Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
185.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de 176cx gelen herhangi bir güncelleme yok.
    son sürüm ww-3.1.23.161
    rootladım
  • Para sorunu yoksa tabiiki de C

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa dan 176c siparisimi verdim heyecanla gelmesini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Yeni mi geldi güncelleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

"asus.phone.bilmemne calismayi durdurdu" hatasini alan var mi? cunku bu hatayi bir verdi mi geri toparlanmiyor alet, kullanilmaz hale geliyor. her seferinde resetlemekten gina geldi. sanirim ucuz etin yahnisi olayini yasamaya basladim.

cihazınız root'lu mu ?

değilse de güncellemeyi deneyin yoksa fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperepla

Arkadaşlar sd kart takıldığı zaman yüklenen uygulamaların soluk çıkması ve yüklü değil hatası vermesinin rootsuz bir çözümü yok mu böyle saçma sapan bir problem görmedim

root'dan bence korkmaya gerek yok.

apk üzerinden root'luyor sonra aynı uygulama root kaldırabiliyor.

kitkat üzerinden microsd'ye veri yazmak için root şart diye okumuştum.
  • Yok hocam rootlu değil. Güncellemeyi bir yapayım, umarım sorun hallolur.
    Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Güncelleme geldikten sonra nihayet batarya sorunu düzeldi.. Daha önce kapalıyken bile pili bitiyordu şimdi wifi açıkken bile sahahtan akşama çok az şarj düşüyor. Grafik olarak da biraz da akıcılaştı oyunlar..Şu haliyle çok daha alınabilir bir tablet oldu, batarya sorunu berbattı resmen.

176C ye gelmedi mi güncelleme.
  • Şimdi sitesine baktım Kernel'i guncellemişler. 2014.09.18 tarihli 114 MB lik ASUS MeMO Pad 7 (ME176C) Kernel Code(V3.3.1.23.161) gelmiş.
    Ondan once 15 agustos tarihli Version V3.1.23.161 vardı.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    http://www.asus.com/support/Download/28/6/0/23/3HzHuNmdcAgeMhJ1/32/
    burası mı?
    Bir de 176cx için adres var mı?
  • me181c kullanıcısıyım sizdede menüde canlandırma seçeneği varmı arkadaşlar ürünü alalı 1 hafta oluyor ilk defa bunu gördüm geçen gün 10 mblık bi güncelleme geldi herhalde onunla geldi bu özellikte. birde çoklu pencere açımını nasıl yapıcaz bilen anlatabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlott's

Arkadaslar guncelledim cift ekran ozelligi ve degisik bir takim asus uygulamaları geldi..181C modeli sizdede varmi boyle biseyler.

evet banada geldi canlandır diye bir özellik geldi siz çift ekranın nasıl kullanıldığını biliyorsanız anlatabilirmisiniz?
  • Ben satıyorum arkadaşlar almak isteyen 0 gibi dükkanıma bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Şimdi sitesine baktım Kernel'i guncellemişler. 2014.09.18 tarihli 114 MB lik ASUS MeMO Pad 7 (ME176C) Kernel Code(V3.3.1.23.161) gelmiş.

176c sistem güncellemesinde henüz görülmedi yalnız ne yapmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Şimdi sitesine baktım Kernel'i guncellemişler. 2014.09.18 tarihli 114 MB lik ASUS MeMO Pad 7 (ME176C) Kernel Code(V3.3.1.23.161) gelmiş.

176c sistem güncellemesinde henüz görülmedi yalnız ne yapmalıyız?

kernel guncellemesinin otomatik gelecegini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

http://www.asus.com/support/Download/28/6/0/23/3HzHuNmdcAgeMhJ1/32/
    burası mı?
    Bir de 176cx için adres var mı?

Arkadaşlar kernel yüklemesini size anlatıcam; Bunları manuel yapmanız gerekiyor.

1. adım http://www.asus.com/support/Download/28/6/0/23/3HzHuNmdcAgeMhJ1/32/ adresine gidiyoruz.

2. adım "ASUS MeMO Pad 7 (ME176C) Kernel Code(V3.3.1.23.161)" 114.02 mb dosyayı yüklüyoruz. ( yalnız tabletinize değil bilgisayara yükleyin zıp dosyası içerisinden 3 adet "tar.gz" uzantılı dosya çıkıcak)

3. adım Bilgisayarınızda zıp dosyasını açın "Kernel_V3_3_1_23_161" içinde üç adet "tar.gz" uzantılı dosya olucak

4. adım Tableti bilgisayar bağlayın ve bu klasörü root( kök) alanına kopyalayın. ( Şarjınız az ise tabletiniz fişe takılı olsun)

5. adım kopyalama bittikten sonra tableti resetleyin. açıldığında biraz bekledikten sonra sistem güncelleştirmesi diye 134.49 mb bir dosya indiriyor. sistem güncellendi uyarısına tıklayın. Size sistemi güncelleyeyimmi yoksa sonramı devam ediceksin. sonra devam ediceksen bir link veriyor siz şimdi güncelle deyin.

6. adım Sistem güncellemesi 10 dk sürecektir diye bir uyarı gelicek ve cihaz ekranı kararıp android resmi çıkıcak yükleme bittikten sonra cihaz kendini resetleyip açılışta tekrar bişeyler yüklüycek

bu işlemlerden sonra ekranda ww 3.2.23.182 versiyonuna başarıyla güncellenmiştir yazısı görünecek

neler değişti ve sorunlarımız düzeldimi güncelleyen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

• orca_kaos O kullanıcısına yanıt
    güncelleştirmeden sonra güzel uygulamalar gelmiş cihaza, bazı menüler daraltılmış, ekran animasyonları değişmiş.

canlandırma diye birşey var sistemi hızlandırıyor. (clean master gibi)

ekran renkleri bana canlı gibi geldi...

uygulamalar ekranında taşınabilir seçeneği gelmiş. programların yanında çentikler var. Bende SD kart olmadığından seçenekler pasif durumda. sd kartı olan arkadaşlar deneyebilir. Asus özelleştirme ayarlarından da uygulamalrın kurulabileceği alanları seçebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca_kaos -- 29 Eylül 2014; 14:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orca_kaos

güncelleştirmeden sonra güzel uygulamalar gelmiş cihaza, bazı menüler daraltılmış, ekran animasyonları değişmiş.

canlandırma diye birşey var sistemi hızlandırıyor. (clean master gibi)

ekran renkleri bana canlı gibi geldi...

uygulamalar ekranında taşınabilir seçeneği gelmiş. programların yanında çentikler var. Bende SD kart olmadığından seçenekler pasif durumda. sd kartı olan arkadaşlar deneyebilir. Asus özelleştirme ayarlarından da uygulamalrın kurulabileceği alanları seçebiliyorsunuz.

ısınma ve batarya performansı konusunda gelişmeler var mı ? Boşta sarj yeme problemini de cozmus olabilirler.
  • ME176C modeline güncelleme geldi arkadaşlar ;) 134 mb ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku-utku

ME176C modeline güncelleme geldi arkadaşlar ;) 134 mb ;)

hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.