Şimdi Ara

Asus N61VG Windows XP/7/8/10 Kamera Driver (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda doğru sürücüyü buldum. Kameram artık düz gösteriyor. Bulacağımı da biliyordum. Xp de kullanırken tersti ve aynı yaklaşımlarda bulunmuşlardı. Onuda bulmuştum. Bütün doğru sürücülerini sizinle paylaşacağım birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maychell17

Çözüm:

Merhaba arkadaşlar uğraşlarım sonucunda kamera için doğru ve uygun olan sürücüyü bulabildim. Benim gibi bu sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için sürücüleri burada paylaşacağım. Yüklemesi konusunda tedirginlik yaşayacak arkadaşlar için (Windows 8 için yapılacak yüklemede) nasıl olacağını detaylı bir şekilde izah edeceğim.
    Anlatımıma başlamadan önce, öncelikle şöyle belirteyim Asus N61VG serisi notebookların sadece Windows 8 işletim sistemi kullananların aşağıdaki anlatacağım şekilde yükleme yapması gerekmektedir. Diğer işletim sistemlerini kullananlar indirecekleri winrar halindeki dosyayı klasöre çıkarttıktan sonra içerisindeki mavi ikonu olan “2ksetup” simgesine tıkladıklarında yükleme yapabilirler. Eğer yapamazlarsa onlarda aşağıdaki anlatacağım şekilde yükleme yapabilirler.

Windows XP x86 (32 Bit)

Windows XP x64 (64 Bit)

Windows Vista x86 (32 Bit)

Windows Vista x64 (64 Bit)

Windows 7 x86 (32 Bit)

Windows 7 x64 (64 Bit)

Windows 8 x86 (32 Bit)

Windows 8 x64 (64 Bit)

Masaüstündeki Bilgisayarıma mausunuz sağ tuşu ile tıklayıp özellikleri seçiniz.
    Sol üstten Aygıt Yöneticisine mausunuzun sol tuşu ile tıklayınız.
    Açılan pencerede Görüntüleme Aygıtları yazısına mausunuzun sol tuşu ile iki kez tıklayanız.
    Görüntüleme Aygıtlarının altında açılan kameranızı belirten donanım seçeneğine mausunuzun sağ tuşu ile tıklayanız.
    Özelliklere tıklayıp yukarıdan sürücü yazan sekmeye tıklayınız.
    Aşağıdaki Sürücü Güncelleştir butonuna mausunuzun sol tuşu ile tıklayınız.
    Açılan penceredeki alttaki seçenek olan "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" seçeneğine tıklayınız.
    Açılan pencerede yine en altta yazan "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" seçeneğine tıklayınız.
    Açılan pencerede sağ altta "Disketi Var" seçeneğine tıklayınız.
    Açılan pencerede yine sağ altta olan "Gözat..." butonuna tıklayınız.
    Önünüze gelecek konum seçme menüsünden yukarıdaki "Konum:" başlığının karşısındaki ok tuşunu kullanarak dosyayı çıkarttığınız yeri gösteriniz.
    Dosyanın içine girdiğinizde tanıyacağın tek inf dosyasını kendisi görecektir zaten "snp2uvc.inf" bunu seçip ve aç diyeceksiniz.
    Önünüze gelecek pencereden tekrar tamama tıklayarak sağ alttaki ileri butonuna basıp yüklenmesini bekleyeceksiniz.
    Yükleme bittikten sonra kapat diyerek çıkıp bütün pencerelerinizi kapatabilirsiniz.
    Kameranız (DÜZ BİR ŞEKİLDE) kullanıma hazır. İyi günler.

Konu çözümlenmiştir. İlgi göstermiş olan herkese tekrar teşekkürler.

• Arkadaşlar Merhabalar. Yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla Asus n61vg serisinde kamera sorunu çözülmüş ama ben de Asus N61 JV ye Win8 yükledim ve aynı sorun bende de var Win8 kendisi tanıdığı zaman ters gösteriyor. Asus supporttan win7 x64(zaten wisn8 desteği yok) kurduğum zaman ise win8 de kamera programında kamerayı bağla yazıyor. ama messengerde düzgün gösteriyor. Acaba win 8 kamera uygulamasında da camerayı çalıştırmasını bilen varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canatan32

Arkadaşlar Merhabalar. Yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla Asus n61vg serisinde kamera sorunu çözülmüş ama ben de Asus N61 JV ye Win8 yükledim ve aynı sorun bende de var Win8 kendisi tanıdığı zaman ters gösteriyor. Asus supporttan win7 x64(zaten wisn8 desteği yok) kurduğum zaman ise win8 de kamera programında kamerayı bağla yazıyor. ama messengerde düzgün gösteriyor. Acaba win 8 kamera uygulamasında da camerayı çalıştırmasını bilen varmı...

Merhaba arkadaşım. O sorunu sorun olarak addetmiyorum ben yaşadıklarımdan sonra. :) O kamerayı başlangıç menüsünden kaldır boşuna gözüne çarpıp kafanı karıştırmasın. Windows 8 Messenger, Skype ve vs. programlarda sıkıntısız kullandığın için şükretmelisin. Bu sayfada yayınlanan sürücüyü bulana kadar ne çektiğimi ben bilirim. Düz görünmenin tadını çıkar. Senin o dediğin ancak Asus'un Windows 8 sürücülerini yayınlaması ile ortadan kalkar ya da ek bir kamera programı yazılımı ile kullanabilirsin. Benim için sadece düz göstermesi yeterli olduğu için üzerine düşmedim yazılımın. Bu şekilde kullanmaktan başka çözüm yok şimdilik.

• MAYCHELL 17 arkadaşım bu sorundan bayağı çekmişsiniz belli oluyor.şimdi yardım sırası sizde aynı sorun bizde de var.asus f52Q Windows 8 için kamera driveri arıyorum yardımcı olursanız seviniriz
  • Allah razı olsun kardeşim. Çözdüm sorunu sayende
  • canatan32 C kullanıcısına yanıt

konu olalı baya oldu ama bu sorun için üye oldum aynı işletim sistemi ve aynı laptop ve aynı sorun yaşıyorum ilgili dosya linkleri ölmüş çok ihtiyacım var sorun çözüldü isi lütfen linki yenilermisin çooook lazımmm

• dallas55 D kullanıcısına yanıt

Linkler güncelleştirilmiştir. İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.