Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence aradaki 120 tl fark yüzünden me176c diyorum.
  • 176c tamam 370-399 tl 180A nın fiyatı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

tabletle alakalı bir sorun değil de facebook messenger çalışmayı durduruyor , siyah ekranda kalıyor ne yapabilirim arkadaşlar ? fabrika ayarlarını yükledim sonuç aynı.

Alıntıları Göster
    ekran buyuk istiyorsan 550 TL ye LG Gpad var 8.3 ekran, guzel cihaz, forumda baslıgı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

176c tamam 370-399 tl 180A nın fiyatı nedir

MEDİA MARKTA 499 TL NET FİYATI GOLD 699 DU GALİBA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

ekran buyuk istiyorsan 550 TL ye LG Gpad var 8.3 ekran, guzel cihaz, forumda baslıgı var

BENDE DİYORUMKİ 550 TL ONA VERECEĞİME BİRAZ DAHA KATIP SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 FELAN ALIRIM DİYORUM BENİM AMACIM 400-500 TL CİVARI YAZDIĞIM ÖZELLİKLERİ KARŞILAYACAK Bİ CİHAZ ALMAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

tabletle alakalı bir sorun değil de facebook messenger çalışmayı durduruyor , siyah ekranda kalıyor ne yapabilirim arkadaşlar ? fabrika ayarlarını yükledim sonuç aynı.

Alıntıları Göster
    OTG kablo alacağım. Klavye ve usb flash bellek bağlayacağım tablete. Ne önerirsiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

OTG kablo alacağım. Klavye ve usb flash bellek bağlayacağım tablete. Ne önerirsiniz acaba?

Alıntıları Göster
    Kılıf:

www.n11.com
    Çanta, Kılıf, Askı - iPad & Tablet - n11.com
    http://www.n11.com/asus-memo-pad-7-me176c-kilif-standli-kalem-ekran-koruyucu-P27167189

www.n11.com
    Asus Memo Pad Me176c Book Stand Kılıf !!!! - n11.com
    http://www.n11.com/asus-memo-pad-me176c-book-stand-kilif-P26453509

www.n11.com
    Çanta, Kılıf, Askı - iPad & Tablet - n11.com
    http://www.n11.com/asus-memo-pad-7-me176c-kilif-standli-yan-kapakli-P28677707

OTG:

www.n11.com
    Logilink Aa0035 Usb Otg Kablo, 5-pin, 0.20m - n11.com
    http://www.n11.com/logilink-aa0035-usb-otg-kablo-5-pin-020m-P12779120

Evet arkadaşlar. Hangileri iyidir, kötüdür? Kullanan var mıdır?

• şahsi fikrimi yazayım ben aynı özellikli 7ve 8 inc tablet arasında en fazla 50 tl fark olursa düşünürüm ki zaten işlevsellik açısından her zaman ilk tercihim 7 inc ler oyun oynarken bazan daha büyük olsaydı iyi olurdu dediğim de oluyor tabi
  • mebust M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • quote:

şahsi fikrimi yazayım ben aynı özellikli 7ve 8 inc tablet arasında en fazla 50 tl fark olursa düşünürüm ki zaten işlevsellik açısından her zaman ilk tercihim 7 inc ler oyun oynarken bazan daha büyük olsaydı iyi olurdu dediğim de oluyor tabi

Bende o yüzden biraz büyük istiyorumya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 8 de yetmeyebilir

• quote:

hayırlı olsun

Teşekkür ederim

• ASUS MeMO Pad HD 8 (ME180A) Mİ YOKSA ASUS MeMO Pad 7 ME176C Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tnystrk

quote:

BENDE DİYORUMKİ 550 TL ONA VERECEĞİME BİRAZ DAHA KATIP SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 FELAN ALIRIM DİYORUM BENİM AMACIM 400-500 TL CİVARI YAZDIĞIM ÖZELLİKLERİ KARŞILAYACAK Bİ CİHAZ ALMAK

Yalnız LG GPad , SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 dan cok daha iyi bir cihaz. Fiyatına aldanma daha dune kadar 750-800 TL idi, su an sadece hızlı al ve ist bilişimde 550 TL
  • quote:

quote:

quote:

Yalnız LG GPad , SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 dan cok daha iyi bir cihaz. Fiyatına aldanma daha dune kadar 750-800 TL idi, su an sadece hızlı al ve ist bilişimde 550 TL

Tamam sağolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mebust

Şu ilk şarj olayını nasıl yaptığını ve sonucunu söyleyen biri çıksa ya.

ilk aldığımda cihazı hiç açmadım. 5 saat kadar şarjda durdu. Açtığımda Ayarlarını ve güncellemelerini yaptı. Biraz ( Yarım saat) kurcaladıktan sonra kapatıp 11 saat şarj yaptım. Ertesi gün açtığımda 5 saat (arada çay molaları vererek) kullandım. Ciddi bir ısınma problemi olmadı.(oyunlarda biraz ısınıyor oda normal zaten). 11 saati geçtiğinde %30 şarjdaydı. Tekrar şarja taktım ama cihazı kullandığımdan dolayı şarj olayı zannedersem uzun sürdü. En son güncelleme olan ww.3.1.23.161' e yükselttim. Bu şekilde nasıl bir performansı olucak deneyip görücem.
  • Root bi çıksa çok iyi olacak

• quote:

ASUS MeMO Pad HD 8 (ME180A) Mİ YOKSA ASUS MeMO Pad 7 ME176C Mİ?

Bu ikisi arasında kaldım ona göre alacam inş. AMA HALA CEVAP ALAMADIM

• cevabı yanlış yerde arıyorsun cevap sende neticede kararı senin vermen gerekiyor 180a ile ilgili link verebilirmisin http://forum.donanimhaber.com/m_94871030/f_//tm.htm#94871030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 23 Ağustos 2014; 20:33:55 >
  • quote:

cevabı yanlış yerde arıyorsun cevap sende neticede kararı senin vermen gerekiyor 180a ile ilgili link verebilirmisin http://forum.donanimhaber.com/m_94871030/f_//tm.htm#94871030
    Arada en büyük fark, ekran farkı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.