Şimdi Ara

Asus n53sn-sz129v? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim anladığım kadarıyla 6020 e ye göre daha az ısındığı ama kesin olarak ısınma yok diemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swisyn

sz129vyi 3 gün önce pcdepodan aldım makine tek kelimeyle mükemmel heleki ses sistemi çok güzel acayip net ve pürüssüz bir ses kalitesi sunuyor, makinede ısınma 0. Henüz herhangi bir oyun denemedim diğer bilgisayardan dosyaları ancak bugün kopyalayabildim yalnız makineyi full çözünürlükte kullanmak pek iyi değil simgeler/yazılar falan ufak görünüyorlar ben 1600x1200 de kullanıyorum evdeki asus vh222 den alışkanlık olsa gerek :)
    Akşam muhtemelen crysisi unpackleyip bi denerim tekrar fikirlerimi yazarım ama şu kadarını söyliyim makine gerçekten parasını hakediyor (bu fiyata bundan iyisi monsterler artık ) pcdepodan aldığımdan dolayı birde çantay mouse soğutucu hediye geldi mousesi ele iyi oturuyor

en kısa zamanda oyun deneyimlerini bekliyorum.bide oyun oynarken ısınma oluyormu.crsisis full ayarda full hd oynabilyormusun.en kısa zamanda yorumlarını bekliyorum.

• arkadaşlar ben yaklaşık 2,5- 3 aydır asus sn-sz024 modelini kullanıyorum son der4ce mükemmel fazla oyun delisi, değilim ama çoklu işlem için i7 gerekliydi
    full hd modda çok yarış oyunu oynadım ama crysisii denemedim
    sanırım full hd modda normal detayda oynar.
    dv7 la arasında kalsam yine asusu alırdım full hd olması her zaman 1 adım önde tutuyor. gözü yormaz filmlerdede tam bir şölen yaşarsın. önerim asustan yana
    ekran kartının öyle çok bir fark yapacağını sanmam
    yazın 40 dercede çok oyun oynadım laptop banmısın demedi
  • çok saol.baya bi araştırma durumuna girmiş bulunmaktayım:)hadi hayırlısı:))
  • 1 asus kesinlikle hp kadar ısınmaz.

2ısınsada cok erken sogur

3 6770 550m den daha ıyı bır karttır. fakat oyunda grafık ayarı hıgh ile ultra arasındakı fark kadardır. yanı cok net anlasılmaz.
    anlasılsada cok bır far yaratmaz.

4alacaksan asus al yada hp al demem sıcaktan rahatsız olmam bıraz daha kalıtelı oyun oynarım dıyosan hp . KALİTE guven uzun omur dıyosan asus secim senin
  • eskisi kadar çok oyun meraklısı deilim ama oyun oynadğımda full ayarda oynamak isterim.demek isterdiğini çok ii anladım.bakalım alacaz artık içlerinden bi tanesi:)
  • Oncelikle forumu bayadir takip ediyorm asus laptop almayi dusunuyordm fakat bir arkadasim samsungada bir bak dedi asusun tus takimi disinda bi sorununun olmadigi acik samsungunda updatelerden snra herkes cok iyi diyor karar veremedm asus n53sn sz129v ile samsung rf 511 s02tr ve s04tr arasinda kaldim hemen hemen herseyleri aynimi ben pek bi fark goremedm yardm edersenz sevnrm
  • Bgn almayi dusunuyorm bunlardan brisini acil yardm edersenz sevnrm
  • walla ekran kartı olarak asus biraz daha üstün ve full hd bide asusun 16 gb rami desteklediğini biliyorum ama samsunga bimekste baktığımda max 8gb diyor bilemeyecem 16 da olabilir
  • Saolasn kardes bgn pcdepodan siparis ettm bakalim nekadar zamanda gelicek 1 gunde gelir diolar ama:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanm

Saolasn kardes bgn pcdepodan siparis ettm bakalim nekadar zamanda gelicek 1 gunde gelir diolar ama:)

hangi leptopu aldın?
  • 129v ins memn kalirm ya :) ekran kartini programlarda kullanicam oynadgm oyunlar ole cok grafksel anlamda yuklu oyunlar degl ama oynadkmi 7 8 saat suruyor bakalim yorucam makinayi
  • hayırlı olsun öyle ağır oyunlar değilse yormaz ben nfs hot purshiti 4-5 saat oynamıştım tık yoktu makinede
  • Asus N53Sn-sz129v bu modeli en uygun nerden alabilirim....yardımcı olabilirmisiniz...
  • pcdepodan bulablirsin ama doların dusmesını bekle :D 2107tlye aldm bn yannda fan laptop cantası ve mouse verdıler ama tahmın edebldgnz gbı fan sn derece dandık mousede öle :D tus takımı dısında bir şikayetım yok bukadar gzl ölzellige o biraz dandık olmus. bakalım daha yuklenmedmmakinaya ama sabahtan beri acık hc ısınmadı :D eski hp laptopum yanıodu smdıye :D bu arada grafik puanınız kac bnm 5.9 cok dusuk neden öle anlmadım sizinde ölemı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.