Şimdi Ara

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
7
Favori
41.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkürler yorumlar için, yorumlar üzerine dün akşam ben de gittim aldım bir tane mm mağazadan. akşam 2 saat kadar kurcaladım, hiç fena görünmüyor. umarım böyle gider. vakit olunca yorum yazarım. 7 inç ve 10 inç olanla aynı mı acaba bu 8 inç de? Aynı ise root, firmware vs konularına o forumdan da bakarız.
  • tablet açıldığında bir güncelleme indirip kurmak istedi. ben kurmamıştım. kuran oldu mu? birşey farkediyor mu acaba? yapmasak daha mı iyi. bilgi de bulamadım asus sitesinde vs internette cihazla ilgili birşey bulunmaması hiç hoşuma gitmedi açıkçası. ama cihaz hala çok iyi.
  • ben o güncellemeyi kurdum programların biraz daha iyi çalışması için kurulmalı diye birşeyler yazıyordu kurdum ama bana göre değişen birşey yok sen istersen kur yinede
  • Güncellemeleri ben de yaptım. Herhangi bir hata ve sorun olmadı.
  • güncelleme kurmadan kullanalım bakalım biraz.

    bu arada:
    - video deneyeyim dedim dün. mxplayer kurup 720p olan bir video açtım. görüntü akmıyor, takılmıyor ama net akmıyor. software, harware ve önerilen arm7 software ile denedim pek değişmiyor. sizlerde nasıl?
    - youtube' da da önbelleğe alım okadar yavaş ilerliyor ki sürekli kesinti oluyor, bilhassa hd videolarda. Telefonumda böyle birşey olmuyor.
    sizlerde nasıl? ne önerirsiniz?
  • Bahsettiğiniz güncelleme, 4.2.2 Android güncellemesimi bilmiyorumda. Ben tableti aldığımdan bu zamana 2. güncelleştirmeyi yaptım ve 2. güncelleme ile Android 4.2.2 gelmiş. Artısı eksisi nedir bilememde, yeni her zaman iyidir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franticis

    güncelleme kurmadan kullanalım bakalım biraz.

    bu arada:
    - video deneyeyim dedim dün. mxplayer kurup 720p olan bir video açtım. görüntü akmıyor, takılmıyor ama net akmıyor. software, harware ve önerilen arm7 software ile denedim pek değişmiyor. sizlerde nasıl?
    - youtube' da da önbelleğe alım okadar yavaş ilerliyor ki sürekli kesinti oluyor, bilhassa hd videolarda. Telefonumda böyle birşey olmuyor.
    sizlerde nasıl? ne önerirsiniz?

    S.a franticis senin için 720p film indirdim ve denedim ama hiç bir kasma donma yapmadı 480p de demedim ondada bi sıkıntı çıkmadı bilgin olsun benim internet limitli buyuzden filmi başka bi yerden indirdim online izleme imkanım yok sadece indirip izledim 720p filmden iki tane resimde ekliyorum belki görmek isteyen olur diye
     ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • By40bir kullanıcısına yanıt
    sağolun biraz bekleyip yaparım ben de o zaman
  • beyazejder B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, başka filmler indirip deneyeceğim, çeşitli oynatıcılarla denedim hep aynı

    bu arada bu altta start menu gibi birşey var ya androidde, geri tuşu, home tuşu vs olan siyah bant, bazı programlar (movie player gibi) ful ekranda bunu kendisi kaldırıyor. Ama çoğu program ve oyunlarda bu hep orada. Bilhassa oyunlarda zaten 16:10 olduğundan ekran dar, bir de bu menu daraltıyor ekranı. Bunu görünmez kılmanın bir yolu var mı acaba diye merak ediyorum
  • valla ben tablette bittorrenti kurdum ordan film indirip bs playerda izliyorum sorunsuz bir şekilde.hatta unutulmazfilmler.com dan falan da online olarak indirmeden izlediğim filmler oldu vk player ı falan açıyor kendi browser ı tabletin.şimdiye kadarki kullanım tecrübelerimde beni rahatsız eden tek şey pil ömrü oldu diyebilirm.biraz daha güçlü bi pil koysalardı daha iyi olurdu ne bileyim 3650 yerine 5000 mah yapmış olsalardı mesela.ama ekran aydınlatmasını düşük kullandığında bi şekilde amorti edilebiliyor pil ömründen.uygulama güncellemesini ben de kurdum bu arada ama hiçbir farklılık göremedim ,uygulama performansı falan arttırmak için minör bi update olabilir heralde.
  • İngilizce bilip root işleri ile uğraşan arkadaşlar için:
    root memopad 8
    anlayan arkadaşlardan deneyen olursa bilgi versin lütfen. sorunsuz çalışıyor demişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franticis

    İngilizce bilip root işleri ile uğraşan arkadaşlar için:
    root memopad 8
    anlayan arkadaşlardan deneyen olursa bilgi versin lütfen. sorunsuz çalışıyor demişler.

    Belirttiğin lintehttp://www.kingoapp.com/android-root/download.htm adresindeki program anlatılıyor ve sorunsuzca tek tıkla root yapabiliyorsunuz. Tavsiye edilir

    Not: site çok yavaş, ya açılmıyor, yada açılsa bile indirme aşırı yavaş ilerliyor




  • Arkadaşlar merhaba

    Konudaki yazılarını okudum ve beğenerek dün tableti mediamarkt tan 499 tl ye aldım. İlk açtığımda %51 şarjı vardı. Kurulum vs derken 3.5 saatte bitti. Gece 01.30 da kapalı halde şarja taktım sabah 06.30 da şarjdan çıkarttım işyerine götürdüm. Açtığımda en son şarja bağlarkenki olan seviye yani %3 şarj vardı ve şarja takın uyarısı vardı. Tablet şarj olmamıştı.
    İşyerinde kapalı halde tekrar şarja taktım ilk anda şarj oluyor ibaresi belirdi bir süre sonra güç düğmesine bastım yine şarj oluyor ibaresi vardı. 15-20 dakika sonra güç düğmesine bastım herhangi bir ibare yoktu. Şu anda açık halde şarja bağladım şarj oluyor.

    Cihaz güç tasarrufu modunda şu an. Bu tablet kapalı şarj olmuyormu veya şarj seviyesi belli bir seviyenin altındayken şarj olmuyormu. Açık halde problem yok. Birde kitapçığında yazan 8saat şarja takın diye birşey var. Ben ilk açtığımda batarya belli bir düzeyde idi onu bitirip öyletaktım hatta %3 seviyesinde kapalı halde taktım
    Cihazda veya şarj aletinde problem olabilirmi gerçi şarj aletinde problem olsa açık halde de şarj olmaz.

    Güncelleme:Bugün mesaide defalarca denedim tablet kapalı halde önce şarj oluyo 15-20 dakika sonra tekrar açma kapama düğmesine bakıp kontrol ettiğimde şarj göstergesi görünmüyor yani şarj olmuyor. Birde bugün kapalı şarjı denerken cihazı açtığımda cihazın tarihi 1970 saatide alakasız bir saati gösteriyor. Yani saat tarih değişiyor. Bu cihazda sorun var sanırım. Bataryayı tam doldurup bu gece komple bitirip kapalı halde tekrar şarj etmeyi deniycem.

    Şansızlık bu olsa gerek daha önce İcoo Fatty 2 aldım ölü piksel nedeniyle iade ettim sonra Cbox x785 aldım market sorunu nedeniyle iade ettim. Bu 3. tablet buda sorunlu. Tüm bunlar 20 gün içinde oldu.

    Birde mediamarkt iade de problem çıkartır kesinlikle. Ürün servise gidecek ve buda en az 20 gün demek.
    Son olarak tableti ilk açtığımda güncelleme istedi yapmadım bununla bir alakası olabilirmi?
    teşekkürler




  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    hemen media markete gidin ürünü değiştirsinler 24 saatte değişim olduğunu biliyorum............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 24 Ocak 2014; 16:41:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablette sorun vardı kapalı halde şarj olmuyordu yenisiyle degistirdim hatta 1 tanede kayınço ya aldım fakat 700 TL olmuş bi şekilde 500 TL den aldim. Değiştirdiğinde problem yoktu kayınço ya aldığım da aynı sorun çıktı onuda degistirdim sıkıntı kalmadı.
    2 gündür kullanıyorum gayet güzel bataryayı tam olarak ölçemedim ama uzun gideceğe benziyor.
    Şimdi kılıf ve ekran koruyucu alicam. Ne mediamarkt ne vatan nede teknosa da kılıf bulamadım N11 de bi yerde gördüm 35 TL civarında en kötü onu almayı düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgzgn -- 28 Ocak 2014; 14:24:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgzgn

    Tablette sorun vardı kapalı halde şarj olmuyordu yenisiyle degistirdim hatta 1 tanede kayınço ya aldım fakat 700 TL olmuş bi şekilde 500 TL den aldim. Değiştirdiğinde problem yoktu kayınço ya aldığım da aynı sorun çıktı onuda degistirdim sıkıntı kalmadı.
    2 gündür kullanıyorum gayet güzel bataryayı tam olarak ölçemedim ama uzun gideceğe benziyor.
    Şimdi kılıf ve ekran koruyucu alicam. Ne mediamarkt ne vatan nede teknosa da kılıf bulamadım N11 de bi yerde gördüm 35 TL civarında en kötü onu almayı düşünüyorum

    iyi günlerde kullanın
    parlaklık ayarını yarıya getirin pili daha çok gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 28 Ocak 2014; 14:38:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba,

    bu tableti 2 yaşındaki yeğenime hediye etmeyi düşünüyorum.

    ama fiziki olarak inceleyemedim memo pad 7 beyaz olanını incelemiştim. arkası pek sağlam gelmedi çabuk çizildiği yönünde şikayetler de okumuştum.

    memopad 8 nasıl fiziki olarak değerlendirebilir misniz?
    sağlam mı çocuğun elinde olacak sonuçta düşebilir de çizilebilir de.
  • 500-800 TL aralığında satılan Asus Memopad 8 tablet 2 yaşındaki çocuk için gereksizdir. Bu kadar yüksek fiyat vermenize gerek yok.
    2 yaşındaki çocuğa Ipad 4 de alsanız veya piyasadaki 120 TL ye satılan 512 MB Ram li herhangi bir cihazda alsanız aradaki farkı anlayacak durumda olmayacaktır çocuk.
    Madem alacaksınız gidin en uygun tableti alın zaten bir süre sonra illaki elinden düşürecek ve muhtemelen ekranı kırılacak. Ucuz tableti yeniden almak için vereceğiniz para Asus un ekranını tamir ettireceğiniz meblağdan emin olun daha uygun olacaktır.

    Sizinle aynı durumdayım bende bahsettiğiniz tablet mevcut ve çok memnunum. 3 yaşındaki oğlum için gerek en uygun sıfır tablet gerek 2,el tablet bakıyorum oyalansın diye. Asus fazla geliyor çünkü.
  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    haklısınız. eğer para verip alsam bu tableti tercih etmem zaten. ama internet paketi alacağım süperonline'dan bu tablet hediyesi.

    özellik olarak çocuk için hayli hayli fazla, benim merak ettiğim fiziki olarak inceleyemediğim için memo pad 7 ile aynı fiziki yapıya mı sahip ?

    düzeltme: bu arada günde bir iki saat annesi eşliğinde eğitim amaçlı alıyorum. gün boyu yada uzun süre elinde olmayacak. teknolojiyle tanışmaları lazım evet. ama dikkatli olmak lazım. bu konu pek araştırılmış değil faydaları ve zararları ?
    aman ha! uzun süre kullanmaları oyun müptelası olmaları kişiliklerinde ve psikolojilerinde olumsuz sonuçlar doğurabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 12 Şubat 2014; 14:06:08 >
  • Arkadaşlar merhaba.

    ne yaptım ettim pad 8 e hard format atamadım.
    bütün tuş kombinansyonlarını denedim.data clean dosyasını hard diske attım öyle bile olmadı.
    Cihaza nasıl açılışta hard format atabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.