Şimdi Ara

Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Evdeki laptop + tablet + telefon fazlalığından ötürü artık pek kullanılmayan cihazımı satayım dedim.

Öncelikle belirteyim, Trabzon da yaşıyorum ama bayramda 3 hafta İstanbul da olacağım, gitmeden bir talip çıkarsa elden teslim edebilirim İstanbul da.

Cihazın kısaca özelliklerinden bahsedersek:
    İ7 2630 işlemci (gerçek 4 sanal 8 çekirdek, 2.0-2.9 ghz arası çalışma, 6mb cache, 45w tdp)
    8 gb ram
    Nvidia GT540 (1 Gb) + Intel HD3000 ekran kartları
    HD ekran
    640 gb Seagate HDD
    Blueray + DVD RW (Bunu sonradan ekledim, kendi DVDRW çalışmıyordu)
    Win 10 (Lisanslı yükseltme)

Özelliklerden de görüleceği üzere, yüksek işlemci gücü gerektirecek uygulamalar için mükemmel bir cihazdır. Geçenlerde Celeron 3540 + 2 gb bir Asus cihazda kısa süreli tecrübem oldu, benim cihazın abartısız çeyreği kadar etmez, öyle diyeyim...

Cihaz haliyle eski bir cihazdır. Benim bu modele karşı aşırı ilgim nedeniyle ikinci el olarak aldığım bir cihazdır. Bilenler bilir, bu seride "bezel" dediğimiz ekran çerçevesi bir süre sonra çatlar. Bu cihazın çerçevesi de çatlak olarak elime geçti. Daha sonra bozuk bir N53 ten çıkma bir bezel ile değiştirdim çatlak bezeli. Ancak bunu yaparken sağlam bezelin birkaç tırnağını kırmışım, zaten çok çok ince bir plastikten yapıldığı için ve tecrübe eksikliğinden kırılmış vesselam... Ben de bezeli çift taraflı yapışkan batlar ile ekrana sabitledim ama ufak tefek 1-2 mm açıklıklar kaldı kimi yerde. Tabii ki cihazın çalışması ile ilgili en ufak bir sorun yaratmıyor bu durum, sadece yandan bakarsanız kozmetik olarak bezelin az açık kaldığını görüyorsunuz.

Performans olarak günümüzde 1000 TL ye kadar satılan tüm cihazlardan çok daha iyidir. 1500-2000 lira civarı i5 cihazlar ile yarışır. i7 olması itibariyle cihaz bir miktar ısınır. Ben oyun oynayan biri olmadığımdan bu sıcaklık ben de uzun süreli kullanımda 50-65 C arası dolaşır. Oyunlarda 90-100 C arası gezmesi muhtemeldir. Gerçi güncel oyunlarda GT540 bir yere kadar destek verir, pro gamer için yeterli olmaz zaten.

Fotoğrafları bir ara yüklerim siteye, isteyene direk whatsapp yapabilirim.

Cihaz halihazırda tamamen sorunsuzdur. Uzun süredir sadece film izlemek için kullanılıyor cihaz. Win 10 da bir ses kesilmesi sıkıntısı oluyordu, onu da en son yüklediğim driver ile çözdüm, artık yapmıyor.

Bu cihaz için 999 TL diye yazayım, niyetli arkadaşlar ile zaten konuşuruz üzerinde... Bilen bilir pek 3-5 bakmam, hayırlısı olsun der geçerim. Teklifiniz var ise lütfen çekinmeyin. En nihayetinde ölmüş eşek olmasa da, şu anda ihtiyacım olmayan bir cihazdır.

Herkese hayırlı alışverişler dilerim.

Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540 Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540 Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540
     Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540 Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540 Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540
     Asus N53SV ---- i7 2630 + 8gb +GT540

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytepire -- 28 Haziran 2016; 0:19:16 >

• resimleri ekleyebildim sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytepire -- 28 Haziran 2016; 0:20:34 >
  • PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.