Şimdi Ara

Asus mx279h ips panel tasarım harikası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle hicbir kusur ve hatasi yok 2k monitor aldigimdan dolayı boşta duruyor vatan bilgisayardan alınmadır. 1 yıla yakın garantisi mevcut.Ips panelleri içinde en iyileri arasında sayılabilir. Ben cok memnun kaldım. Kutusu mecvut kargo alıcıya aittir ödeme koşulu ile yollayabilirim.
     Asus mx279h ips panel tasarım harikası..F
     Asus mx279h ips panel tasarım harikası..iyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redspawn -- 21 Eylül 2017; 14:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırı 900 e var hocam düş daha.

• alimurat07 A kullanıcısına yanıt
    nerde varmış bize gösterde bakalım..

• redspawn kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=128607320

• Ben yurt içi ürün satıyorum yok amazon yok bilmem neresi, almak isteyen ordan burdan alabilir madem yurt dışından almak istiyorsun o halde al sana zorla satan mı var.Türkiyede yaşıyorsan fiyatlar bu kardesim.

• Alınma tarihi ve faturası konusunda bişey yazmamışsınız.Yurtiçi olan üründe bunlar önemlidir.Bir de önce ödeme istemişsiniz ama herhangi bir referansınızı göremedim.
    İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Alınma tarihi ve faturası konusunda bişey yazmamışsınız.Yurtiçi olan üründe bunlar önemlidir.Bir de önce ödeme istemişsiniz ama herhangi bir referansınızı göremedim.
    İyi satışlar.

Faturası mevcut vatan bilgisayardan alınmadır. Yaklaşık 1 yıl garantisi var. Referansa gelince çok yapabildiğim bir şey deyil anakart sattım 1 hafta öncede raptor arkadaşımızdan monitör aldim dolandiricimisim gibi yazmanız çok ayıp anamıza bacimiza kufurettirecek kadar şerefsiz deyiliz. Geçmiş mesaj ve alışverişlerimiz incelenirse anlaşılır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redspawn -- 29 Ağustos 2017; 21:0:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redspawn kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama olmasın kötü düşünerek yazmadım, dolandırıcı felan hiç kastetmedim ama, mesela kendi adıma konuşuyorum referanssız birinden ürünü teslim alıp öyle havale yapmak isterim, herşey mantık çerçevesinde. Monitörün garanti dahilinde olması iyi.
  • Anlayışınız için teşekürler.

• takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.