katı özellikte olan Asus N61vg-213 ü gönderdiLer bu konuda şansLıyım . Gerek frekans hızı gerekse Grafik özellikleri ve Ram kapasitesi çok yüksek bir notebook.

    Ben kendi seçme şansım olsaydı N61vg-280 i aLırdım . ;)
  • Arkadaşlar yorumları okudum ve genelde bazı oyunlarda kasma olduğundan bahsedilmiş. Bu genelde win7-64bit den kaynaklanıyor yani pc bu oyunu gayet iyi kadırabilcekken 64 bit olmasından dolayı kasmalar yaşanıyor. Ben GTA 4 kurdum ve hayal kırıklığına uğradım aşırı kasmalar oluşuyordu bu tür problemleri gidermek için şu yöntemi tavsiye ederim.

    Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows Olay Günlüğünün tikini kaldırın pc yi yeniden başlatın bu sayede GTA 4 ü full çözünürlükte kasmadan oynayabildim !!!
  • malesef fifa 2011 de işe yaramadı.
  • ya arkadaşlar touchpad i nasıl kapatacağım bir yardım edebilir misiniz delirtti resmen bulamadım etkisiz hale getirmeyi oyun oynarken elim çarpıp duruyor sinir bozucu bir durum.
  • control panel - mouse'u seç çıkan pencerenin son sekmesinde ELAN diye bir bölüm var ordan kapatabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anelka83

    control panel - mouse'u seç çıkan pencerenin son sekmesinde ELAN diye bir bölüm var ordan kapatabilirsin.


    dediğin yerde iki tane mouse görünüyor abicim biri HID uyumlu fare bu benim usb fare galiba diğeri de standart ps/2 bağlantı noktası faresi bu ikinciyi kaldırıyorum ama bilgisayar başladığında yeniden kuruyor. ELAN diye bi bölüm bulamadım ne yazık ki denetim masası fare seçeneğinin en son sekmesinde :/
  • bilmiyorum bende anlattığım şekilde yapınca oluyor. Benim laptop ingilizce bilmiyorum varmıdır ahlakası :)
  • Uzun zamandır konuya uğrayamamanın ve aktifiğini yitirmesine sebebiyet vermenin üzüntüsünü yaşıyorum. Bundan sonra yine eskisi gibi aktif bir konu olacağından şüpheniz olmasın. Herkese esenlikler dilerim..
  • asus lap top um var alalı 2 ay oldu
    yeri mi bilmiyorum
    bu işlerden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

    lap top un şarjı bitti şimdi
    ve ben şarja taktım bunu
    takılıyken bu arada günlük işlerim için laptopu kullanıyorum
    bu arada tabi bilgisayar şarj oluyor

    1. bu şekilde kullanmak batryalara zarar verir mi
    2. bu şekilde kullanırken bilgisayar gücü prizden mi alır yoksa bataryadan mı
    yani dolum yaparken aynı zamanda diğer taraftan gücü tüketiyor mu?
    yeni bilgisayarlarda bataryalar dolduktan sonra gücü prizden alma gibi bi sistem yok mu?

    3. şarj oldu mu çekmesem batarya zarar görür mü

    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.