Şimdi Ara

ASUS N10E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 tl lik modelden alıcaktım ama o kadar para vermeye gerek olmadığını düşündüm ve n10e almayı düşünüyorum ama bir sorunu var mı modemin 70 tl ye daha iyisi diyebileceğiniz bir model var mı kopma sorunundan muzdaripim şuanki modemimde keslinlikle öyle bir sorunu olmaması lazım alıcağım modemin kafayı yemek üzereyim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 20 Ağustos 2014; 22:49:14 >

• Aynı sorun bendede var 6-7 yıldır tp-link modemini kullanıyorum modem sıcaktan artık kendine kendine kapanmaya başladı modemden memnundum halbuki tp-link modem alacağım tekrar uygun fiyata var bir kaç tane

şu uygun gibi

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8151n-150mbps-n-kablosuz-5dbi-antenli-wps-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd303261&categoryId=60003259

yorumlara baktımda kopma sorunu bu modemde varmış başka markalara bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 21 Ağustos 2014; 2:02:34 >

• aykut.. kullanıcısına yanıt
    Asusu araştırdım güncelleme ile çözüldüğü söyleniyo sipariş vericem bugün bi sorun çıkmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Asusu araştırdım güncelleme ile çözüldüğü söyleniyo sipariş vericem bugün bi sorun çıkmaz inşallah

hocam çekim günü nasıl yorumlarda gördün mü ? 2 duvar arası sinyal kalitesi çok azalıyor mu acaba ?
    Pek dikkat etmedim alınca bilgilendirirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Pek dikkat etmedim alınca bilgilendirirm

çok saol merakla bekliyorum
    Cihaz geldi 3-4 gun oluyor tr firmwaresi yuklu sonuncuyu yuklemedim kopma sorunu hic olmadi ev biraz kucuk ama arada 3 duvar olan odadan 0-2cizgi cekiyor s3 ile 720p video actim test ettim 0 cizgide bile takilma olmuyor ben gayet basarili buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.