2 gün önce vatandan ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A aldığım full hd bu monitörün renkleri çok göz yoruyor..renkler pastel ve cırtlak..hele kırmızı rengi turuncu pembeye yakın bir renkte vermesini anlayamadım..her modu denedim kendim renk ayarlarını yapmaya çalıştım ama bu kadar kötü renk veren bir montör görmedim..2018 yılına ait 27 inc 75 hz 5 ms asus montörüm vardı ips eye care özelliğinde o monitörün kalitesinde başka monitör de görmedim eski monitörümde saatlerce kullanırdım göz sulanması yapmazdı pyun ve filmlerdeki renkleri harikaydı..youtube birçok kanalda bu tuf monitör övülmüş..ama aldığıma pişman oldum görüntüler çamur gibi geliyor..o kanallarda ballandıra ballandıra anlatılan monitörle benim monitör farklı galiba..🙂 Arkadaşlar monitörü iade etmek istiyorum vatan 2 gün önce aldığım bu beş para etmez monitörü iade edebilir miyim..? Vatan iade süreçleri hakkında bilgisi olan var mı.? Eski monitörümü sattığıma o kadar pişman oldum ki ..arkadaşlar 180 hz 1 ms yüzde 125 rgb geyiklerine kanmayın..6-7 yıl öncesinin monitörü kadar görüntü alamıyorsunuz..eski monitörümün model kodu hatırlamıyorum bu montöre sahip vatandaşlar satmak isterse yazsın.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrturkmen -- 3 Kasım 2024; 3:58:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim