Şimdi Ara

ASUS ML229 Ekran Çözünürlüğü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.5" ASUS ML229 monitor aldım ve çok eski değil ama eski sayılabilecek (company of heroes gibi...) oyunlar 1920x1080 olarak çalışmıyor, oyun ortalanmış bir şekilde açılıyor. Önceki monitorumde 21.5'' ama o varken bir problem olmuyordu.

İlk başta Windows 7 kurduğumda da aynı durum oldu, Catalys CC den Ölçeklendirme ayarı yaparak düzelttildiğini söyledi de bu tam ekranı sağlayabildim. İnternetten arattıgım kadarıyla genelde bu durumla karsılasıldıgı söyleniyor ama çözüm konusunda bulabildiğim "ne yaptıgımı bilmiyorum ama bir şekilde oldu" dan öteye gitmedi henüz :)

Ekran kartım HD 7850 ve güncel, her oyunda bu durum yaşanmıyor dediğim gibi. WoW olsun, Left 4 Dead 2 olsun NBA 2K13 falan hepsi tam ekran oynanabiliyor. Bazı oyunlarda yaşanan bu problemi nasıl aşabileceğim? Yardımlarınızı bekliyorum, herkese iyi akşamlar...

• ekran kartının driverinden full scren ayarı olması lazım bi araştır kolayca bulabilirsin
  • problem çözüldü, yanıtlayan yanıtlamayan herkese teşekkürler.

company of heroes için konuşursak; belgelerim de bulunan dosyasında local dosyasını note pad ile açıp en alt satırdaki directx10 u 9 yapınca düzeliyor. iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerheart -- 1 Aralık 2012; 22:01:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.